Gro

Gro е изцяло британска компания с главна цел предоставяне на продукти, осигуряващи спокоен и безопасен сън!  

За тази цел те са създали множество помощни средства, които са обичани от света и специално решаващи основни проблеми свъразни със съня при бебета и ноовродени.

В сътрудничество с Lullaby Trust,  Британската агенция прочува въпроса и споделя резултатите от своите изследвания, за да подобри безопасността на съня на бебетата. 

Продуктът, който направи компанията известна и напълно промени възприятието и условията на съня на бебетата са спалните чували! Те се изучават и се разделят в категории по възраст и тог - единица за измерване на устойчивост на топлина. Спалните чували на Gro се произвеждат по най-строги критерии и носят печата на Lullaby Trust за автентичност и гаранция за качество. 


Освен спалните чували в колекцията на GRO ще откриете също:

  • Спални чували с крачета - Steppe за по-активни деца, на които осигуряват свободата да се движат, вървят, скачат и играят, както и удобство и безопасност през цялата вечер.
  • Многократно награждаваното бухалче Оли и нейният приятел Пип с релаксиращи звуци, меко осветление и сензор за плач. Те веднага ще се превърнат в най-добрия спътник за съня на детето!
  • Помощник за сън Dreammaker, който е научна разработка средство за помощ за заспиване и спокоен сън с розов звук, сензор за плач и светлина.
  • Термометър за стая и нощна лампа - Groegg, необходим за регулиране на температурата в стаята, както и много други практични продукти за комфорт и качество на бебешкия сън! 

 Изгледайте следното видео-презентация: