Филтър

Цена

Лева  –  Лева

  • 60Лева
  • 180Лева

Gro

Gro е изцяло британска компания с главна цел предоставяне на продукти, осигуряващи спокоен и безопасен сън!  

За тази цел те са създали множество помощни средства, които са обичани от света и специално решаващи основни проблеми свъразни със съня при бебета и ноовродени.

 

В сътрудничество с Lullaby Trust,  Британската агенция прочува въпроса и споделя резултатите от своите изследвания, за да подобри безопасността на съня на бебетата. 

Продуктът, който направи компанията известна и напълно промени възприятието и условията на съня на бебетата са спалните чували! Те се изучават и се разделят в категории по възраст и тог - единица за измерване на устойчивост на топлина. Спалните чували на Gro се произвеждат по най-строги критерии и носят печата на Lullaby Trust за автентичност и гаранция за качество. Поради тази причина, те завладяха Великобритания така, че хумористично се твърди, че Gro е променила условията за спане на нацията.  Също така, в Обединеното кралство майките разделят спалниче чували на обикновени и Gro спален чувал, като 80% от бебетата в Англия използват спален чувал Gro. 

С продадани 3,000,000 спални чували по целия свят, Gro успя да промени представата на родителите за съня на децата като цяло.

Разбира се, има и Steppe спални чували за активни деца, които им дават свободата да ходят, да скачат и да играят, като същевременно ги поддържат удобни и безопасни през цялата нощ.

Колекцията на Gro обилства от прекрасни помощници за сън, като сред тях са известното бухалче Оли и неговите приятели, с 6 релаксиращи звука и меко осветление, което веднага ще стане най-добрият спътник в съня на детето. Също така стайния термометър Groegg2 и завесата Gro затъмняване.

И разбира се, няма как да пропуснем уникалния образователен часовник Gro Clock. Хиляди родители го обожават, за помощта която им оказва в сложната задача да настроят биологичния часовник на децата си.

Ако и вие имате дете и искате да подсигурите за всички ви спокоен сън, тук ще намерите нужните продукти за да го направите.

 Изгледайте следното видео-презентация:

Ревюта

Няма записи

Напиши отзив