Shnuggle - Стойка за корито/ вана
Shnuggle - Стойка за корито/ вана Shnuggle - Стойка за корито/ вана Shnuggle - Стойка за корито/ вана Shnuggle - Стойка за корито/ вана Shnuggle - Стойка за корито/ вана Shnuggle - Стойка за корито/ вана Shnuggle - Стойка за корито/ вана

Shnuggle - Стойка за корито/ вана

107.60 Лева
SHN-BST-STRP
В наличност
+
  • Връщане или Замяна
  • НОВ КЛИЕНТ ЛИ СИ?

Сгъваемата стойка Shnuggle идеално допълва ваната Shnuggle! Тя повдига Вашето бебе на около 76 см от пода до кръста ви. По този начин не се навеждате и улеснявате самостоятелното къпане, без причинена болка в гърба след това.

Особено полезена е стойката за майки и татковци с проблеми с гръбначния стълб. А също така майки, които са раждали с цезарово сечение и биха били  затруднени с къпането през първите няколко седмици.

Подходяща от 0-6 месеца.

Технически спецификации:

Тегло: 3 кг

Размери: 52 x 52 x 86 cm

Поддръжка: Почистете с мека кърпа и топла сапунена вода.

Информация за безопасност

  • Подходящ от новородени до 6 месеца
  • Напълно тествана и съответстваща на всички стандарти в ЕС
  • Идеалната температура на водата за бебето е 37 градуса по Целзий
  • Винаги бъдете близо до вашето бебе. Задавянето може да възникне бързо, дори само в 2 см вода

Ползи:

Няма намерени мнения

Напиши отзив
0.00 / 5
5 stars
0
4 stars
0
3 stars
0
2 stars
0
1 star
0
Напиши отзив

В срок от 14 дни след получаване на стоката клиентът има право да я върне или замени като са спазени следните условия:  

» Запазен добър търговски вид (стоката не е скъсана, надраскана, носена, прана, гладена)

» Не са налице повреди, причинени от неправилна употреба. Запазена оригинална опаковка, етикети, консумативи и аксесоари, в случай, че е имало включени такива.

» Запазена е касовата бележка(фискален бон).

» Попълнена бланка връщане/замяна, която може да намерите ТУК 

Как да върна или заменя продукт стъпка по стъпка?:

1. Попълнете бланката "ВРЪЩАНЕ ИЛИ ЗАМЯНА" ръчно или електронно. Ако попълвате бланката ръчно на хартиен носител трябва задълвително да я добавите към продукта/ите за връщане или замяна. Ако попълвате бланката електронно трябва задължително да я изпратите на имейл info@reia.bg със следното заглавие:

- Ако връщате продукт/и - ВРЪЩАНЕ + НОМЕР НА ПОРЪЧКА

- Ако заменяте продукт/и - ЗАМЯНА + НОМЕР НА ПОРЪЧКА

Пример: ВРЪЩАНЕ 521456

                 ЗАМЯНА 521456

Важно: Ако заглавието на имейлът се различава от гореспоменатото процесът по връщане или замяна може да отнеме повече време.

2. Продуктът/тите трябва да се:

Вариант 1: Предадат лично в нашия офис на адрес Благоевград, ул. Александър Стамболийски 1А, вх В, офис 3

Вариант 2:  Изпратят на адрес: Благоевград, ул. Александър Стамболийски 1А, вх В, офис 3. Придружен/и от попълнена и разписана бланка(в случай че попълвате таква ръчно) за връщане или замяна, която може да свалите от тук: БЛАНКА ЗА ВРЪЩАНЕ ИЛИ ЗАМЯНА .

При изпращане чрез куриерска фирма в полето съдържание трябва ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да пише :

- Ако връщате продукт/и - ВРЪЩАНЕ + НОМЕР НА ПОРЪЧКА

- Ако заменяте продукт/и - ЗАМЯНА + НОМЕР НА ПОРЪЧКА

Пример: ВРЪЩАНЕ 521456

                 ЗАМЯНА 521456

Важно: Ако надписа в поле съдържание се различава от гореспоменатото процесът по връщане или замяна може да отнеме повече време.

Номерът на вашата поръчка може да намерите в горния десен ъгъл на потвърждението, което ви е изпратено на имейл. В случай, че не знаете или не сте запазили номерът на поръчката ви, можете да се свържете с нас на 0888061779, за да ви дадем тази информация. 

» ТРАНСПОРТНИТЕ РАЗХОДИ ПО ЗАМЯНА ИЛИ ВРЪЩАНЕ НА ПРОДУКТИТЕ СА ИЗЦЯЛО ЗА СМЕТКА НА КЛИЕНТА !!!

» При връщане/замяна е необходимо да ни изпратите касовия бон придружаващ Вашата поръчка.

» Възстановяване на суми става чрез банков превод в срок от 15 работни дни и за целта е необходимо да ни предоставите банкови детайли на сметка (Титуляр на сметка и IBAN), по която да възстановим сумата. Тези данни се попълват в бланката "Връщане или замяна" 

» Възстановяването на сума при връщане на стока става в рамките на 15 работни дни.

» Рекламации относно размерите поместени в табличките под описанието, разлика в нюансите на цвета НЕ се приемат!!!

»   БЛАНКА ЗА ВРЪЩАНЕ ИЛИ ЗАМЯНА

» За допълнителна информация ни пишете на info@reia.bg   или се свържете с нас на телефон 0888061779

» Връщане или замяна се прави в срок от 15 работни дни.

