Червен обучителен пояс SwimTrainer (0-4 години)
Червен обучителен пояс SwimTrainer (0-4 години) Червен обучителен пояс SwimTrainer (0-4 години) Червен обучителен пояс SwimTrainer (0-4 години) Червен обучителен пояс SwimTrainer (0-4 години) Червен обучителен пояс SwimTrainer (0-4 години) Червен обучителен пояс SwimTrainer (0-4 години) Червен обучителен пояс SwimTrainer (0-4 години)

Червен обучителен пояс SwimTrainer (0-4 години)

  

42.80 Лева
04001
В наличност
+
 • Връщане или Замяна
 • НОВ КЛИЕНТ ЛИ СИ?

  Червеният пояс от серията на Freds - "SWIMTRAINER" е предназначен за деца на възраст от 3 месеца до 4 години и тегло от 6 кг. до 18 кг. Той е съдаден, за да дарява малчуганите с униклното чувство - да си във водата и плуваш, без да те е страх и то от най-ранна детска възраст! С него децата придобиват нужната самувереност на моряци, които управляват "кораба" съвсем сами!

4-месечно бебе и SwimTrainer!
 
  Със SwimTrainer децата ще обикнат всички дейности, обвързани с морето и/или басейните. И най-важното - ще придобият увереността от която се нуждаят, за да развият положителна връзка с водата, която остава за цял живот!
Докато го носят във водата той държи главите на децата далеч от нея, позволявайки им да си почиват, да се учат и наслаждават на свободното движение на крачетата си, БЕЗ страх и стрес!
Това е правилния начин! 
 
 
 Надуваемите пояси - SWIMTRAINER се предлагат в 3 размера, според възрастта и способността на детето да плува. Поради тази причина и се предлагат в 3 цвята - червено, оранжево и жълто, като всеки цвят е различен размер.
 
В начален стадий, пояса помага на децата да свикнат да стоят във водата, а когато това стаене и да започнат изграждането на плавателните си умения. Системата за развитие на плавателните умения SWIMTRAINER предлага на децата:
 • Идеална позиция за плуване във водата
 • Вътрешни надуваеми възглавници, които пасват по тялото на дедето и предотвратяват риска от изплъзване
 • Регулируем предпазен колан, който предотвратява от падане напред.
   
 • Всички пояси SWIMTRAINER са направени от плътна и здрава пластмаса (PVC). Всеки пояс съдържа 5 надуваеми камери и 0% фталеин.
  Практичната клипс закопчалка и надуваемите презрамки позволяват бърз и сигурен "монтаж". Не съдържат фталати!

 
 Поясите SWIMTRAINER са тествани от TÜV & GS и са в съотвествие с австралийския стандарт 1900-2002 за флотационни помощни средства за запознаване с водата и въведение в плуването. Има много и известни блогове, в които е писано за поясите SWIMTRAINER.
Най-големият сайт във Великобритания Bizziebaby даде шанса на голям брой мами да изпробват и изкажат мнението си за Swimtrainer. Отзивите бяха страшно много, изпълнени с благодарност и вълнение, които донесоха на SwimTrainer - сребърен медал!

 
 
 
SWIMTRAINER CLASSIC:

