*Aerosleep сет за безопасен сън 2в1- матрак + протектор 70*140 см ECOlution Premium Pack
*Aerosleep сет за безопасен сън 2в1- матрак + протектор 70*140 см ECOlution Premium Pack *Aerosleep сет за безопасен сън 2в1- матрак + протектор 70*140 см ECOlution Premium Pack *Aerosleep сет за безопасен сън 2в1- матрак + протектор 70*140 см ECOlution Premium Pack *Aerosleep сет за безопасен сън 2в1- матрак + протектор 70*140 см ECOlution Premium Pack *Aerosleep сет за безопасен сън 2в1- матрак + протектор 70*140 см ECOlution Premium Pack *Aerosleep сет за безопасен сън 2в1- матрак + протектор 70*140 см ECOlution Premium Pack *Aerosleep сет за безопасен сън 2в1- матрак + протектор 70*140 см ECOlution Premium Pack *Aerosleep сет за безопасен сън 2в1- матрак + протектор 70*140 см ECOlution Premium Pack *Aerosleep сет за безопасен сън 2в1- матрак + протектор 70*140 см ECOlution Premium Pack *Aerosleep сет за безопасен сън 2в1- матрак + протектор 70*140 см ECOlution Premium Pack

*Aerosleep сет за безопасен сън 2в1- матрак + протектор 70*140 см ECOlution Premium Pack

617.40 Лева
AM-ECP140
В наличност
+
  • Връщане или Замяна
  • View all variations as list
  • НОВ КЛИЕНТ ЛИ СИ?


Този ECO Premium матрак е най-завършеният, екологичен, иновативен и траен избор на пазара на бебешки матраци!
Той е носител на Baby Innovation Аward за своя ECO модел!!!


  Облекчава дискомфорта от колики, задавяне, рефлукс, болка в ушите и пр. Подпомага дишането и храносмилането
  Матрак с превъзходно качество и ЕКО етикет!
  С вградена PREMIUM система за класически права позиция на матрака и позиция под наклон
  Дебелина на матрака: 12см.
  Размер: 70*140 см
  Вътрешност на матрака от изключително високо качество, много еластична и с висока плътност (35kg / m³).
  С луксозен калъф за матрак TENCEL® - 100% натурален, антибактериален, антиалергичен и копринено мек
  3D структурата на топ матрака осигурява хигиенични и сухи условия по всяко време.
  Протекторът на матрака може да се пере в пералня при 60°C и предпазва вашето бебе от бактерии и алергени.
  Използвайте AeroSleep чаршафите за оптимална пропускливост на въздуха


С матрака Ecolution PREMIUM и 3D топ матрака, вашето дете винаги ще спи в безопасна и хигиенична среда. Посредством интегрираната PREMIUM система,  детето ви може да спи в хоризонтална и наклонена позиция. Спането под наклон се препоръчва при често срещаните бебешки нерасположения като рефлукс, колики, настинки, никнене на зъби и болки в ушите. Също така подпомага храносмилането и свободното дишане. В зависимост от нуждите на вашето дете, матракът PREMIUM може да се трансформира в матрак с лек наклон от 7°. Безопасно и без хлабави части в детското легло. Калъфът може да се сваля с цип и да се пере в пералня на 40° C.
 
Състав на основния матрак:

  • Основен матрак, изработен от висококачествена KAPUA пяна с ЕКО-етикет 
  • Калъф за матрак от Tencel - 100% естествен и копринено мек материал със специални свойства

*** Какво представлява TENCEL® платът? 

Това всъщност е търговска марка, собственост на австрийската компания Lenzing AG. По-често се среща като Tencel lyocell. Понякога можете да срещнете думичките "Tencel" и "Lyocell" самостоятелно, но те са взаимозаменяеми и се използват с един и същи смисъл. Този плат е популярна алтернатива на памука. Преждата, която създава Lyocell (Tencel), се ражда от евкалиптови дървета. Дървесните влакна се трансформират в прежди и след това се използват за изработката на тъканта Tencel. Тя се използва в производството на дишащи, екологично чисти продукти като калъфи на матраци и чаршафи. Спокойно наричаме плата екологичен, тъй като за производството си той изисква по-малко енергия и вода, в сравнение с конвенционалния памук. Той е биоразградим и не се смесва с други синтетични влакна като найлон. За разлика от повечето материи, които често се оцветяват с вредни конвенционални бои, Tencel изисква много по-малко багрила от памука. Той е чисто бял, след като излезе от производство, така че избелването не е необходимо.

