Филтър

Цена

Лева  –  Лева

  • 70Лева
  • 430Лева

Ергономични раници и слингове за носене на бебе


Продуктите за бебеносене с марка Babylonia притежават най-високо качество на изработка! Те са изключително меки, удобни и не на последно място, произведени са от устойчиви материали!

В колекцията ще откриете носилки, изтъкани от 100% органичен памук, с естествена еластичност, която обгръща бебето! Също така, носители на награди за състава си, изработени от рециклирани PET бутилки и копринено меки слингове, изработени от бамбукова тъкан, със запазените нейни уникални, естествени, полезни свойства!


Бебеносещите продукти Babylonia притежават висококачествен шев, ергономичност и невероятна мекота. Носят се отпред, отстрани и отзад на гърба, лесно и бързо.

Тежестта на детето се разпределя по тялото и бедрата, така че кръстът на мама не се натоварва изобщо.


Слинговете за новородено са начин да имате удобен и близък физически контакт с вашето бебе в продължение на няколко часа, без това да Ви уморява или да тежи.

Всички продукти са напълно ергономични и гарантират, че ще носите Вашето бебе в здравословна позиция, удобно и приятно. То ще се чувства, също както когато го държите на ръце, тъй като меката, органична материя го обгръща, също както мама!

Мини слингът е толкова малък и лек, че може да го носите навсякъде с вас, тежи само колкото един смартфон (180 гр.) Прекраснят мини слинг Ви позволява да носите детето още от момента на раждането, като същевременно е много лесен за употреба.

137.00 Лева
162.50 Лева
162.50 Лева
173.55 Лева