Aerosleep- топ матрак, протектор за безопасен сън 3 в 1 - 70x140cm
Aerosleep- топ матрак, протектор за безопасен сън 3 в 1 - 70x140cm Aerosleep- топ матрак, протектор за безопасен сън 3 в 1 - 70x140cm Aerosleep- топ матрак, протектор за безопасен сън 3 в 1 - 70x140cm Aerosleep- топ матрак, протектор за безопасен сън 3 в 1 - 70x140cm Aerosleep- топ матрак, протектор за безопасен сън 3 в 1 - 70x140cm Aerosleep- топ матрак, протектор за безопасен сън 3 в 1 - 70x140cm Aerosleep- топ матрак, протектор за безопасен сън 3 в 1 - 70x140cm Aerosleep- топ матрак, протектор за безопасен сън 3 в 1 - 70x140cm

Aerosleep- топ матрак, протектор за безопасен сън 3 в 1 - 70x140cm

176.20 Лева
AP-140-070-B
В наличност
+
  • Връщане или Замяна
  • View all variations as list
  • НОВ КЛИЕНТ ЛИ СИ?

Не се притеснявайте, че бебето ви, въртейки се в съня си, може да се обърне с главата надолу, защото топ матракът Aerosleep има уникална структура от 3 нива и осигурява максимална безопасност при сън!

 Топ матракът, протектор, AeroSleep ви осигурява идеалната среда за сън за вашето бебе!
 
 Какво го прави уникален?
  1. 3D технологията тип "пчелна пита" създава въздушен слой между матрака и бебето, благодарение на който, то може да диша свободно, дори когато спи с лице към матрака. Благодарение на непрекъснатата циркулация на въздуха, вероятността детето да прегрее е в пъти по-малка.
  2. Абсорбиращ слой(точно под въздушния), който  поглъща всякакъв вид течност, така че ако вашето дете се намокри през нощта, но не ви сигнализира, то абсорбиращият слой ще изтегли течността и благодарение на въдушния слой ще изсъхне много бързо и вашето бебе отново ще спи на сухо. 
  3. Водоустойчивостта позволява на течностите да не достигат до матрака и съответно той е защитен не само то петна, но и от гъбички и бактерии, които могат да се развиват. 

Всички тези причини правят топ матрака Aerosleep различен от обикновените топ матраци и е необходимост във всеки дом!

 Състав:

- 3D структурата (пчелната пита) се състои от 100% PES
- Aбсорбиращият слой - 80% памук и 20% PES
- Водоустойчивият слой - 100% полиуретан
 
Топ матракът Aerosleep спокойно може да се пере в перална машина при 60 ° С. Това е много важно, защото при 60 ° С се умъртвяват и по-устойчиви микроби. Така Aerosleep осигурява както спокоен и безопасен сън, така и една среда за сън, която е перфектна от хигиенна гледна точка.  
 
 
За още по-добро качество на съня изберете чаршафите от серията AeroSleep, които поради перфорираната си структура осигуряват абсолютна въздухопропускливост.
 
 Защо не памучен чаршаф? Не са ли те най-добрия избор?
 
Памучните чаршафи не могат да осигурят висока въздухопропускливост, поради по-плътния си състав. Ако памперсът на детенцето проспусне или то се изпоти, влагата ще остане върху чаршафа и ще бъде в контакт с кожата на детето, а това може да причини кожни раздразнения. 
Ако комбинирате чаршаф Aerosleep с топ матрак, течността ще премине през перфорираната повърхност на чаршафа, ще премине и през "пчелната пита" на протектора, а накрая ще бъде абсорбирана от абсорбиращия и водоустойчив слой на топ матрака! Нито капка, попаднала върху основния матрак! Ето защо комбинацията от чаршаф и топ матрак Aerosleep е най-добрия избор, който можете да направите! 
 
 Сертификати, които покрива продукта:

Вижте как точно работи топ матракът Aerosleep:


Bought this product Желаете ли да добавите чaршаф: Не благодаря
Разкошен е! Имам го от 5 години (от раждането на първото ми дете) и не е мръднал, а какво ли не е преживял ???? Изпуснали пелени и безброй повръщания. Много добре защитава матрака на леглото, лесно се пере и бързо съхне. Това е един от най-добрите бебешки продукти, които имаме. ???? Препоръчвам го с 2 ръце ????
0
0
Reply
Напиши отзив
5.00 / 5
5 stars
1
4 stars
0
3 stars
0
2 stars
0
1 star
0
Напиши отзив

Aerosleep произвежда продукти за сън, които осигуряват на децата спокоен сън, хигиена и безопасност. Тяхната иновативна технология е научно изследвана и тествана и гарантира здравословен и удобен сън.

