Поръчайте сега: 0888 06 17 79

Jaq Jaq Bird: Бели маслени тебешири 12 броя
Jaq Jaq Bird: Бели маслени тебешири 12 броя Jaq Jaq Bird: Бели маслени тебешири 12 броя

Jaq Jaq Bird: Бели маслени тебешири 12 броя


 

23.40 Лева

Доставка до 6-7 дни
 
JJB-BSW
В наличност
+

Бели маслени тебешири Jaq Jaq Chalk - 12 броя в кутия. Маслените тебешири са продукт, създаден специално да НЕ отделя прах и да оставя петна (zero Dust™)! Лесно се почистват мокра кърпичка или вода. 

Предлагат се в кутия в различни цветове или само в бяло. 100% безопасни са и могат да се използват за рисуване и оцветяване на книгите Jaq Jaq bird. Продуктът не отделя никаква прах(zero Dust™). С продуктите Jaq Jaq bird не само не изразходвате никаква хартия, но и почиствате лесно и бързо след творчество.С маслените тебешири Jaq Jaq Chalk детето Ви ще пише и рисува безкрайно, а Вие няма да мислите за праха и петната.

Тебеширите Butterstix® се продават по отделно, в пакет от 12 цвята или 12 бели цвята. Предлага се и магнитен несесер за тебеширите, който да ги съхранява на едно място и не се чупи лесно. Можете да пробвате и маслените маркери Wishy Washy, които са с ярки цветове, не са токсични и също лесно се почистват. Както тебеширите, така и маркерите могат да се използват на гладки повърхности като чаши, чинии, прозорци, стени, БЕЗ да има поражения след това. С продуктите на Jaq Jaq ще създадете страхотна занимавка вкъщи, навън и по време на път в колата!

Подходяща за възраст: 3+ години

Рисувайте с тебешир без прах и без ограничения!!!

Препоръчваме ви да разгледате

Сходни продукти