Jaq Jaq Bird: Книга за рисуване с тебешир върху страници тип дъска Тур дьо Франс
Jaq Jaq Bird: Книга за рисуване с тебешир върху страници тип дъска Тур дьо Франс Jaq Jaq Bird: Книга за рисуване с тебешир върху страници тип дъска Тур дьо Франс Jaq Jaq Bird: Книга за рисуване с тебешир върху страници тип дъска Тур дьо Франс Jaq Jaq Bird: Книга за рисуване с тебешир върху страници тип дъска Тур дьо Франс

Jaq Jaq Bird: Книга за рисуване с тебешир върху страници тип дъска Тур дьо Франс


44.90 Лева
JJB-CBK-TOURDEFRANCE
В наличност
+
Получете отстъпка при закупуване на повече бройки:
Количество 4+
Цена 40.41 Лева
  • Връщане или Замяна
  • НОВ КЛИЕНТ ЛИ СИ?

Разгледайте книжките за оцветяване на Jaq Jaq Bird и вижте как рисунките на вашите деца оживяват в страниците на черната дъска!

Избрахме Jaq Jaq Bird, защото вярваме, че всяко дете е креативно и трябва да му помогнем да изрази въображението си по най-добрия начин!

Книжките на Jaq Jaq Bird се открояват, защото са направени от страници, които приличат на черна дъска, така че не е нужно постоянно да купувате нови блокчета за рисуване, тъй като се трие лесно с влажна кърпа и можете да го използвате толкова пъти, колкото искате!

Книжката за оцветяване Jaq Jaq е прекрасен подарък за деца, който обичат да изразяват своята креативност чрез рисуване!

Книжката с 8 страници тип черна дъска за създаване  на красиви картинки с тебешири без ограничения, но също така без прах и петна !

 

Кутията включва кутия с 4 меки  тебешири Butterstix® в 4 цвята .

Това са тебеширите, които отличават Jaq Jaq Bird, тъй като те са единствените, които не оставят прах , но в същото време се отличават много върху черната дъска с ярките си цветове и лесно се мият с вода и кърпа!

Екологичен продукт , специално създаден за деца с безкрайно въображение.

Малка, лека, преносима книга, която можете да използвате у дома, по време на пътуването си и при всяка разходка!

Подходящо от около 3+ години.

Рисувайте с тебешири без прах и без ограничения!

Няма намерени мнения

Напиши отзив
0.00 / 5
5 stars
0
4 stars
0
3 stars
0
2 stars
0
1 star
0
Напиши отзив

1. Защо JAQ JAQ са иновативни продукти ?
Продуктовата линия Baby essentials е насочена към малки деца, както и някои продукти за възрастни, като е направена изключително от оригиналния за Jaq jaq Bird водоустойчив материал PoetiCoat ™, които използват като покритие.


По този начин повърхностите на продуктите не избледняват или се напукват до ниво, при което това е очевидно. Одобрени от FDA, това са продукти издържливи на пране и миене в съдомиялна машина. Не се заблуждавайте от лекото им тегло. Те са трайни продукти с наистина висока издръжливост.


Тебеширите: Малените тебешири са патентовани и наистина уникални по рода си, тъй като освобождават нулев прах (Zero Dust). Те са продукти, подходящи за контакт с храна, така че можете спокойно да рисувате върху чинии, чаши и съдове, без да се страхувате от контакт  с вашата храна. Както тебеширите, така и маркери могат да се използват върху непорести повърхности като стъкла, чинии, стъкло, стена.


2. Мога ли да използвам обикновени тебешири върху продуктите на JAQ JAQ Bird?

Отговорът е Да! И разбира се можете да използвате собствените си тебешири. Просто внимавайте за тяхната твърдост и не ги използвайте настрани, за да не надраскате повърхността на книгите си. Знайте обаче, че след като опитате тебеширите ButterStix , няма да ги смените за нищо!


3. Помощ! Тебеширът ми ButterStixне може да се измие!

Тъй като тебеширът ButterStix® няма прах, той може да остави някои сенки при изтриване от повърхността, които идват от маслото, което съдържа в състава си. Не се безпокойте! Ще го махнете лесно, стига да покриете мястото с обикновена креда и щом изтриете със суха кърпа, то ще се върне. Нормално е това да се случва, особено на повърхности, които използвате отново и отново.


Когато използвате тебешири ButterStix® върху дъски или повърхности наподобяващи дъски  предлагани в търговската мрежа, имайте предвид, че може да остави трайна сянка дори след почистване. Това се дължи на състава и материалите на този тип тебешир.