Aerosleep структурата на продуктите с 3D технология:

  • Въздушен слой: Отворена, подсилена, 3-измерна структура, осигурява необходимата циркулация на въздуха
  • Абсорбиращ слой: Задържа влагата далеч от бебето 
  • Водоустойчив слой: предпазва матракът сух

 

В срок от 14 дни след получаване на стоката клиентът има право да я върне или замени като са спазени следните условия:  

» Запазен добър търговски вид (стоката не е скъсана, надраскана, носена, прана, гладена)

» Не са налице повреди, причинени от неправилна употреба. Запазена оригинална опаковка, етикети, консумативи и аксесоари, в случай, че е имало включени такива.

» Запазена е касовата бележка(фискален бон).

» Попълнена бланка връщане/замяна, която може да намерите ТУК 

Как да върна или заменя продукт стъпка по стъпка?:

1. Попълнете бланката "ВРЪЩАНЕ ИЛИ ЗАМЯНА" ръчно или електронно. Ако попълвате бланката ръчно на хартиен носител трябва задълвително да я добавите към продукта/ите за връщане или замяна. Ако попълвате бланката електронно трябва задължително да я изпратите на имейл info@reia.bg със следното заглавие:

- Ако връщате продукт/и - ВРЪЩАНЕ + НОМЕР НА ПОРЪЧКА

- Ако заменяте продукт/и - ЗАМЯНА + НОМЕР НА ПОРЪЧКА

Пример: ВРЪЩАНЕ 521456

                 ЗАМЯНА 521456

Важно: Ако заглавието на имейлът се различава от гореспоменатото процесът по връщане или замяна може да отнеме повече време.

2. Продуктът/тите трябва да се:

Вариант 1: Предадат лично в нашия офис на адрес Благоевград, ул. Александър Стамболийски 1А, вх В, офис 3

Вариант 2:  Изпратят на адрес: Благоевград, ул. Александър Стамболийски 1А, вх В, офис 3. Придружен/и от попълнена и разписана бланка(в случай че попълвате таква ръчно) за връщане или замяна, която може да свалите от тук: БЛАНКА ЗА ВРЪЩАНЕ ИЛИ ЗАМЯНА .

При изпращане чрез куриерска фирма в полето съдържание трябва ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да пише :

- Ако връщате продукт/и - ВРЪЩАНЕ + НОМЕР НА ПОРЪЧКА

- Ако заменяте продукт/и - ЗАМЯНА + НОМЕР НА ПОРЪЧКА

Пример: ВРЪЩАНЕ 521456

                 ЗАМЯНА 521456

Важно: Ако надписа в поле съдържание се различава от гореспоменатото процесът по връщане или замяна може да отнеме повече време.

Номерът на вашата поръчка може да намерите в горния десен ъгъл на потвърждението, което ви е изпратено на имейл. В случай, че не знаете или не сте запазили номерът на поръчката ви, можете да се свържете с нас на 0888061779, за да ви дадем тази информация. 

» ТРАНСПОРТНИТЕ РАЗХОДИ ПО ЗАМЯНА ИЛИ ВРЪЩАНЕ НА ПРОДУКТИТЕ СА ИЗЦЯЛО ЗА СМЕТКА НА КЛИЕНТА !!!

» При връщане/замяна е необходимо да ни изпратите касовия бон придружаващ Вашата поръчка.

» Възстановяване на суми става чрез банков превод в срок от 15 работни дни и за целта е необходимо да ни предоставите банкови детайли на сметка (Титуляр на сметка и IBAN), по която да възстановим сумата. Тези данни се попълват в бланката "Връщане или замяна" 

» Възстановяването на сума при връщане на стока става в рамките на 15 работни дни.

» Рекламации относно размерите поместени в табличките под описанието, разлика в нюансите на цвета НЕ се приемат!!!

»   БЛАНКА ЗА ВРЪЩАНЕ ИЛИ ЗАМЯНА

» За допълнителна информация ни пишете на info@reia.bg   или се свържете с нас на телефон 0888061779

» Връщане или замяна се прави в срок от 15 работни дни.

ВНИМАНИЕ!!!!

Някои марки и продукти имат допълнителни условия за връщане или замяна, които са упоменати в описанието. Препоръчваме да се запознаете с цявлостната информация за продукта преди да направите своята поръчка

- Марката Toddlekind е една от тези, които имат допълнителни условия за връщане и замяна Тази марка може да се върне само и единствено, ако опаковката не е махната. Продукта коже да се види без да се премахва опаковката. Един път отворен няма да бъде приеман за връщане. При съмнения за дефект си важат стандартните условия упоменати в сайта.

Клиентът е длъжен да се запознае с описаната на сайта информация преди да премине към покупка. Генерирането на поръчка автоматично потвърждава, че клиентът се е запознал и съгласил с условията на сайта!