Customer images

Bought this product
Първото море на Виктор много щастлив и голямо вълнение с пояса
0
0
Reply
Bought this product
Поясът Swimtrainer е невероятна възможност за бебо да изпита приключение и да се порадва на водата. Бебка на 8 месеца много добре си плува с пояса и се придвижва в басейна. Определено си заслужава.
0
0
Reply
Bought this product
Страхотен пояс! Бебка на 8 месеца, напълно сигурна рита с крачета и успешно се придвижва в басейна. След плуването дори се отпусна и заспа на него.
0
0
Reply
Bought this product
Удобство,сигурност,приключение и обучение за малките герои!
Поясът без,който не тръгваме на море!
Бебечето се чувства комфортно,защитено и радостно!Препоръчвам с две ръце !
0
0
Reply
Bought this product
Ние живеем на морето и за нас е изключително важно децата ни да могат да плуват. Никога не бих повярвала, че е възможно за 30 минути един човек да премине от страх да бъде във водата към свободно плуващ такъв (дори и с пояс), но точно това е нашата история с пояса SwimTrainer. Имаме го от вече 2 години. В началото дъщеря ми се притесняваше да го сложи и просто си го носехме всеки пък и й го предлагахме, за да свикне, че е част от плажните ни неща. Тя се страхуваше да влиза навътре в морето, дори и да я носи някой. Един светъл ден нещо се промени (дори не знам как), но тя сложи пояса и влезе с баща си в морето. Още преди да излязат от водата тя вече се кикотеше и си плуваше, държейки го само за пръста. На следващото влизане вече му махваше с ръка и се пускаше да плува сама. Със сина ми ще започна да му го слагам още, докато е бебе. От вътрешните надуваеми възглавници, които са като предпазна жилетка и регулируем колан и аз и детето се чувства в безопасност :). Много ми харесва, че без обяснения, просто благодарение на формата на самия пояс детето заема позиция за плуване по корем, без шанс да се преобърне или да си потопи главата.
0
0
Reply
Bought this product
Имам го. Страхотен е
0
0
Reply
Bought this product
Чудесен е!
0
0
Reply
Bought this product
Гледам мъже рядко пишат, но мога да кажа, че аз пари за глупости не давам и това е топ продукт за мен! Не само пасва за различни възрасти, но и наистина подпомага правилната стойка на детето да се научи да плува. Минахме после и на оранжев и почти сме готови да плуваме без,. На морето почти не минава ден без някой да ме пита за пояса. Доволен и предоволен!
0
0
Reply
Много сме доволни. Не вярвах, че бебето ще се отпусне и ще се опита да плува, но за нас това факт рита, като жабка с крачетата :)
0
0
Reply
Страхотен пояс, голяма радост изпитва бебка с него в басейна.
0
0
Reply
Напиши отзив
5.00 / 5
5 stars
15
4 stars
0
3 stars
0
2 stars
0
1 star
0
Напиши отзив
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Фред Вармут бил млад, сертифициран учител по физическо възпитание, специализиран в плуване, тенис и ски. Той защитавал теорията, че всяко приспособление, което учи децата да плуват, трябва да поддържа тялото им в правилна позиция! За съжаление, обаче, по това време, нито едно обучително средство не изпълвало това изискване. И точно поради тази причина, един ден, Фред взел решението сам да проектира и създаде УНИКАЛНО такова средство!

Перфектното плаватело средство трявало да предлага максимална защита и сигурност, дори на най-плашещите се от водата деца! Освен това, то трябвало да им позволява свободното движение на ръцете, за да може от самото начало да научат правилната техника на движението им при плуване.

Тази мисия отнела на Фред няколко години размишения и проби, докато на бял свят не дошъл "SWIMTRAINER Classic"!

Създал го в три различни размера - съобразени с възрастта и обучителния процес при децата - изпълнена бе мисията на учителя по физкултура: "Безопасно забавление във водата".

Патентования SWIMTRAINER "Classic" предлага на бебетата и децата следното:

 • Възможно най-добрата позиция на тялото и подкрепа във водата;
 • Специализирано овладяване на естествения рефлекс за плуване в ранна детска възраст;
 • Самостоятелно движение във водата;
 • Необходима и достатъчна свобода на ръчичките;
 • Усвояване на правилната техника за плуване, благодарение на тристепенна система;
 • Бързо и лесно поставяне и отстраняване;
 • Тестван от TÜV & GS. Одобрен от най-строгия германски регулатор на безопасността, без фталати;

Погледнете към първата черно-бяла снимка. Това е дъщерята на Фред - Михаела. Тя се е учила да плува с обикновените пояси и плувки. При нея уроците по плуване били досадни и отнели много време. Причината била, че плувките блокирали свободните движения на ръцете й, а поясите не осигурявали перфектната позиция, стабилност и баланс във водата. 

Днес, като наследница на FREDS SWIM ACADEMY GmbH тя казва: "Много съм горда и щастлива да ръководя семейния бизнес, заедно със съпруга си Юрген, трите си деца и целия динамичен отбор от учители и инструктори по плуване."

Страхотно е да виждаме как изобретението на Фред се разпростира глобално, помагайки на безграничен брой деца в ранна детска възраст да се наслаждават на свободата си във водата, също като мотото им: "Безопасно забавление във водата!"

Екипа на FREDS казва: "Пожелаваме на всички деца и родители все повече и повече забавление и радост с нашите качествени, с любов проектирани продукти! Освен това сме много благодарни за всички красиви снимки и благодарствени послания, които щастливи деца и родители споделят с нас."

С най-топли чувства,

Михаела-Вармут Руд

Изберете любимата си микрофибърна хавлия Grotowel и комбинирайте със Swimtrainer! Платете с 10% по-малко!

Офертата открийте ТУК

Изберете и любимия си цвят слънчеви очила KiETLA с максимална защита и комбинирайте със Swimtrainer! Платете с 10% по-малко!

Офертата открийте ТУК

Комбинирайте Swimtrainer със слънчеви очила и слънцезащитна шапка Kietla и платете с 15% по-малко! 

Офертата открийте ТУК

Комбинирайте Swimtrainer със слънцезащитна шапка с фактор UPF 50+ KiETLA и платете с 10% по-малко!

Офертата открийте ТУК

Комбинирайте Swimtrainer с обувки за плаж Jakabel и платете с 10% по-малко!

Офертата открийте ТУК

 

Комбинирайте Swimtrainer с подложка против изпотяване AirLayer и платете с 10% по-малко!