 

 

В срок от 14 дни след получаване на стоката клиентът има право да я върне или замени като са спазени следните условия:  

» Запазен добър търговски вид (стоката не е скъсана, надраскана, носена, прана, гладена)

» Не са налице повреди, причинени от неправилна употреба. Запазена оригинална опаковка, етикети, консумативи и аксесоари, в случай, че е имало включени такива.

» Запазена е касовата бележка(фискален бон).

» Попълнена бланка връщане/замяна, която може да намерите ТУК 

Как да върна или заменя продукт стъпка по стъпка?:

1. Попълнете бланката "ВРЪЩАНЕ ИЛИ ЗАМЯНА" ръчно или електронно. Ако попълвате бланката ръчно на хартиен носител трябва задълвително да я добавите към продукта/ите за връщане или замяна. Ако попълвате бланката електронно трябва задължително да я изпратите на имейл info@reia.bg със следното заглавие:

- Ако връщате продукт/и - ВРЪЩАНЕ + НОМЕР НА ПОРЪЧКА

- Ако заменяте продукт/и - ЗАМЯНА + НОМЕР НА ПОРЪЧКА

Пример: ВРЪЩАНЕ 521456

                 ЗАМЯНА 521456

Важно: Ако заглавието на имейлът се различава от гореспоменатото процесът по връщане или замяна може да отнеме повече време.

2. Продуктът/тите трябва да се:

Вариант 1: Предадат лично в нашия офис на адрес Благоевград, ул. Александър Стамболийски 1А, вх В, офис 3

Вариант 2:  Изпратят на адрес: Благоевград, ул. Александър Стамболийски 1А, вх В, офис 3. Придружен/и от попълнена и разписана бланка(в случай че попълвате таква ръчно) за връщане или замяна, която може да свалите от тук: БЛАНКА ЗА ВРЪЩАНЕ ИЛИ ЗАМЯНА .

При изпращане чрез куриерска фирма в полето съдържание трябва ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да пише :

- Ако връщате продукт/и - ВРЪЩАНЕ + НОМЕР НА ПОРЪЧКА

- Ако заменяте продукт/и - ЗАМЯНА + НОМЕР НА ПОРЪЧКА

Пример: ВРЪЩАНЕ 521456

                 ЗАМЯНА 521456

Важно: Ако надписа в поле съдържание се различава от гореспоменатото процесът по връщане или замяна може да отнеме повече време.

Номерът на вашата поръчка може да намерите в горния десен ъгъл на потвърждението, което ви е изпратено на имейл. В случай, че не знаете или не сте запазили номерът на поръчката ви, можете да се свържете с нас на 0888061779, за да ви дадем тази информация. 

» ТРАНСПОРТНИТЕ РАЗХОДИ ПО ЗАМЯНА ИЛИ ВРЪЩАНЕ НА ПРОДУКТИТЕ СА ИЗЦЯЛО ЗА СМЕТКА НА КЛИЕНТА !!!

» При връщане/замяна е необходимо да ни изпратите касовия бон придружаващ Вашата поръчка.

» Възстановяване на суми става чрез банков превод в срок от 15 работни дни и за целта е необходимо да ни предоставите банкови детайли на сметка (Титуляр на сметка и IBAN), по която да възстановим сумата. Тези данни се попълват в бланката "Връщане или замяна" 

» Възстановяването на сума при връщане на стока става в рамките на 15 работни дни.

» Рекламации относно размерите поместени в табличките под описанието, разлика в нюансите на цвета НЕ се приемат!!!

»   БЛАНКА ЗА ВРЪЩАНЕ ИЛИ ЗАМЯНА

» За допълнителна информация ни пишете на info@reia.bg   или се свържете с нас на телефон 0888061779

» Връщане или замяна се прави в срок от 15 работни дни.

ВНИМАНИЕ!!!!

Някои марки и продукти имат допълнителни условия за връщане или замяна, които са упоменати в описанието. Препоръчваме да се запознаете с цявлостната информация за продукта преди да направите своята поръчка

- Марката Toddlekind е една от тези, които имат допълнителни условия за връщане и замяна Тази марка може да се върне само и единствено, ако опаковката не е махната. Продукта коже да се види без да се премахва опаковката. Един път отворен няма да бъде приеман за връщане. При съмнения за дефект си важат стандартните условия упоменати в сайта.

Клиентът е длъжен да се запознае с описаната на сайта информация преди да премине към покупка. Генерирането на поръчка автоматично потвърждава, че клиентът се е запознал и съгласил с условията на сайта!

Сходни продукти