Bola - Мексикански бижута за бременни

 

Красив медальон, спомен от най-прекрасния период в живота на всяка дама. Ненадминат, безценен подарък!

Топчето, което вика Ангели Хранители, наричано още "Бола" или "Топка на хармонията" е бижу, което от векове съществува в културата на маите. Тази висяща сфера представлява топче, което излъчва фин и хармоничен звън, когато се разклаща. Този звън успокоява.

Легендата разказва, че мекият звънлив звук,  уникален за всяка Бола, е магия: има силата да повика Ангела Пазител на собственика на топката, за да го защити, да му осигури удобство и да го напътства през целия му живот. 

Бижутата за бременни - Бола са висулки, ръчна изработка и произлизат от Мексико. Там е традиция бременната жена да носи дълго бижу Ball (Bola) на стомаха. В сферата има малък ксилофон, който с движението на мама издава магически, релаксиращи, фини звуци .

Знаете ли, че бебето може да чува от 20-тата седмица на бременността и след това;

То може да разпознава вашия глас, сърдечен ритъм и други външни източници на звук.

Носейки медальона Бола, майката, изпълнявайки еженевните си рутинни дейности, като да се движи, разклаща висулката и тя издава фин звук.

Бебето чува тези нежни и отпускащи звуци. Така с течение на времето, то свиква с тези звуци и ги свързва с мама, със сигурност, спокойствие и безопасност. Както преди, така и след раждането.


Според наша информация от професионални акушери-гинеколози, Бола помага на бебето да се обърне в нормално положение в случаите на раждане със седалищно предлежание. Тьй като плода има тенденция да се обърне по посока на звука, който чува. 

Няма официална библиография, която да потвърждава това. Ако имате някакъв личен опит, моля, споделете го с нас.

 В Холивуд също познават оригиналността на Бола.

  • Всички продукти на Бола НЕ съдържат олово и никел!
  • Всички медальони вървят с дълга, кожена връвчица.
  • Изпробвайте почти магическия ефект на Бола. 
  • Избягвайте контакт с парфюми, алкохол и спирт.
  • Подарък с ненадмината, безценна стойност!

А когато бебето Ви порасне, този уникален аксесоар ще се превърне в един от любимите спомени от бременността Ви. 

След раждането бижуто може да бъде запазено от майката или да бъде дадено на новороденото, за да го пази в съня му, да го успокоява и защитава, с невидимото присъствие на неговия Ангел Хранител.

Тази бижутерия може да се предложи като защитен амулет. Хармоничният й мек звук напомня как да живеем в настоящия момент - покана за успокояване на темпото в този динамичен модерен свят и за концентриране към това, което е от съществено значение. Музикалните медальони даряват със спокойствие и закрила тези, които ги носят.

Произведени в Белгия!

Ревюта

Напиши отзив