Kid+ - Подрастващи деца (№27-33)

KID+ покрива нуждите на краката на всяко едно активно дете.
С Bobux здравето на краката във всеки модел обувка е гарантирано. Като допълнение към това, те имат очарователен дизайн, който пленява както родителите, така и децата!

Децата на този етап имат много активен живот, кракът им се е оформил по-добре, телата им са по-силни и се чувстват готови да завладеят света.

Новият и подобрен дизайн на подметката на Kid+, покрива изискванията за издръжливост на активните деца и глобалните изследвания за здравето на краката. Съвместно с педиатрични консултантидизайнерският екип на Bobux създаде изключително лека, гъвкава подметка, която може да издържи на активната дейност, която децата извършват ежедневно!

А) ЕЛАСТИЧНОСТ - Четири анатомични канала добавят гъвкавост на правилното място

B) СПЕЦИАЛЕН ДИЗАЙН - Въз основа на революционния дизайн "шестоъгълниците" предлагат перфектно сцепление, когато е необходимо

C) СХЕМА MINUTE - 20% по-тънка подметка, което я прави по-лека и гъвкава  

D) ЛЕСНИЯТ И РЕЛЕВАНТЕН - TRP материал, който прави подметката лека, изключително устойчива и гъвкава. Подметката тежи само 63 грама.

Обувките Bobux се награждават всяка година за техния дизайн и качество!

>>>>>>>>WWW.REIA.BG Дистрибутор на висококачествени европейски и свтовни марки<<<<<<<< ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ В ИНСТАГРАМ @REIA_BG И ФЕЙСБУК @REIA.BG