Съдове и прибори за хранене за 4+ месеца

За бебета на 4 и повече месеца, които започват да ядат първите си твърди храни! 

Дошъл е моментът да започнете да захранвате за първи път с твърда храна ... Този момент е обект на изследвания и е свързан с фактори като развитието на бебето като цяло и в частност в психомоторното му развитие.

Бебетата са по-отдадени и независими в храненето, когато са им осигурени правилните инструменти за хранене. Когато имат някакъв контрол върху храненето, те са по-склонни да опитат нови текстури и да седят по-дълго на стола. Тези прибори за хранене позволяват по-щастливи и по-малко стресиращи мигове по време на хранене, като дават на бебето повече възможности да придобие правилни хранителни навици. 


Когато това време настъпи, повечето родители са малко объркани колко да хранят детето си и как да го научат да се храни лесно само, правейки често този процес по-досаден и за двамата.

Затова и Ezpz представя серията Tiny Collection, която помага при процеса по отбиване на бебето! При запознаването на бебето с твърди храни, детето само определя какво ще се случи!

Експертите споделят, че ползите от отбиването на детето, когато е ръководено от него, включват ранен опит в добрите хранителни навици и спомага за цялостното му развитие.


Искаме да ви дадем солиден старт в този процес!

Затова Tiny Collection на Ezpz включва:

Tiny Spoon - Специално проектираната лъжица

Tiny Cup - Чашата, от която ще се научат да пият с отворена уста

Tiny Bowl - малка купа с поднос, който прилепва към масата и ви спествява бъркотията

През изминалата година EzPz бяха наградени на Mother and Baby Awards 2022 в Гърция , като спечели сребърна награда в категорията „Продукт насърчаващ самостоятелното хранене водено от бебето“ за своите Образователни комплекти за хранене 4+ месеца

Ревюта

Няма записи

Напиши отзив