Филтър

размер на обувката
Цена

Лева  –  Лева

  • 20Лева
  • 200Лева

OБУВКИ BOBUX

Обувките Bobux са най-добрите детски обувки в света!
Стигнахме чак до Нова Зеландия, за да ги предоставим на Вас!
 
С помощта на родители и педитри, специалисти в областта на развитието на детските стъпала и крака, Bobux прави непрекъснати изследвания от 1991 г. насам, и на база качествени резултати, създава уникални и иновативни обувки за най-малките!
 
BOBUX е компанията, която за пръв път говори за необходимостта кракът на детето да е в обувка, която наподобява чувството на ходене на бос крак.
Те несъмнено проектират най-добрите детски обувки в света и всяка година родители и експерти го признават, награждавайки ги с множество награди!
 
 

Обувките Bobux се различават със своя дизайн от всяка друга компания. Те проектират обувки в зависимост от различните етапи на развитие и нужди на детето, а не просто обувки, различаващи се по размер.
 
И така:
  • Първият етап е ранната бебешка възраст. Bobux създават меки и удобни кожени обувки, които позволяват на бебето да се движи и ходи удобно когато прави първите си крачки. Така наречената първа серия или Soft Soles са пионери в тази категория и много бързо родителите се пленяват от тези обувки, които скоро стават продукт №1 в развитието на крачетата на децата им. 
 
Bobux създава нов етап, много важен за развитието на детските крачета - етапа от лазене към прохождане. Серията обувки, която покрива тези нужди се казва Xplorer. Предназначена е за първите стъпки и малки проучвания на едва проходащите деца. Модела е проектиран да бъде лек, мек и гъвкав, с EVA подметка, която предпазва крачетата от твърди повърхности и също така, предотвратява подхлъзване.
 
  • Следващият етап е Step Up. Покрива възрастта от 7 месеца до 2 години и е етапа от развитие на детето, в който то започва да върви, да разбира, да се чувства съзнателно и изследва света около себе си. Обувките Step Up имат мека и гъвкава подметка, направени от устойчиви материали и с анатомичен дизайн, който се адаптира към промените на детското краче с всеки изминал ден.

 

 
 
  • IWalk(№22-26) Това е етапът, в който детето скача, тича, катери се и има нужда от обувки с мека подметка, които са устойчиви и имат добро сцепление с повърхността върху която стъпват.

 

 
 
  • Kids+(№27-33) През този етап децата имат много активен живот. Краката им са добре оформени и са по-силни. Тяхната игра е по-енергична и изискванията за обувките са различни. Обувка, която позволява на крака да расте свободно, да не се подхлъзва, лека е и разбира се красива и модерна!

 

 

BOBUX внася промяна в дизайна на детските обувки. Децата, които обуват BOBUX за първи път, веднага усещат разликата, така че не им се иска да ги свалят!

 

137.00 Лева
Размер: Размер 18, Размер 19, Размер 20, Размер 22
117.40 Лева
Размер Bobux: Размер 18, Размер 19, Размер 20, Размер 21, Размер 22
117.40 Лева
Размер: Размер 18, Размер 19, Размер 22
156.60 Лева
Размер: Размер 20, Размер 25, Размер 30
156.60 Лева
Размер: Размер 20, Размер 25, Размер 30
117.40 Лева
Размер: Размер 20, Размер 21, Размер 22
68.45 Лева
Размер Bobux: Размер 27
78.20 Лева
Размер Bobux: Размер 19, Размер 20, Размер 21
78.20 Лева
Размер Bobux: Размер 20, Размер 21