Специална оферта 10%
ТОП ОФЕРТА: Бухалчето Оли Deluxe + Shnuggle - световно-награждавана бебешка вана за къпане с клапа цвят по избор
ТОП ОФЕРТА: Бухалчето Оли Deluxe + Shnuggle - световно-награждавана бебешка вана за къпане с клапа цвят по избор ТОП ОФЕРТА: Бухалчето Оли Deluxe + Shnuggle - световно-награждавана бебешка вана за къпане с клапа цвят по избор ТОП ОФЕРТА: Бухалчето Оли Deluxe + Shnuggle - световно-награждавана бебешка вана за къпане с клапа цвят по избор ТОП ОФЕРТА: Бухалчето Оли Deluxe + Shnuggle - световно-награждавана бебешка вана за къпане с клапа цвят по избор ТОП ОФЕРТА: Бухалчето Оли Deluxe + Shnuggle - световно-награждавана бебешка вана за къпане с клапа цвят по избор ТОП ОФЕРТА: Бухалчето Оли Deluxe + Shnuggle - световно-награждавана бебешка вана за къпане с клапа цвят по избор ТОП ОФЕРТА: Бухалчето Оли Deluxe + Shnuggle - световно-награждавана бебешка вана за къпане с клапа цвят по избор ТОП ОФЕРТА: Бухалчето Оли Deluxe + Shnuggle - световно-награждавана бебешка вана за къпане с клапа цвят по избор ТОП ОФЕРТА: Бухалчето Оли Deluxe + Shnuggle - световно-награждавана бебешка вана за къпане с клапа цвят по избор ТОП ОФЕРТА: Бухалчето Оли Deluxe + Shnuggle - световно-награждавана бебешка вана за къпане с клапа цвят по избор ТОП ОФЕРТА: Бухалчето Оли Deluxe + Shnuggle - световно-награждавана бебешка вана за къпане с клапа цвят по избор ТОП ОФЕРТА: Бухалчето Оли Deluxe + Shnuggle - световно-награждавана бебешка вана за къпане с клапа цвят по избор ТОП ОФЕРТА: Бухалчето Оли Deluxe + Shnuggle - световно-награждавана бебешка вана за къпане с клапа цвят по избор ТОП ОФЕРТА: Бухалчето Оли Deluxe + Shnuggle - световно-награждавана бебешка вана за къпане с клапа цвят по избор ТОП ОФЕРТА: Бухалчето Оли Deluxe + Shnuggle - световно-награждавана бебешка вана за къпане с клапа цвят по избор ТОП ОФЕРТА: Бухалчето Оли Deluxe + Shnuggle - световно-награждавана бебешка вана за къпане с клапа цвят по избор ТОП ОФЕРТА: Бухалчето Оли Deluxe + Shnuggle - световно-награждавана бебешка вана за къпане с клапа цвят по избор ТОП ОФЕРТА: Бухалчето Оли Deluxe + Shnuggle - световно-награждавана бебешка вана за къпане с клапа цвят по избор ТОП ОФЕРТА: Бухалчето Оли Deluxe + Shnuggle - световно-награждавана бебешка вана за къпане с клапа цвят по избор

ТОП ОФЕРТА: Бухалчето Оли Deluxe + Shnuggle - световно-награждавана бебешка вана за къпане с клапа цвят по избор

Пазарна цена: 215.20 Лева
193.68 Лева
Вие спестявате: 21.52 Лева (10%)
491646+SBP-DGY-EUR
В наличност
+
 • Връщане или Замяна
 • View all variations as list
 • НОВ КЛИЕНТ ЛИ СИ?
Една чудесна оферта в която може да получите най-доброто за СЪНЯ и БАНЯТА на вашето бебе! В нея получавате с НАМАЛЕНИЕ вана с цвят по избор и Бухалчето ОЛИ Deluxe в комбинация! 
А ето какво получавате в тази топ оферта: 
1.
Носител на златна награда в  "Made for mums 2021",
№1 в списъка с покупки за новоредено на новите родителите!
Феноменът в банята! 
На всеки 2,5 минути някой купува вана Shnuggle някъде по света!?
 Чудите се защо?  Научете: 
Бебешката вана Shnuggle е високо отличена и наградена от родителите. Тя е предназначена да прави къпането радостен и не толкова стресиращ процес както за вас (новите) родители, така и за Вашето бебе, което все още се приспособява към света "навън".
 • Специално проектирана издадена част на дъното на ваната предпазва бебето Ви от подхлъзване
 • Странични стени, толкова високи, че да осигурят сигурност в банята и толкова ниски, че бебето не се чувства в капан
 • Ергономична форма, която ограничава движенията на детето от съображения за безопасност, без да го разстройва
 • ИНОВАТИВНО! Гърбът на ваната е покрит с мека пяна, която ако докоснете, ще откриете, че е по-топла от останалата част на ваната. Помислете, че когато потапяте бебето си във вода, сте задали температурата на водата от 37 градуса. Топлата му кожа, обаче, няма как да не се докосне до материала на ваната, който е значително по-студен от водата и телесната му температура. Поради температурната разлика, най-веротно, вашето бебе ще се разстрои. Със специалния материал от пяна на Shnuggle това не се случва, тъй като гърбът на бебето се опира в топла повърхност.
 • Размер и форма, които пасват на почти всички мивки, така че можете да ги използвате удобно в дома си или дори на пътувания.
 • Крачета с гумено покритие, което осигурява допълнително сцепление и стабилност.
 • Shnuggle използва само 2 литра вода, така че можете лесно и бързо да го напълните и изпразните.
 • На дъното си има лесна за употреба тапичка, през която лесно можете да изпразните ваната!