ВНИМАНИЕ!!!!

Някои марки и продукти имат допълнителни условия за връщане или замяна, които са упоменати в описанието. Препоръчваме да се запознаете с цявлостната информация за продукта преди да направите своята поръчка

- Марката Toddlekind е една от тези, които имат допълнителни условия за връщане и замяна Тази марка може да се върне само и единствено, ако опаковката не е махната. Продукта коже да се види без да се премахва опаковката. Един път отворен няма да бъде приеман за връщане. При съмнения за дефект си важат стандартните условия упоменати в сайта.

Клиентът е длъжен да се запознае с описаната на сайта информация преди да премине към покупка. Генерирането на поръчка автоматично потвърждава, че клиентът се е запознал и съгласил с условията на сайта!

Всеки нов родител, се чувства много притеснен, за това как ще се справи с къпането на своето дете. “Дали водата е точната температура?”, “Дали държа правилно бебчо?”, “Дали бебчо няма да се изплаши?”. Притесненията просто не спират..

Има някои неща, които можете да направите, за да премахнете част от притесненията. Запознайте се с някои от съветите на Shnuggle, за да улесните времето прекарано в банята.

Shnuggle превръщат времето за къпане, в нещо забавно и лесно, както за родителите, така и за бебето.Съветите на Shnuggle

1. През първата седмица, след като бебето се е родило, може да не искате да къпете бебето изцяло, а по-скоро да го измиете с мека кърпа, върху водоустойчива подложка за повиване. Запознайте се с Shnuggle Squishy, подложката за повиване, която е перфектна за това, тъй като е нежна към кожата на бебето и напълно водоустойчива.

2. Когато Вашето бебче е готово за първата си цялостна баня, трябва да сте сигурни, че имате всички необходими за това неща, близо до Вас!3. Поставете бебешката вана на равна, стабилна повърхност(по възможност водоустойчива, ако Вашето бебче обича да “пляска” във водата). Трябва да сте сигурни, че в стаята, в която се намирате не е прекалено студено, и че няма течение.

4. Перфектната температура на водата, когато къпете Вашето бебе трябва да бъде 37 градуса по Целзий. Може да проверите температурата на водата, чрез термометъра на ваната, преди да поставите бебето в нея. Разгледайте нашата удобна инфографика за температурата във ваната.5. Поставете бебето във ваната и го оставете да свикнат с водата, преди да започнете да го къпете. Можете да полеете малко вода по раменете и гръбчето на Вашето бебе, за да ги затоплите.

6. Когато започнете да къпете бебето, започнете с лицето и ушите, след това вратлето, раменете, лактите, пръстчетата на ръцете, коленете и краката. Важно е да внимавате да не пропуснете някоя от гънчиците на по пръстчетата на ръцете и крачетата. Изчистете външната страна на ушите с памучна клечка за уши.

7. Въпреки, че бебето, все още няма много коса, Вие можете да измиете тази част от главата. Препоръчително е да не се използват шампоани, тъй като неговата кожа е все още много чувствителна. Можете внимателно да измиете косичката с кърпа и водата и вода. 

8. Измийте гениталиите на бебето последни. Важно е да запомните, че при момичетата гениталиите трябва да бъдат измити отпред-назад.

9. След баня, внимателно подсушете Вашето бебче и се постарайте да не пропуснете място или някоя гънка по тялото, където влагата може да остане.

10. Не трябва да къпете Вашето бебе продължително време! Кожата на бебето е изключително деликатна, така че по-краткото време за къпане е наложително, дори те да се забавляват във водата. 

11. Времето за къпане, трябва да бъде в това време през деня, през което и Вие и бебето се чувствате най-спокойни. При някои хора това може да бъде преди времето за лягане на бебето, тъй като по този начин то ще се отпусне повече преди лягане, но ако някой друг момент през деня е по-добър за Вас, не се притеснявайте да изкъпете бебето тогава.


Как помагат ваните на Shnuggle?
Създадена е от Шинейд и Адам - родители на 3 деца, запознати много добре с неудобствата и притеснението по време на къпане. Специално проектираната издадена част на дъното на ваната предпазва бебето Ви от подхлъзване, облегалката на ваната е покрита с пяна, която ако докоснете, ще откриете, че е по-топла от останалата част на ваната. Компактната форма на ваната държи водата в нея топла, по-дълго време. 

Трябва да придържате новородените бебета, тъй като те, все още не могат да стоят стабилно. Докато бебето расте, ще видите, че то има, все по-малко нужда от това да бъде придържано, тъй като ваната е проектирана, така че то да се чувства стабилно и сигурно.

Налични са в два размера - за бебета от 0 до 12 месеца и за такива над 12 месечна възраст. Долната част на ваната е проектирана така, че когато бебето започне да става по-стабилно и да седи само, то да се чувства по-сигурно и самостоятелно.

Запомнете, че времето за къпане трябва да бъде приятно и забавно изживяване, както за бебето, така и за родителите. Така че Ви съветваме да му се насладите, докато Вашите деца са все още бебета, тъй като става много по-трудно да го направите, когато станат по-големи и “алергични” към времето за къпане :)

Времето за къпане е много добра възможност да получите много усмивки от тях и да направите снимки, които да Ви останат спомен от тези прекрасни моменти.

Успех! 

Добавете поздравителна картичка

Сходни продукти