Renolux

Renolux !!! Френската компания с над 40 години в грижа за безопасност на детето!

Приоритет на марката са иновациите и изследванията за безопасност и комфорт!

Renolux, създателят на комфорта!

Докато всички останали правят пластмасови столчета за кола, Renolux е патентовала технологията SOFTNESS® , която представлявастоманена рамка обвита в полиуретанова пяна. Процесът се състои в инжектиране на полиуретанова пяна с висока плътност в стоманена рамка, съчетаваща комфорт и здравина.

Новата патентована от мраката SOFTNESS® технологията, гарантира не само уникално прилягане и мекота в седалката, но и ергономичност, адаптирана към морфологията на децата, позволявайки им винаги да им е удобно. Столчетата за кола SOFTNESS® имат и внимателен завършек от висококачествентекстил.

Renolux, специалистът в грижата за децата!

Индустриалното ноу-хау на марката й позволява да доминира в различни области: техники на полимеризация с използване на патентования процес (полиуретанова пяна) SOFTNESS® технология, металообработване (пробиване, рязане, огъване на тръби, заваряване), текстилна промишленост (залепване, рязане и шиене), след това сглобяване от инженери.

Renolux, изобретателят на първото въртящо се столче!

Първият производител на въртяща се столче за кола, което улеснява много лесно поставянето и качването на детето в колата само с едно движение.

Renolux означава безопасност и комфорт за деца и родители!

 

Френските Renolux също означават страхотно сътрудничество, разбира се с най-известната французойка Софи жирафчето!

В колекцията с Жирафчето Софи ще намерите известното въртящо се столче за кола, столове за хранене, кошари, люлеещи се столове, колички, предпазни паравани за легло и разбира се най-практичната чанта за преобличане.

Същите артикули се предлагат и без логото на Софи Жирафчето.

411.40 Лева
107.80 Лева

Този продукт ще бъде наличен на 05/05/2023

107.80 Лева

Този продукт ще бъде наличен на 05/05/2023

107.80 Лева

Този продукт ще бъде наличен на 05/05/2023

348.70 Лева
303.80 Лева 243.00 Лева
509.40 Лева