Поръчайте сега: 0888 06 17 79

Матраци

Най-сигурната среда за сън на Вашите бебета е Aerosleep!

Висок клас матраци с различни спецификации, в комбинация с уникален 3 слоен топ-матрак, който доказано пропуска въздуха в пъти повече от минималните изисквания за бебешко спално бельо!

И все пак.. Как да сте сигурни, че правите правилния избор при закупуване на бебешки матрак?

 Накратко:

Добрият бебешки матрак е твърд, безопасен и хигиеничен.Защо?

 Твърд:

В буйния период на израстване, Вашето дете се нуждае от най-добрата подкрепа. Затова и твърдостта на матрака, върху който спи е много важна. Матраците от студена или хибридна пяна (или екологична алтернатива) са най -добрият вариант. Благодарение на своята отворена клетъчна структура, те предлагат допълнителни предимства, като добра пропускливост на въздуха и бързо неутрализиране на влагата.

 Безопасен:

Изберете матрак, който перфектно да пасва на бебешкото легло или кошара. Матракът трябва да приляга плътно в рамката на леглото, така че детето да не може да се заклещи между тях..
Комбинирайте Вашия матрак с въздухопропускливия протектор и "въздушния" чаршаф от AeroSleep. Уникалната им 3D технология гарантира, че детето Ви винаги ще може да диша свободно и ще регулира температурата си безопасно.

 Хигиеничен:

Изберете матрак със свалящ се и подходящ за машинно пране калъф. Изберете в комбинация с протектор и чаршаф Aersoleep. 3D технологията на протектора и чаршафа ще предпазят детето Ви сухо и далеч от бактерии и алергени.

 

Всички матраци Aerosleep покриват най-стриктните стандарти за качество:
 

Ревюта

Закупих матрак Essential и съм много доволна! Един от най-големите ми страхове в първите дни с бебето вкъщи бе, че има шанс нещо да възпрепядства свободното му дишане, докато спи.Продуктите на Aerosleep ми дадоха спокойствието, че това е 100% невъзможно :)

Структурата на матрака е здрава и наистина позволява на въздуха да преминава. Синът ни спи добре на него!
Препоръчвам