Bravado: Сутиен за бременни и кърмачки Original Nursing Bra White
Bravado: Сутиен за бременни и кърмачки Original Nursing Bra White Bravado: Сутиен за бременни и кърмачки Original Nursing Bra White Bravado: Сутиен за бременни и кърмачки Original Nursing Bra White Bravado: Сутиен за бременни и кърмачки Original Nursing Bra White Bravado: Сутиен за бременни и кърмачки Original Nursing Bra White Bravado: Сутиен за бременни и кърмачки Original Nursing Bra White Bravado: Сутиен за бременни и кърмачки Original Nursing Bra White Bravado: Сутиен за бременни и кърмачки Original Nursing Bra White Bravado: Сутиен за бременни и кърмачки Original Nursing Bra White Bravado: Сутиен за бременни и кърмачки Original Nursing Bra White

Bravado: Сутиен за бременни и кърмачки Original Nursing Bra White

54.80 Лева
Доставка до 6-7 дни
 
BRV-1014-WH-S
В наличност
+
 • Връщане или Замяна
 • View all variations as list
 • НОВ КЛИЕНТ ЛИ СИ?


Original Nursing Bra е модерния подход към стила на сутиена за бременни и кърмачки. За всяка майка това е продуктът, който ТРЯБВА да има за себе си - дали в чантата за болницата или у дома. Има нещо в този супер удобен модел, познат от поколения, но направен с невероятно мек памук и модал, който майките просто обожават. Знаем, че и вие също! 

 • Смес памук и модал * меки и дишащи материали
 • Предимство, отваря и се затваря с една ръка благодарение на Bravado 'B' закопчалките
 • Голям отвор за кърмене, за да може бебето да има добър контакт с майката
 • Притежател на стандарт за качество 100 на Oeko-Tex®  [17.HUS.20152] за безвредни материали
 • Удобен, с широка плоска лента в долната част и спортен тип гръб
 • Без банели за по-голям комфорт
 • Лек, за да поддържа и чашки B- D 
 • Перфектен за бременни и кърмещи

* Модал представлява полисинтетична материя, за направата на която се използват натурални суровини. Най-често това е събраната целулоза от букови дървета. Много мека и приятна на допир материя, по-абсорбираща от памука и с почти копринено усещане. 

Състав: 

49% памук, 32% модал *, 19% еластан


Как да се измерим в три стъпки:

Вземете шивашки метър, лист и химикал. Застанете пред огледалото, за да виждате дали метърът стои правилно по вас.  Сложете си сутиен без подплънки, който показва формата на гърдите ви. 

 

Първа стъпка : Измерване на обиколката

Поставете метъра около гърба и под гърдите си. Погледнете в огледалото за да се убедите, че метърът е паралелен на пода и обикаля тялото ви в права линия. Хванете го, без да поставяте пръсти под него. Погледнете таблицата по-долу за да видите. 

Втора стъпка: Измерване на чашката

Измерете обиколката си най-изпъкналата част от гърдите си, върху областта на зърната. Докато държите двата края на метъра с една ръка отстрани, използвайте свободната си ръка да натиснете метъра между гърдите си. Това ще ви даде по-точно измерване на чашката. 

 
Measurement (cm)US SizeUK SizeEU SizeFR / ES Size
63 - 67 30 30 65 80
68 - 72 32 32 70 85
73 - 77 34 34 75 90
78 - 82 36 36 80 95
83 - 87 38 38 85 100
88 - 92 40 40 90 105
93 - 97 42 42 95 110
98 - 102 44 44 100 115
103 - 107 46 46 105 120

 

Трета стъпка: Изчисляване

Извадете размера на обиколката от размера на чашката. Полученото число използвайте за да прецените нужния за вас размер сутиен спрямо таблицата тук. 

 

Difference
B - A (cm)
US SizeUK SizeEU SizeFR / ES Size
12 - 14 A A A A
14 - 16 B B B B
16 - 18 C C C C
18 - 20 D D D D
20 - 22 E (DD) DD E (DD) E
22 - 24 F (DDD) E F (DDD) F
24 - 26 G F G G
26 - 28 H FF H H
28 - 30 I G I I
30 - 32 J GG J J
32 - 34 K H K K

В срок от 14 дни след получаване на стоката клиентът има право да я върне или замени като са спазени следните условия:  

» Запазен добър търговски вид (стоката не е скъсана, надраскана, носена, прана, гладена)

» Не са налице повреди, причинени от неправилна употреба. Запазена оригинална опаковка, етикети, консумативи и аксесоари, в случай, че е имало включени такива.

» Запазена е касовата бележка(фискален бон).

