Scrunch Рециклируема силконова лейка Dusty Purple
Scrunch Рециклируема силконова лейка Dusty Purple Scrunch Рециклируема силконова лейка Dusty Purple Scrunch Рециклируема силконова лейка Dusty Purple Scrunch Рециклируема силконова лейка Dusty Purple Scrunch Рециклируема силконова лейка Dusty Purple Scrunch Рециклируема силконова лейка Dusty Purple Scrunch Рециклируема силконова лейка Dusty Purple Scrunch Рециклируема силконова лейка Dusty Purple Scrunch Рециклируема силконова лейка Dusty Purple Scrunch Рециклируема силконова лейка Dusty Purple Scrunch Рециклируема силконова лейка Dusty Purple Scrunch Рециклируема силконова лейка Dusty Purple

Scrunch Рециклируема силконова лейка Dusty Purple

33.10 Лева
SCR-110033
В наличност
+
  • Връщане или Замяна
  • НОВ КЛИЕНТ ЛИ СИ?
Кажете сбогом на обемисти, твърди пластмасови лейки, които се чупят и заемат място.

Приветствайте новата си любима лейка, която може да бъде изцедена, смачкана, огъната, сгъната и опакована, без никога да загуби формата си. Може да се използва за всичко, навсякъде и по всяко време.

Идеална е за пренасяне и наливане на вода, безброй игри в морето или в провинцията, събиране на плодове и зеленчуци, измиване на колата и безброй други задачи.

Изработена е от рециклируем силикон, лейката Scrunch може лесно да се измие и почисти. Този силикон е нетоксичен, здрав и издръжлив и е толкова гъвкав и мек, че може да се сгъне така, че да приберет лейката в джоба ви

ХАРАКТЕРИСТИКИ

  • Тегло: 160 гр
  • Височина: 12см
  • Капацитет: 0.5 литра
  • Направена от рециклируем силикон
  • Здрава и издържлива
  • Мека и пластична
  • Лесна за измиване и подсушаване

Няма намерени мнения

Напиши отзив
0.00 / 5
5 stars
0
4 stars
0
3 stars
0
2 stars
0
1 star
0
Напиши отзив

В срок от 14 дни след получаване на стоката клиентът има право да я върне или замени като са спазени следните условия:  

» Запазен добър търговски вид (стоката не е скъсана, надраскана, носена, прана, гладена)

» Не са налице повреди, причинени от неправилна употреба. Запазена оригинална опаковка, етикети, консумативи и аксесоари, в случай, че е имало включени такива.

» Запазена е касовата бележка(фискален бон).

» Попълнена бланка връщане/замяна, която може да намерите ТУК 

Как да върна или заменя продукт стъпка по стъпка?:

1. Попълнете бланката "ВРЪЩАНЕ ИЛИ ЗАМЯНА" ръчно или електронно. Ако попълвате бланката ръчно на хартиен носител трябва задълвително да я добавите към продукта/ите за връщане или замяна. Ако попълвате бланката електронно трябва задължително да я изпратите на имейл info@reia.bg със следното заглавие:

- Ако връщате продукт/и - ВРЪЩАНЕ + НОМЕР НА ПОРЪЧКА

- Ако заменяте продукт/и - ЗАМЯНА + НОМЕР НА ПОРЪЧКА

Пример: ВРЪЩАНЕ 521456

                 ЗАМЯНА 521456

Важно: Ако заглавието на имейлът се различава от гореспоменатото процесът по връщане или замяна може да отнеме повече време.

2. Продуктът/тите трябва да се:

Вариант 1: Предадат лично в нашия офис на адрес Благоевград, ул. Александър Стамболийски 1А, вх В, офис 3

Вариант 2:  Изпратят на адрес: Благоевград, ул. Александър Стамболийски 1А, вх В, офис 3. Придружен/и от попълнена и разписана бланка(в случай че попълвате таква ръчно) за връщане или замяна, която може да свалите от тук: БЛАНКА ЗА ВРЪЩАНЕ ИЛИ ЗАМЯНА .

При изпращане чрез куриерска фирма в полето съдържание трябва ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да пише :

- Ако връщате продукт/и - ВРЪЩАНЕ + НОМЕР НА ПОРЪЧКА

- Ако заменяте продукт/и - ЗАМЯНА + НОМЕР НА ПОРЪЧКА

Пример: ВРЪЩАНЕ 521456

                 ЗАМЯНА 521456

Важно: Ако надписа в поле съдържание се различава от гореспоменатото процесът по връщане или замяна може да отнеме повече време.

Номерът на вашата поръчка може да намерите в горния десен ъгъл на потвърждението, което ви е изпратено на имейл. В случай, че не знаете или не сте запазили номерът на поръчката ви, можете да се свържете с нас на 0888061779, за да ви дадем тази информация. 

» ТРАНСПОРТНИТЕ РАЗХОДИ ПО ЗАМЯНА ИЛИ ВРЪЩАНЕ НА ПРОДУКТИТЕ СА ИЗЦЯЛО ЗА СМЕТКА НА КЛИЕНТА !!!

» При връщане/замяна е необходимо да ни изпратите касовия бон придружаващ Вашата поръчка.

» Възстановяване на суми става чрез банков превод в срок от 15 работни дни и за целта е необходимо да ни предоставите банкови детайли на сметка (Титуляр на сметка и IBAN), по която да възстановим сумата. Тези данни се попълват в бланката "Връщане или замяна" 

» Възстановяването на сума при връщане на стока става в рамките на 15 работни дни.

» Рекламации относно размерите поместени в табличките под описанието, разлика в нюансите на цвета НЕ се приемат!!!

»   БЛАНКА ЗА ВРЪЩАНЕ ИЛИ ЗАМЯНА

» За допълнителна информация ни пишете на info@reia.bg   или се свържете с нас на телефон 0888061779

» Връщане или замяна се прави в срок от 15 работни дни.

ВНИМАНИЕ!!!!

Някои марки и продукти имат допълнителни условия за връщане или замяна, които са упоменати в описанието. Препоръчваме да се запознаете с цявлостната информация за продукта преди да направите своята поръчка

- Марката Toddlekind е една от тези, които имат допълнителни условия за връщане и замяна Тази марка може да се върне само и единствено, ако опаковката не е махната. Продукта коже да се види без да се премахва опаковката. Един път отворен няма да бъде приеман за връщане. При съмнения за дефект си важат стандартните условия упоменати в сайта.

Клиентът е длъжен да се запознае с описаната на сайта информация преди да премине към покупка. Генерирането на поръчка автоматично потвърждава, че клиентът се е запознал и съгласил с условията на сайта!

Силиконът е здрав, гъвкав, устойчив на петна, лесен за почистване и издържа на екстремни температури, без да се разгражда.

Създаден за многократна употреба и наистина екосъобразен от началото до края.

Силиконът подобрява ефективността на продуктите, които използваме в ежедневието си и в същото време използва нашите природни ресурси.

Тези силиконови продукти всъщност са направени от обикновен кварцов пясък. Невероятен пример за това, което нашата планета може да ни даде с малко ноу-хау. Силиконът е резултат от поредица от химични реакции, които започват с обикновен пясък. Този пясък съдържа втория най-често срещан елемент в земната кора - силициев диоксид. Елементът се постига чрез поредица от дестилационни и синтезни процеси на кварцов пясък.

И още повече!!!!

Най-изненадващо е, че страничните продукти от този непрекъснат, автономен химичен процес са безвредни и всъщност полезни за околната среда.

Сходни продукти