Офертата открийте ТУК

В срок от 14 дни след получаване на стоката клиентът има право да я върне или замени като са спазени следните условия:  

» Запазен добър търговски вид (стоката не е скъсана, надраскана, носена, прана, гладена)

» Не са налице повреди, причинени от неправилна употреба. Запазена оригинална опаковка, етикети, консумативи и аксесоари, в случай, че е имало включени такива.

» Запазена е касовата бележка(фискален бон).

» Попълнена бланка връщане/замяна, която може да намерите ТУК 

Как да върна или заменя продукт стъпка по стъпка?:

1. Попълнете бланката "ВРЪЩАНЕ ИЛИ ЗАМЯНА" ръчно или електронно. Ако попълвате бланката ръчно на хартиен носител трябва задълвително да я добавите към продукта/ите за връщане или замяна. Ако попълвате бланката електронно трябва задължително да я изпратите на имейл info@reia.bg със следното заглавие:

- Ако връщате продукт/и - ВРЪЩАНЕ + НОМЕР НА ПОРЪЧКА

- Ако заменяте продукт/и - ЗАМЯНА + НОМЕР НА ПОРЪЧКА

Пример: ВРЪЩАНЕ 521456

                 ЗАМЯНА 521456

Важно: Ако заглавието на имейлът се различава от гореспоменатото процесът по връщане или замяна може да отнеме повече време.

2. Продуктът/тите трябва да се:

Вариант 1: Предадат лично в нашия офис на адрес Благоевград, ул. Александър Стамболийски 1А, вх В, офис 3

Вариант 2:  Изпратят на адрес: Благоевград, ул. Александър Стамболийски 1А, вх В, офис 3. Придружен/и от попълнена и разписана бланка(в случай че попълвате таква ръчно) за връщане или замяна, която може да свалите от тук: БЛАНКА ЗА ВРЪЩАНЕ ИЛИ ЗАМЯНА .

При изпращане чрез куриерска фирма в полето съдържание трябва ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да пише :

- Ако връщате продукт/и - ВРЪЩАНЕ + НОМЕР НА ПОРЪЧКА

- Ако заменяте продукт/и - ЗАМЯНА + НОМЕР НА ПОРЪЧКА

Пример: ВРЪЩАНЕ 521456

                 ЗАМЯНА 521456

Важно: Ако надписа в поле съдържание се различава от гореспоменатото процесът по връщане или замяна може да отнеме повече време.

Номерът на вашата поръчка може да намерите в горния десен ъгъл на потвърждението, което ви е изпратено на имейл. В случай, че не знаете или не сте запазили номерът на поръчката ви, можете да се свържете с нас на 0888061779, за да ви дадем тази информация. 

» ТРАНСПОРТНИТЕ РАЗХОДИ ПО ЗАМЯНА ИЛИ ВРЪЩАНЕ НА ПРОДУКТИТЕ СА ИЗЦЯЛО ЗА СМЕТКА НА КЛИЕНТА !!!

» При връщане/замяна е необходимо да ни изпратите касовия бон придружаващ Вашата поръчка.

» Възстановяване на суми става чрез банков превод в срок от 15 работни дни и за целта е необходимо да ни предоставите банкови детайли на сметка (Титуляр на сметка и IBAN), по която да възстановим сумата. Тези данни се попълват в бланката "Връщане или замяна" 

» Възстановяването на сума при връщане на стока става в рамките на 15 работни дни.

» Рекламации относно размерите поместени в табличките под описанието, разлика в нюансите на цвета НЕ се приемат!!!

»   БЛАНКА ЗА ВРЪЩАНЕ ИЛИ ЗАМЯНА

» За допълнителна информация ни пишете на info@reia.bg   или се свържете с нас на телефон 0888061779, 073/582239

» Връщане или замяна се прави в срок от 15 работни дни.

ВНИМАНИЕ!!!!

Някои марки и продукти имат допълнителни условия за връщане или замяна, които са упоменати в описанието. Препоръчваме да се запознаете с цявлостната информация за продукта преди да направите своята поръчка

- Марката Toddlekind е една от тези, които имат допълнителни условия за връщане и замяна Тази марка може да се върне само и единствено, ако опаковката не е махната. Продукта коже да се види без да се премахва опаковката. Един път отворен няма да бъде приеман за връщане. При съмнения за дефект си важат стандартните условия упоменати в сайта.

Клиентът е длъжен да се запознае с описаната на сайта информация преди да премине към покупка. Генерирането на поръчка автоматично потвърждава, че клиентът се е запознал и съгласил с условията на сайта!

 

Прочети ревюто и споделения опит на блогърът- педагог Маргарита Калейнска. 

Пълната статия може да прочетете в блога й тук. 

 

Добавете поздравителна картичка с плик