» Попълнена бланка връщане/замяна, която може да намерите ТУК 

Как да върна или заменя продукт стъпка по стъпка?:

1. Попълнете бланката "ВРЪЩАНЕ ИЛИ ЗАМЯНА" ръчно или електронно. Ако попълвате бланката ръчно на хартиен носител трябва задълвително да я добавите към продукта/ите за връщане или замяна. Ако попълвате бланката електронно трябва задължително да я изпратите на имейл info@reia.bg със следното заглавие:

- Ако връщате продукт/и - ВРЪЩАНЕ + НОМЕР НА ПОРЪЧКА

- Ако заменяте продукт/и - ЗАМЯНА + НОМЕР НА ПОРЪЧКА

Пример: ВРЪЩАНЕ 521456

                 ЗАМЯНА 521456

Важно: Ако заглавието на имейлът се различава от гореспоменатото процесът по връщане или замяна може да отнеме повече време.

2. Продуктът/тите трябва да се:

Вариант 1: Предадат лично в нашия офис на адрес Благоевград, ул. Александър Стамболийски 1А, вх В, офис 3

Вариант 2:  Изпратят на адрес: Благоевград, ул. Александър Стамболийски 1А, вх В, офис 3. Придружен/и от попълнена и разписана бланка(в случай че попълвате таква ръчно) за връщане или замяна, която може да свалите от тук: БЛАНКА ЗА ВРЪЩАНЕ ИЛИ ЗАМЯНА .

При изпращане чрез куриерска фирма в полето съдържание трябва ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да пише :

- Ако връщате продукт/и - ВРЪЩАНЕ + НОМЕР НА ПОРЪЧКА

- Ако заменяте продукт/и - ЗАМЯНА + НОМЕР НА ПОРЪЧКА

Пример: ВРЪЩАНЕ 521456

                 ЗАМЯНА 521456

Важно: Ако надписа в поле съдържание се различава от гореспоменатото процесът по връщане или замяна може да отнеме повече време.

Номерът на вашата поръчка може да намерите в горния десен ъгъл на потвърждението, което ви е изпратено на имейл. В случай, че не знаете или не сте запазили номерът на поръчката ви, можете да се свържете с нас на 0888061779, за да ви дадем тази информация. 

» ТРАНСПОРТНИТЕ РАЗХОДИ ПО ЗАМЯНА ИЛИ ВРЪЩАНЕ НА ПРОДУКТИТЕ СА ИЗЦЯЛО ЗА СМЕТКА НА КЛИЕНТА !!!

» При връщане/замяна е необходимо да ни изпратите касовия бон придружаващ Вашата поръчка.

» Възстановяване на суми става чрез банков превод в срок от 15 работни дни и за целта е необходимо да ни предоставите банкови детайли на сметка (Титуляр на сметка и IBAN), по която да възстановим сумата. Тези данни се попълват в бланката "Връщане или замяна" 

» Възстановяването на сума при връщане на стока става в рамките на 15 работни дни.

» Рекламации относно размерите поместени в табличките под описанието, разлика в нюансите на цвета НЕ се приемат!!!

»   БЛАНКА ЗА ВРЪЩАНЕ ИЛИ ЗАМЯНА

» За допълнителна информация ни пишете на info@reia.bg   или се свържете с нас на телефон 0888061779

» Връщане или замяна се прави в срок от 15 работни дни.

ВНИМАНИЕ!!!!

Някои марки и продукти имат допълнителни условия за връщане или замяна, които са упоменати в описанието. Препоръчваме да се запознаете с цявлостната информация за продукта преди да направите своята поръчка

- Марката Toddlekind е една от тези, които имат допълнителни условия за връщане и замяна Тази марка може да се върне само и единствено, ако опаковката не е махната. Продукта коже да се види без да се премахва опаковката. Един път отворен няма да бъде приеман за връщане. При съмнения за дефект си важат стандартните условия упоменати в сайта.

Клиентът е длъжен да се запознае с описаната на сайта информация преди да премине към покупка. Генерирането на поръчка автоматично потвърждава, че клиентът се е запознал и съгласил с условията на сайта!

По време на бременност и кърмене тялото ви ще се промени. Затова е много важно да да носите правилния размер сутиен, който се адаптира към всяка промяна и предлага комфорт и подкрепа през целия ден!

Ако знаете размера си преди бременността и не сте качили повече от 12-14 кг по време на бременността, същият размер сутиен ще ви е удобен по време на бременност и кърмене. В таблицата по-долу ще видите кой размер сутиен Bravado е подходящ за вас въз основа на чашката (A, B, C, D) и обиколката на бюста.Добавете поздравителна картичка

Сходни продукти