Aerosleep - калъфка за възглавница за безопасен сън
Aerosleep - калъфка за възглавница за безопасен сън Aerosleep - калъфка за възглавница за безопасен сън Aerosleep - калъфка за възглавница за безопасен сън Aerosleep - калъфка за възглавница за безопасен сън Aerosleep - калъфка за възглавница за безопасен сън

Aerosleep - калъфка за възглавница за безопасен сън

25.40 Лева
AC-API-M
В наличност
+
  • Връщане или Замяна
  • View all variations as list
  • НОВ КЛИЕНТ ЛИ СИ?

 
Калъфката за възглавница AeroSleep поддържа възглавницата на вашето бебе чиста и в същото време му предлага безопасен сън. Специалната перфорирана структура на калъфката позволява постоянната пропускливост на въздух. Характеристика, която НЕ се среща в памучните и синтетични калъфки, предлагани на пазара.
 
 
Калъфката на AeroSleep е изключително мека и в комбинация с възглавницата AeroSleep е перфектен избор за безопасен и здравословен сън.
Изперете я на 60 ° C (може да се пере на 60 ° C)  и убийте най-упоритите микроби. Бактериите и микроорганизмите не могат да оцелеят при температура над 57 ° C. С продуктите на Aerosleep може да бъдете сигурни, че те са 100% чисти.
 
  Състав: перфорирана материя от 100% PES 
  Размери:
  • Малка - 46 x 30 cm
  • Средна - 50 x 35 cm


 Каква е разликата между калъфката Aerosleep и другите калъфки на пазара?

Калъфката за възглавница AeroSleep не абсорбира влагата! Материала от който е създадена е перфориран и позволява свободното преминаване на въздух и влага през нея. Това гарантира дишането на възглавницата AeroSleep, за да поддържа главата на вашето бебе суха.
Конвенционалните калъфки за възглавници абсорбират влагата и нямат тези перфорации. Това повлиявя въздушната пропускливост на възглавницата.
 
Сертификати, които покрива продукта:
най-много ми харесва това, че намаля потенето и не трябва проверявам постоянно дали е много потен
0
0
Reply
Много ни харесва
0
0
Reply
Много съм доволен от тази възглавница. Това, което най-много ми харесва е, че е перфектно качествои покрива нуждите на детето ми и на нея май харесва.
0
0
Reply
Бебето ми имаше малформация и докторът предложи да вземем една възглавница, за да спим с повдигната глава. Разбира се, трябва да се внимава и обгрижва постоянно детето, защото възглавниците са неподходящи от ранна детска възраст.
Тогава открих AeroSleep. Имам две възглавници. Не мога да кажа, че не ми е в акъла постоянно, но като цяло съм по-спокойна и ситуацията с бебето ни се е подобрила много.
Така че благодаря на вас reia за препоръката :-)
0
0
Reply
Напиши отзив
5.00 / 5
5 stars
4
4 stars
0
3 stars
0
2 stars
0
1 star
0
Напиши отзив

Aerosleep произвежда продукти за сън, които осигуряват на децата спокоен сън, хигиена и безопасност. Тяхната иновативна технология е научно изследвана и тествана и гарантира здравословен и удобен сън.

Aerosleep структурата на продуктите с 3D технология:

  • Въздушен слой: Отворена, подсилена, 3-измерна структура, осигурява необходимата циркулация на въздуха
  • Абсорбиращ слой: Задържа влагата далеч от бебето 
  • Водоустойчив слой: предпазва матракът сух

 

В срок от 14 дни след получаване на стоката клиентът има право да я върне или замени като са спазени следните условия:  

» Запазен добър търговски вид (стоката не е скъсана, надраскана, носена, прана, гладена)

» Не са налице повреди, причинени от неправилна употреба. Запазена оригинална опаковка, етикети, консумативи и аксесоари, в случай, че е имало включени такива.

» Запазена е касовата бележка(фискален бон).