*** Как да трансформираме матракът от легнало в повдигнато положение? 

Комплектът съдържа част от основния матрак, която се прилага между двата основни пласта пяна на матрака. Тази част от матрака се поставя от страната на която ще спи детето. Изгледайте видеото, за да си визуализирате написаното ⬇⬇⬇ 

  • Протектор за матрак (Топ матрак) Aerosleep:

Изработен е по специална 3D технология със структура тип "пчелна пита". Тя създава въздушен слой между матрака и бебето, благодарение на който, то може да диша свободно, дори когато спи с лице към матрака. Благодарение на непрекъснатата циркулация на въздуха, вероятността детето да прегрее е в пъти по-малка.
 
Второто ниво абсорбира всякакъв вид течност. Така че, ако бебето ви се намокри, абсорбиращото ниво ще попие течността и ще изсъхне бързо, а благодарение на въздушния слой, то ще спи отново на сухо, без кожата му да влиза в контакт с влага.

В допълнение, водоустойчивият, трети слой, предпазва вашия матрак от течности, които могат да преминат през абсорбиращото ниво. По този начин матракът на вашето дете е напълно защитен не само от петна, но и от бактерии и гъбички, които могат да намерят подслон във всеки матрак. 
  

Топ матракът Aerosleep спокойно може да се пере в перална машина при 60°С. Това е много важно, защото при 60°С се умъртвяват и по-устойчивите микроби! Така се неутрализира шансът им да стигнат до основния матрак!

Aerosleep осигурява както спокоен и безопасен сън, така и една среда за сън, която е перфектна от хигиенна гледна точка.  

Знаете ли, че бактериите и микроорганизмите НЕ могат да оцелеят на температура над 57°C? С продуктите на Aerosleep ще сте сигурни, че те остават 100% чисти!

Сертификати и награди, които притежава Aerosleep ECOlution Premium:

 Изгледайте видеото и вижте как точно работи топ матрака на Aerosleep:

Матракът с страхотен! Дълго време се чудихме с мъжът ми дали точно него да закупим, тъй като си е скъпичък, но към днешна дата (бебчо е на 3 месеца) грам не съжаляваме за избора си! Активно си използваме наклонената позиция, заради колики, рефлукс, а и хъркане. Значително по-добре спим всички!
0
0
Reply
Напиши отзив
5.00 / 5
5 stars
1
4 stars
0
3 stars
0
2 stars
0
1 star
0
Напиши отзив

Aerosleep произвежда продукти за сън, които осигуряват на децата спокоен сън, хигиена и безопасност. Тяхната иновативна технология е научно изследвана и тествана и гарантира здравословен и удобен сън.

Aerosleep структурата на продуктите с 3D технология:

  • Въздушен слой: Отворена, подсилена, 3-измерна структура, осигурява необходимата циркулация на въздуха
  • Абсорбиращ слой: Задържа влагата далеч от бебето 
  • Водоустойчив слой: предпазва матракът сух

 

В срок от 14 дни след получаване на стоката клиентът има право да я върне или замени като са спазени следните условия:  

» Запазен добър търговски вид (стоката не е скъсана, надраскана, носена, прана, гладена)

» Не са налице повреди, причинени от неправилна употреба. Запазена оригинална опаковка, етикети, консумативи и аксесоари, в случай, че е имало включени такива.

» Запазена е касовата бележка(фискален бон).

