Поръчайте сега: 0888 06 17 79

Bananas - Бебешки вани

Знаете ли, че на всеки 2,5 минути някой купува вана Shnuggle някъде по света!?
Тя е златен победител в конкурса "Mother & Baby Awards 2019"! Също така е №1 в списъка за покупки на бъдещите родителите!
 
Бебешката вана Shnuggle Banana е високо отличена и наградена от родителите. Тя е предназначена да направи къпането радостен и не толкова стресиращ процес както за вас (новите) родители, така и за Вашето бебе, което все още се приспособява към света "навън". Малкият и ергономичен размер на Shnuggle Banana поддържа водата топла за по-дълго време, пълни се по-бързо (необходими са само два литра вода) и пести вода.
Благодарение на специално проектираната издадена част на дъното на ваната, бебето Ви е предпазено от подхлъзване. Облегалката на ваната е изработена от пяна, за да може всеки път когато бебето се облегне, да му е меко и топло и да не се стресира от студена повърхност! Крачетата на Shnuggle имат гумено покритие, което осигурява допълнително сцепление и стабилност.
 
 
 
Shnuggle е внимателно проектиран, за да създаде сигурно и защитено място за къпане на Вашето бебе, което го прави по-удобно и приятно за бебчо и по-малко стресиращо за Вас - родителите.
 
Етап 1 - Чрез придържане на детето: Бебето се чувства сигурно и защитено, защото го придържате, а същевременно с това издадената част(Bum bump) на дъното на ваната не му позволява да се изплъзне напред, което му носи чувство за стабилност! Когато го къпете в Shnuggle, то се намира в полуседнала и полулегнала поза и чувства сигурност, която една голяма вана или корито няма как да му осигурят. Причината за това са размерите. Детето е малко и беззащитно и все още не е свикнало с новата среда и поставяйки го в голямо пространство с течност то се страхува. Когато порасне и започне да седи само ще можете да използвате ръцете си свободно за игра. Това прави времето за къпане приятно изживяване и ви сближава с детето.
 
 
Етап 2 - Детето седи самостоятелно: Когато бебето започне да седи самостоятелно, издадената част(Bum bump) на дъното на ваната му придава чувство на сигурност и усещане за независимост. Ваната Shnuggle е чудесна помощ и за бебета, които имат нужда от допълнителна подкрепа по време на баня. Тази специално проектирана издадена част(Bum bump) прави ваната по-безопасна и не толкова стресираща, като същевременно помага на бебето да продължи да развива силата си и така важните двигателни умения.
 
 
 
Предимаства на Shnuggle:
 
 
Луиза Григорова - Макарев също избра ваничка Shnuggle:
 

Този продукт ще бъде наличен на 04/08/2021

  97.80 Лева
Специална оферта
- 10%
  84.00 Лева