 
Shnuggle е внимателно проектиран, за да създаде сигурно и защитено място за къпане на Вашето бебе, което го прави по-удобно и приятно за бебчо и по-малко стресиращо за Вас - родителите.

--------------------------------------------------

Ето как да използвате ваничките в двата етапа на развитие на детето:
 
Етап 1 - Чрез придържане на детето: Бебето се чувства сигурно и защитено, защото го придържате, а същевременно с това издадената част (Bum bump) на дъното на ваната не му позволява да се изплъзне напред, което му носи чувство за стабилност! Когато го къпете в Shnuggle, то се намира в полуседнала и полулегнала поза и чувства сигурност, която една голяма вана или корито няма как да му осигурят. Причината за това са размерите. Детето е малко и беззащитно, все още не е свикнало с новата среда и поставяйки го в голямо пространство с течност, то се страхува. Когато порасне и започне да седи само ще можете да използвате ръцете си свободно за игра. Това прави времето за къпане приятно изживяване и ви сближава с детето.


 Етап 2 - Детето седи самостоятелно: Когато бебето започне да седи самостоятелно, издадената част (Bum bump) на дъното на ваната му придава чувство на сигурност и усещане за независимост. Ваната Shnuggle е чудесна помощ и за бебета, които имат нужда от допълнителна подкрепа и грижи по време на баня. Тази специално проектирана издадена част (Bum bump) прави ваната по-безопасна и не толкова стресираща, като същевременно помага на бебето да продължи да развива силата си и така важните двигателни умения.

 

 

ПРЕДИМСТВА:

2. Бухалчето Оли Deluxe

За релаксиращ и качествен сън за бебета и спрямо нуждите на новородените Gro проектира Ollie с цел да помогне на бебетата да спят по-дълго, а родителите да си почиват през нощта! 

Бухалът Оли е приспивал хиляди деца по целия свят, обожаван е от майките и е носител на безброй награди за ефективността си! Със своето меко осветление, успокояващи звуци, сладки приспивни песни и сензор за плач ще помогне на цялото семейство да спи по-добре.

За да помогне на бебетата да спят по-добре, Ollie възпроизвежда: 3 естествени звукабял звук(придружен с нежен звук от истинско бухалче), дъждовни капкиърдечен ритъм и три приспивни песни, както и 3 нива на светлина.

Целта на Оли е дори  бебето да се събуди, да заспи отново, без плач. Сензорът за плач (CrySensor), разпознава плача на бебето и се активира автоматично чрез възпроизвеждане в продължение на 20 минути на избрания от вас звук и включване на светлината, за да го приспите отново.

Той е презареждащ, с USB кабел, с дълъг живот на батерията, която при пълно зареждане може да издържи до 25 часа.


В пакета ще намерите 3 прекрасни илюстрации (17,5 х 13 см) с Оли и Пип, които могат да се поставят в рамки и красиво да украсят детската стая.


Характеристики:

 • Подходящ за новородено
 • Регулируема сила на звука - висока, средна, ниска (настройва се според вашето бебе)
 • Възпроизвеждане на аудио за 20 минути
 • 3 различни нива на светлина
 • Сигурна велкро лепенка - закрепва се към креватче, количка или столче за кола
 • Може да се пере в пералня на 30°, стига първо да се свали механизмът отвътре
 • Тестван и съвместим с EN71-1/2/3 
 • Зарежда се напълно за 5 часа, издържа 25 часа при висок режим и 75 часа при нисък режим

Размери:

Тегло:

1,2 кг

Поддръжка:

Почиства се с мека кърпа и топла сапунена вода.

