Gro Помощници за по-добър сън

Gro е специалист по бебешки сън и неговите продукти помагат на милиони бебета по света да спят по-добре, а също на милиони майки да спят по-дълго!!!

От 2018г. насам, Бухалчето Оли печели наградата "Най-добро помощно средство за сън" и не спира да трупа призове! В допълнение към прекрасния му външен вид, който със сигурност ще ви хареса, той възпроизвежда 6 релаксиращи звука, има регулиране на силата на звука и осветление, които създават идеалните условия за сън!
С характеристиките на Оли, ще откриете и неговите приятелите: пандата Пип и мечето Бени, а също и новата им серия в мини размери, идеални за пътувания и разходки!
 
 
Друг, множество пъти, награждаван продукт е уникалният стаен термометър GroEgg2, който родителите избират, поради  неговата точност и лекота на използване! Освен, че показва температурата с цифри, той също и промяна цвета си, което помага по всяко време да разберете дали средата за сън на вашето бебе е подходяща. Нежната му светлина също създава релаксираща атмосфера за децата!
 
 
В колекцията от помощни средства за сън ще намерите Gro Timekeeper с приложение, което конфигурирате от телефона. Gro Clock, който помага на децата да научат времето и разликите между деня и нощта! Също и преносимата нощна лампа Penguin с релаксиращо и регулируемо осветление!

Тук ще откриете и преносимата завеса за затъмняване, която може да се носи и наставя върху всички прозорци, създавайки идеалната среда за сън за вашето бебе!
109.50 Лева 93.07 Лева
103.70 Лева 88.14 Лева

Ревюта

Напиши отзив