» Попълнена бланка връщане/замяна, която може да намерите ТУК 

Как да върна или заменя продукт стъпка по стъпка?:

1. Попълнете бланката "ВРЪЩАНЕ ИЛИ ЗАМЯНА" ръчно или електронно. Ако попълвате бланката ръчно на хартиен носител трябва задълвително да я добавите към продукта/ите за връщане или замяна. Ако попълвате бланката електронно трябва задължително да я изпратите на имейл info@reia.bg със следното заглавие:

- Ако връщате продукт/и - ВРЪЩАНЕ + НОМЕР НА ПОРЪЧКА

- Ако заменяте продукт/и - ЗАМЯНА + НОМЕР НА ПОРЪЧКА

Пример: ВРЪЩАНЕ 521456

                 ЗАМЯНА 521456

Важно: Ако заглавието на имейлът се различава от гореспоменатото процесът по връщане или замяна може да отнеме повече време.

2. Продуктът/тите трябва да се:

Вариант 1: Предадат лично в нашия офис на адрес Благоевград, ул. Александър Стамболийски 1А, вх В, офис 3

Вариант 2:  Изпратят на адрес: Благоевград, ул. Александър Стамболийски 1А, вх В, офис 3. Придружен/и от попълнена и разписана бланка(в случай че попълвате таква ръчно) за връщане или замяна, която може да свалите от тук: БЛАНКА ЗА ВРЪЩАНЕ ИЛИ ЗАМЯНА .

При изпращане чрез куриерска фирма в полето съдържание трябва ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да пише :

- Ако връщате продукт/и - ВРЪЩАНЕ + НОМЕР НА ПОРЪЧКА

- Ако заменяте продукт/и - ЗАМЯНА + НОМЕР НА ПОРЪЧКА

Пример: ВРЪЩАНЕ 521456

                 ЗАМЯНА 521456

Важно: Ако надписа в поле съдържание се различава от гореспоменатото процесът по връщане или замяна може да отнеме повече време.

Номерът на вашата поръчка може да намерите в горния десен ъгъл на потвърждението, което ви е изпратено на имейл. В случай, че не знаете или не сте запазили номерът на поръчката ви, можете да се свържете с нас на 0888061779, за да ви дадем тази информация. 

» ТРАНСПОРТНИТЕ РАЗХОДИ ПО ЗАМЯНА ИЛИ ВРЪЩАНЕ НА ПРОДУКТИТЕ СА ИЗЦЯЛО ЗА СМЕТКА НА КЛИЕНТА !!!

» При връщане/замяна е необходимо да ни изпратите касовия бон придружаващ Вашата поръчка.

» Възстановяване на суми става чрез банков превод в срок от 15 работни дни и за целта е необходимо да ни предоставите банкови детайли на сметка (Титуляр на сметка и IBAN), по която да възстановим сумата. Тези данни се попълват в бланката "Връщане или замяна" 

» Възстановяването на сума при връщане на стока става в рамките на 15 работни дни.

» Рекламации относно размерите поместени в табличките под описанието, разлика в нюансите на цвета НЕ се приемат!!!

»   БЛАНКА ЗА ВРЪЩАНЕ ИЛИ ЗАМЯНА

» За допълнителна информация ни пишете на info@reia.bg   или се свържете с нас на телефон 0888061779

» Връщане или замяна се прави в срок от 15 работни дни.

ВНИМАНИЕ!!!!

Някои марки и продукти имат допълнителни условия за връщане или замяна, които са упоменати в описанието. Препоръчваме да се запознаете с цявлостната информация за продукта преди да направите своята поръчка

- Марката Toddlekind е една от тези, които имат допълнителни условия за връщане и замяна Тази марка може да се върне само и единствено, ако опаковката не е махната. Продукта коже да се види без да се премахва опаковката. Един път отворен няма да бъде приеман за връщане. При съмнения за дефект си важат стандартните условия упоменати в сайта.

Клиентът е длъжен да се запознае с описаната на сайта информация преди да премине към покупка. Генерирането на поръчка автоматично потвърждава, че клиентът се е запознал и съгласил с условията на сайта!