Поръчайте сега: 0888 06 17 79

Aerosleep безопасност докато бебето спи

 AeroSleep е единствената компания, която създава  топ матрак с 3D технология и клетъчната форма, която позволява на въздуха да премине през него и  бебето да диша свободно!
 Уникалната технология AeroSleep предлага 3 основни предимства:
 
1. СИГУРНОСТ : топ матракът има слой, наподобяващ пчелна пита с 3D структура, която предпазва бебето от прегряване и  му позволява да диша свободно , дори и да се обърне с лице към матрака.
2. ЗДРАВЕ : топ матракът AeroSleep  се състои от  Пропускащ въздуха слой , Абсорбиращ слой(точно под въздушния), който  поглъща всякакъв вид течност и има Водоустойчива защита.
 
Абсорбиращият слой ще изтегли течността и благодарение на въдушния слой ще изсъхне много бързо и вашето бебе отново ще спи на сухо
Водоустойчивостта позволява на течностите да не достигат до матрака и съответно той е защитен не само от петна, но и от гъбички и бактерии, които могат да се развиват. 
 
3. ПРАКТИЧЕН: топ матракът може да се пере в перална машина при 60 ° С. Това е много важно, защото при 60 ° С се умъртвяват и по-устойчиви микроби. 
 
  • Топ матракът Aerosleep с уникална структура на пчелна пита, подходящ за машинно пране.
  • Mатрак Baby Protect - 3 модела  (EssentialEvolution , Natural
  • Най -добре защитеното легло за бебе. 
  • Уникална възглавница,  която може да се използва дори от новородено, защото се адаптира към възрастта и калъфките за възглавници. 
  • Чаршафи, които се предлагат в размери за всички легла

ÜV Rheinland потвърждава високата въздушна пропускливост на слоевете Aerosleep . Пропускливостта на въздуха на горният слой е преминала през всички тестове на независимата международна организация TüV Rheinland, най-добрата в света в областта на инспекцията и сертифицирането. 
Опитите направено с топ матрак на Aerosleep , потвърждават пропускливостта на продуктите за безопасен сън на бебето.
 Белгийската компания Centexbel, занимаваща се с техническо и научно изследване на качествата на текстила, установяват, че горния слой на Aerosleep освобождава излишната топлина от тялото до 34% по-бързо от горните слоеве на останалите топ матраци!! 
 Centexbel потвърждава, че всички продукти са тествани за вредни вещества съгласно Öko-Tex® Standard 100 и са обозначени с Öko-Tex . Вашето бебе може да спи във всички продукти на Aerosleep напълно безопасно.
Компанията Custom8 в Белгия, Университетът в Льовен, специализират в изпитването на безопасността на бебешките легла. Тестът показа, че пропускливостта на въздуха в топ матракът на Aerosleep е 10 пъти по-висока, отколкото в другите топ матраци . Детето диша, дори когато е с лице към матрака. 
 
Видеото, което ви запознава с Aerosleep:
Специална оферта
- 23%
  29.90 Лева
  29.90 Лева