» Попълнена бланка връщане/замяна, която може да намерите ТУК 

Как да върна или заменя продукт стъпка по стъпка?:

1. Попълнете бланката "ВРЪЩАНЕ ИЛИ ЗАМЯНА" ръчно или електронно. Ако попълвате бланката ръчно на хартиен носител трябва задълвително да я добавите към продукта/ите за връщане или замяна. Ако попълвате бланката електронно трябва задължително да я изпратите на имейл info@reia.bg със следното заглавие:

- Ако връщате продукт/и - ВРЪЩАНЕ + НОМЕР НА ПОРЪЧКА

- Ако заменяте продукт/и - ЗАМЯНА + НОМЕР НА ПОРЪЧКА

Пример: ВРЪЩАНЕ 521456

                 ЗАМЯНА 521456

Важно: Ако заглавието на имейлът се различава от гореспоменатото процесът по връщане или замяна може да отнеме повече време.

2. Продуктът/тите трябва да се:

Вариант 1: Предадат лично в нашия офис на адрес Благоевград, ул. Александър Стамболийски 1А, вх В, офис 3

Вариант 2:  Изпратят на адрес: Благоевград, ул. Александър Стамболийски 1А, вх В, офис 3. Придружен/и от попълнена и разписана бланка(в случай че попълвате таква ръчно) за връщане или замяна, която може да свалите от тук: БЛАНКА ЗА ВРЪЩАНЕ ИЛИ ЗАМЯНА .

При изпращане чрез куриерска фирма в полето съдържание трябва ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да пише :

- Ако връщате продукт/и - ВРЪЩАНЕ + НОМЕР НА ПОРЪЧКА

- Ако заменяте продукт/и - ЗАМЯНА + НОМЕР НА ПОРЪЧКА

Пример: ВРЪЩАНЕ 521456

                 ЗАМЯНА 521456

Важно: Ако надписа в поле съдържание се различава от гореспоменатото процесът по връщане или замяна може да отнеме повече време.

Номерът на вашата поръчка може да намерите в горния десен ъгъл на потвърждението, което ви е изпратено на имейл. В случай, че не знаете или не сте запазили номерът на поръчката ви, можете да се свържете с нас на 0888061779, за да ви дадем тази информация. 

» ТРАНСПОРТНИТЕ РАЗХОДИ ПО ЗАМЯНА ИЛИ ВРЪЩАНЕ НА ПРОДУКТИТЕ СА ИЗЦЯЛО ЗА СМЕТКА НА КЛИЕНТА !!!

» При връщане/замяна е необходимо да ни изпратите касовия бон придружаващ Вашата поръчка.

» Възстановяване на суми става чрез банков превод в срок от 15 работни дни и за целта е необходимо да ни предоставите банкови детайли на сметка (Титуляр на сметка и IBAN), по която да възстановим сумата. Тези данни се попълват в бланката "Връщане или замяна" 

» Възстановяването на сума при връщане на стока става в рамките на 15 работни дни.

» Рекламации относно размерите поместени в табличките под описанието, разлика в нюансите на цвета НЕ се приемат!!!

»   БЛАНКА ЗА ВРЪЩАНЕ ИЛИ ЗАМЯНА

» За допълнителна информация ни пишете на info@reia.bg   или се свържете с нас на телефон 0888061779

» Връщане или замяна се прави в срок от 15 работни дни.

ВНИМАНИЕ!!!!

Някои марки и продукти имат допълнителни условия за връщане или замяна, които са упоменати в описанието. Препоръчваме да се запознаете с цявлостната информация за продукта преди да направите своята поръчка

- Марката Toddlekind е една от тези, които имат допълнителни условия за връщане и замяна Тази марка може да се върне само и единствено, ако опаковката не е махната. Продукта коже да се види без да се премахва опаковката. Един път отворен няма да бъде приеман за връщане. При съмнения за дефект си важат стандартните условия упоменати в сайта.

Клиентът е длъжен да се запознае с описаната на сайта информация преди да премине към покупка. Генерирането на поръчка автоматично потвърждава, че клиентът се е запознал и съгласил с условията на сайта!