Какво представлява сайта Рея?

Рея е електронен магазин създаден от майки за майки и татковци. Рея предлага продукти, които са вече тествани и одобрени от много потребители по цял свят.Ние винаги сме готови да изслушаме, вашите предложения и отзиви.

Може ли да ми дадете повече информация за Рея и нейните продукти?

  Рея предлага продукти за бебета, деца, майки и татковци

Каква е цената за доставка?

При покупка на продукти на стойност над 60 лева, цената за доставката е безплатна. За поръчка под 60 лева доставката се заплаща от купувача. Стойността на доставката е според  големината и теглото на поръчката.

Как се извършва заплащането?

- С наложен платеж- услугата наложен платеж е в размер на 2% от общата сумата на поръчаните продукти и е за сметка на клиента

- Чрез карта 

- На място в офисът ни 

Как да се свържем с вас?

Ако имате някакви въпроси, не се чудете, а веднага се свържете с нас. Ние с радост,ще отговотим на всички ваши въпроси. Може да се свържете с нас по телефон, чрез електронна поща или да дойдете директно в нашия офис. 

Колко дълго, ще отнеме доставката?

» Доставката на стоките се извършва чрез куриерски фирма ЕКОНТ и Speedy на посочен от Вас адрес или до офис на куриерската фирма. Доставката се изпълнява в рамките на от 1 до 7 РАБОТНИ дни в зависимост от натовареността. Магазинът НЕ работи събота и неделя и на официални празници! 

» ВНИМАНИЕ: Магазинът си запазва правото да увеличава времето на доставка при извънредни ситуации, като забавен международен транспорт, официални празници, поради увеличен обем от поръчки, извънредни ситуации в страната и др.