Информация за безопасност:

 • Специално проектираната издатина на дъното помага на бебето да не се подхлъзва във водата и му придава сигурност;
 • Изработена от нетоксичен полипропилен;
 • Без BPA и фталати;
 • Тествана и съответстваща на всички стандарти за безопасност на ЕС
 • Идеалната температура на водата за бебето е 37 градуса по Целзий
 • Винаги бъдете близо и наглеждайте бебето си! Удавяне може да възникне бързо, дори само в 2 см дълбочина на водата!

В срок от 14 дни след получаване на стоката клиентът има право да я върне или замени като са спазени следните условия:  

» Запазен добър търговски вид (стоката не е скъсана, надраскана, носена, прана, гладена)

» Не са налице повреди, причинени от неправилна употреба. Запазена оригинална опаковка, етикети, консумативи и аксесоари, в случай, че е имало включени такива.

» Запазена е касовата бележка(фискален бон).

» Попълнена бланка връщане/замяна, която може да намерите ТУК 

Как да върна или заменя продукт стъпка по стъпка?:

1. Попълнете бланката "ВРЪЩАНЕ ИЛИ ЗАМЯНА" ръчно или електронно. Ако попълвате бланката ръчно на хартиен носител трябва задълвително да я добавите към продукта/ите за връщане или замяна. Ако попълвате бланката електронно трябва задължително да я изпратите на имейл info@reia.bg със следното заглавие:

- Ако връщате продукт/и - ВРЪЩАНЕ + НОМЕР НА ПОРЪЧКА

- Ако заменяте продукт/и - ЗАМЯНА + НОМЕР НА ПОРЪЧКА

Пример: ВРЪЩАНЕ 521456

                 ЗАМЯНА 521456

Важно: Ако заглавието на имейлът се различава от гореспоменатото процесът по връщане или замяна може да отнеме повече време.

2. Продуктът/тите трябва да се:

Вариант 1: Предадат лично в нашия офис на адрес Благоевград, ул. Александър Стамболийски 1А, вх В, офис 3

Вариант 2:  Изпратят на адрес: Благоевград, ул. Александър Стамболийски 1А, вх В, офис 3. Придружен/и от попълнена и разписана бланка(в случай че попълвате таква ръчно) за връщане или замяна, която може да свалите от тук: БЛАНКА ЗА ВРЪЩАНЕ ИЛИ ЗАМЯНА .

При изпращане чрез куриерска фирма в полето съдържание трябва ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да пише :

- Ако връщате продукт/и - ВРЪЩАНЕ + НОМЕР НА ПОРЪЧКА

- Ако заменяте продукт/и - ЗАМЯНА + НОМЕР НА ПОРЪЧКА

Пример: ВРЪЩАНЕ 521456

                 ЗАМЯНА 521456

Важно: Ако надписа в поле съдържание се различава от гореспоменатото процесът по връщане или замяна може да отнеме повече време.

Номерът на вашата поръчка може да намерите в горния десен ъгъл на потвърждението, което ви е изпратено на имейл. В случай, че не знаете или не сте запазили номерът на поръчката ви, можете да се свържете с нас на 0888061779, за да ви дадем тази информация. 

» ТРАНСПОРТНИТЕ РАЗХОДИ ПО ЗАМЯНА ИЛИ ВРЪЩАНЕ НА ПРОДУКТИТЕ СА ИЗЦЯЛО ЗА СМЕТКА НА КЛИЕНТА !!!

» При връщане/замяна е необходимо да ни изпратите касовия бон придружаващ Вашата поръчка.

» Възстановяване на суми става чрез банков превод в срок от 15 работни дни и за целта е необходимо да ни предоставите банкови детайли на сметка (Титуляр на сметка и IBAN), по която да възстановим сумата. Тези данни се попълват в бланката "Връщане или замяна" 

» Възстановяването на сума при връщане на стока става в рамките на 15 работни дни.

» Рекламации относно размерите поместени в табличките под описанието, разлика в нюансите на цвета НЕ се приемат!!!

»   БЛАНКА ЗА ВРЪЩАНЕ ИЛИ ЗАМЯНА

» За допълнителна информация ни пишете на info@reia.bg   или се свържете с нас на телефон 0888061779

» Връщане или замяна се прави в срок от 15 работни дни.

ВНИМАНИЕ!!!!

Някои марки и продукти имат допълнителни условия за връщане или замяна, които са упоменати в описанието. Препоръчваме да се запознаете с цявлостната информация за продукта преди да направите своята поръчка

- Марката Toddlekind е една от тези, които имат допълнителни условия за връщане и замяна Тази марка може да се върне само и единствено, ако опаковката не е махната. Продукта коже да се види без да се премахва опаковката. Един път отворен няма да бъде приеман за връщане. При съмнения за дефект си важат стандартните условия упоменати в сайта.

