В гръцката митология Рея е била  "майката на боговете" и Богинята на женсаката плодовитост, майчинството и поколението.

Нейното име означава "поток" и "лекота". Като майка на бог Кронос (богът на времето), тя е представяла вечния поток на времето и поколенията - като страхотна Майка (Meter Megale), потокът е бил символ на  менструалната кръв, родилните води и млякото.

Когато тя е трябвало да се противопостави на съпруга си Кронос, за да спаси нейните деца тя го направила и нейния син Зевс станал цар на Боговете. Нейния символ са лъвовете: тя или седи на трон пред, който има лъвове или язди лъв.

Като майка вие, ще се сблъскате с много предизвикателства и трудности. В същото време, ще откриете в себе си силни страни и качества, за които не сте и подозирали, че съществуват. От първия ден на бремеността това, ще бъде най-вълнуващото, авантюристично и обещаващо пътуване във вашия живот.

 Тук на страницата на Reia.bg ви пожелаваме да се насладите на това пътуване. Ние винаги, ще бъдем на ваше разположение с оригинални идеи, брилянтни продукти и съвети, с който самите ние като майки сме се сблъсквали 

Нашата компяния е създадена преди почти 8 години в Гърция с разждането на второто ми дете.  Свъразан е с любовта ми към бебшките продукти и нуждата да споделя това преживяване с други майки. Прези тези години успяхме да се превърнем в един от най-популярните електронни магазини за бебешки продукти в Гърция. Но най-важното е, че сме организация, която споделя гледните си точки за майчинството. Скоро в България, ще организираме обучение за продукти за носене на бебета.

Много сме щастливи, че сме в България и с нетърпение очакваме да се запознаем с вас чрез интернет на нашата фейсбук страничка, лично в нашия офис в Благоевград или на едно от събитията, които планираме да организираме

Винаги с любов,

За Reia.bg

Евита Базакоу Довас

Майка на Танасис и Джорджина