Филтър

Цена

Лева  –  Лева

  • 130Лева
  • 430Лева

Babylonia - слингове, ергономични раници и кенгура за носене на бебе

Продуктите за бебеносене с марка Babylonia притежават най-високо качество на изработка! Те са изключително меки, удобни и не на последно място, произведени са от устойчиви материали!

В колекцията ще откриете носилки, изтъкани от 100% органичен памук, с естествена еластичност, която обгръща бебето! Също така, носители на награди за състава си, изработени от рециклирани PET бутилки и копринено меки слингове, изработени от бамбукова тъкан, със запазените нейни уникални, естествени, полезни свойства!

Бебеносещите продукти Babylonia притежават висококачествен шев, ергономичност и невероятна мекота. Носят се отпред, отстрани и отзад на гърба, лесно и бързо.

Тежестта на детето се разпределя по тялото и бедрата, така че кръстът на мама не се натоварва изобщо.

Слинговете за новородено са начин да имате удобен и близък физически контакт с вашето бебе в продължение на няколко часа, без това да Ви уморява или да тежи.

Всички продукти са напълно ергономични и гарантират, че ще носите Вашето бебе в здравословна позиция, удобно и приятно. То ще се чувства, също както когато го държите на ръце, тъй като меката, органична материя го обгръща, също както мама!

173.55 Лева
162.50 Лева
244.00 Лева
137.00 Лева
162.50 Лева
162.50 Лева

Ревюта

Няма записи

Напиши отзив