Клиентът е длъжен да се запознае с описаната на сайта информация преди да премине към покупка. Генерирането на поръчка автоматично потвърждава, че клиентът се е запознал и съгласил с условията на сайта!

Всеки нов родител, се чувства много притеснен, за това как ще се справи с къпането на своето дете. “Дали водата е точната температура?”, “Дали държа правилно бебчо?”, “Дали бебчо няма да се изплаши?”. Притесненията просто не спират..

Има някои неща, които можете да направите, за да премахнете част от притесненията. Запознайте се с някои от съветите на Shnuggle, за да улесните времето прекарано в банята.

Shnuggle превръщат времето за къпане, в нещо забавно и лесно, както за родителите, така и за бебето.Съветите на Shnuggle

1. През първата седмица, след като бебето се е родило, може да не искате да къпете бебето изцяло, а по-скоро да го измиете с мека кърпа, върху водоустойчива подложка за повиване. Запознайте се с Shnuggle Squishy, подложката за повиване, която е перфектна за това, тъй като е нежна към кожата на бебето и напълно водоустойчива.

2. Когато Вашето бебче е готово за първата си цялостна баня, трябва да сте сигурни, че имате всички необходими за това неща, близо до Вас!3. Поставете бебешката вана на равна, стабилна повърхност(по възможност водоустойчива, ако Вашето бебче обича да “пляска” във водата). Трябва да сте сигурни, че в стаята, в която се намирате не е прекалено студено, и че няма течение.

4. Перфектната температура на водата, когато къпете Вашето бебе трябва да бъде 37 градуса по Целзий. Може да проверите температурата на водата, чрез термометъра на ваната, преди да поставите бебето в нея. Разгледайте нашата удобна инфографика за температурата във ваната.5. Поставете бебето във ваната и го оставете да свикнат с водата, преди да започнете да го къпете. Можете да полеете малко вода по раменете и гръбчето на Вашето бебе, за да ги затоплите.

6. Когато започнете да къпете бебето, започнете с лицето и ушите, след това вратлето, раменете, лактите, пръстчетата на ръцете, коленете и краката. Важно е да внимавате да не пропуснете някоя от гънчиците на по пръстчетата на ръцете и крачетата. Изчистете външната страна на ушите с памучна клечка за уши.

7. Въпреки, че бебето, все още няма много коса, Вие можете да измиете тази част от главата. Препоръчително е да не се използват шампоани, тъй като неговата кожа е все още много чувствителна. Можете внимателно да измиете косичката с кърпа и водата и вода. 

8. Измийте гениталиите на бебето последни. Важно е да запомните, че при момичетата гениталиите трябва да бъдат измити отпред-назад.

9. След баня, внимателно подсушете Вашето бебче и се постарайте да не пропуснете място или някоя гънка по тялото, където влагата може да остане.

10. Не трябва да къпете Вашето бебе продължително време! Кожата на бебето е изключително деликатна, така че по-краткото време за къпане е наложително, дори те да се забавляват във водата. 

11. Времето за къпане, трябва да бъде в това време през деня, през което и Вие и бебето се чувствате най-спокойни. При някои хора това може да бъде преди времето за лягане на бебето, тъй като по този начин то ще се отпусне повече преди лягане, но ако някой друг момент през деня е по-добър за Вас, не се притеснявайте да изкъпете бебето тогава.


Как помагат ваните на Shnuggle?
Създадена е от Шинейд и Адам - родители на 3 деца, запознати много добре с неудобствата и притеснението по време на къпане. Специално проектираната издадена част на дъното на ваната предпазва бебето Ви от подхлъзване, облегалката на ваната е покрита с пяна, която ако докоснете, ще откриете, че е по-топла от останалата част на ваната. Компактната форма на ваната държи водата в нея топла, по-дълго време. 

Трябва да придържате новородените бебета, тъй като те, все още не могат да стоят стабилно. Докато бебето расте, ще видите, че то има, все по-малко нужда от това да бъде придържано, тъй като ваната е проектирана, така че то да се чувства стабилно и сигурно.

Налични са в два размера - за бебета от 0 до 12 месеца и за такива над 12 месечна възраст. Долната част на ваната е проектирана така, че когато бебето започне да става по-стабилно и да седи само, то да се чувства по-сигурно и самостоятелно.

Запомнете, че времето за къпане трябва да бъде приятно и забавно изживяване, както за бебето, така и за родителите. Така че Ви съветваме да му се насладите, докато Вашите деца са все още бебета, тъй като става много по-трудно да го направите, когато станат по-големи и “алергични” към времето за къпане :)

Времето за къпане е много добра възможност да получите много усмивки от тях и да направите снимки, които да Ви останат спомен от тези прекрасни моменти.

Успех! Различните функции на устройството:

Сходни продукти