Aerosleep - възглавница за безопасен сън
Aerosleep - възглавница за безопасен сън Aerosleep - възглавница за безопасен сън Aerosleep - възглавница за безопасен сън Aerosleep - възглавница за безопасен сън Aerosleep - възглавница за безопасен сън Aerosleep - възглавница за безопасен сън Aerosleep - възглавница за безопасен сън Aerosleep - възглавница за безопасен сън Aerosleep - възглавница за безопасен сън Aerosleep - възглавница за безопасен сън Aerosleep - възглавница за безопасен сън Aerosleep - възглавница за безопасен сън

Aerosleep - възглавница за безопасен сън

97.80 Лева
API-M
В наличност
+
 • Връщане или Замяна
 • View all variations as list
 • НОВ КЛИЕНТ ЛИ СИ?

 
Произведена в Белгия, възглавницата Aerosleep е здравословна и практична. Благодарение на 2-та слоя пълнеж от студена пяна, имате възможност да регулирате височината на възглавницата, спрямо възрастта и нуждите на вашето дете. 
 
 
  Как така възглавницата расте?
 
Тази възглавница се основава на известната 3D технология със структура тип "пчелна пита" на AeroSleep®, така че детето ви спи върху слой от въздух!
Всеки един от трите слоя играе ключова роля в осигуряването на безопасен сън. Да ги разгледаме по-обстойно!
 
 • Първият, най-външен и най-важен слой, който влиза в контакт с кожата на детето, представлява свалящ се и перящ се калъф с 3D структура. Тази структура позволява на детето да диша свободно, дори обърнато с лице към възглавницата. Също така осигурява евакуация на излишната топлина и регулира температурата около главата на детето. Специалният калъф пази възглавницата хигиенична! Дори да се нацапа с пот, мляко, вода или слюнка, течността ще проникне през клетъчния слой и ще се попие от абсорбиращия. При по-обилно намокряне, това което не се абсорбира, ще попадне върху третия водоустойчив слой и няма шанс да стигне до матрака на бебето. 

Ето как изглежда отблизо 3D структурата тип "пчелна пита" на калъфа на възглавницата:

 • Следващите два слоя можем да сложим под общ знаменател. Те представляват два пласта от студена пяна, които целят да придадат плътност и височина на възглавницата. Докато детето е малко бебе, спокойно може да спи само и единствено върху 3D калъфа, който прави възглавницата специална и описахме по-горе. А постепенно с порастването на детето може един по един да бъдат добавени словете пяна, за да му бъде по-комфортно.

  Възглавницата AeroSleep® SafeSleep, заедно с калъфа и слоевете студена пяна, може да се пере в перална машина на 60°C! Прането на висока температура я предпазва от алергени и бактерии, които могат да намерят подслон в нея!

  Материали, от които е изработена възглавницата:
 • Мек и нежен калъф с перфорирана (дупчеста) материя от 100% PES
 • 3D структурата (пчелната пита) се състои от 100% PES
  - Aбсорбиращият слой - 80% памук и 20% PES
  - Водоустойчивият слой - 100% полиуретан
 • Вътрешност на възглавницата, съставена от 2 пласта студена пяна 
   

  Как да реша кой размер възглавница е подходяща за моето дете!?

Както вече казахме, дебелината на възглавниците AeroSleep може да се регулира.

Размерът, от който се нуждаете, ще зависи от дебелината, която търсите.
Малката възглавница (S размер) е предназначена за деца под 2 годишна възраст, а средната (М размер) за деца на възраст на 2 години и нагоре.

 • Малката възглавница е с размери 30 х 46 см. В зависимост от броя на слоевете студена пяна, които използвате, тя е с дебелина 3, 4 или 5 см.
 • Средната възглавница е с размери 35 х 50 см. Тя е с дебелина 4, 5 или 7 см, в зависимост от броя на използваните слоеве. 

 

 Сертификати, които покрива продукта:
най-много ми харесва това, че намаля потенето и не трябва проверявам постоянно дали е много потен
0
0
Reply
Много ни харесва
0
0
Reply
Много съм доволен от тази възглавница. Това, което най-много ми харесва е, че е перфектно качествои покрива нуждите на детето ми и на нея май харесва.
0
0
Reply
Бебето ми имаше малформация и докторът предложи да вземем една възглавница, за да спим с повдигната глава. Разбира се, трябва да се внимава и обгрижва постоянно детето, защото възглавниците са неподходящи от ранна детска възраст.
Тогава открих AeroSleep. Имам две възглавници. Не мога да кажа, че не ми е в акъла постоянно, но като цяло съм по-спокойна и ситуацията с бебето ни се е подобрила много.
Така че благодаря на вас reia за препоръката :-)
0
0
Reply
Напиши отзив
5.00 / 5
5 stars
4
4 stars
0
3 stars
0
2 stars
0
1 star
0
Напиши отзив

Aerosleep произвежда продукти за сън, които осигуряват на децата спокоен сън, хигиена и безопасност. Тяхната иновативна технология е научно изследвана и тествана и гарантира здравословен и удобен сън.

Aerosleep структурата на продуктите с 3D технология:

 • Въздушен слой: Отворена, подсилена, 3-измерна структура, осигурява необходимата циркулация на въздуха
 • Абсорбиращ слой: Задържа влагата далеч от бебето 
 • Водоустойчив слой: предпазва матракът сух

 

В срок от 14 дни след получаване на стоката клиентът има право да я върне или замени като са спазени следните условия:  

» Запазен добър търговски вид (стоката не е скъсана, надраскана, носена, прана, гладена)

» Не са налице повреди, причинени от неправилна употреба. Запазена оригинална опаковка, етикети, консумативи и аксесоари, в случай, че е имало включени такива.

» Запазена е касовата бележка(фискален бон).

» Попълнена бланка връщане/замяна, която може да намерите ТУК 

Как да върна или заменя продукт стъпка по стъпка?:

1. Попълнете бланката "ВРЪЩАНЕ ИЛИ ЗАМЯНА" ръчно или електронно. Ако попълвате бланката ръчно на хартиен носител трябва задълвително да я добавите към продукта/ите за връщане или замяна. Ако попълвате бланката електронно трябва задължително да я изпратите на имейл info@reia.bg със следното заглавие:

- Ако връщате продукт/и - ВРЪЩАНЕ + НОМЕР НА ПОРЪЧКА

- Ако заменяте продукт/и - ЗАМЯНА + НОМЕР НА ПОРЪЧКА

Пример: ВРЪЩАНЕ 521456

                 ЗАМЯНА 521456

Важно: Ако заглавието на имейлът се различава от гореспоменатото процесът по връщане или замяна може да отнеме повече време.

2. Продуктът/тите трябва да се:

Вариант 1: Предадат лично в нашия офис на адрес Благоевград, ул. Александър Стамболийски 1А, вх В, офис 3

Вариант 2:  Изпратят на адрес: Благоевград, ул. Александър Стамболийски 1А, вх В, офис 3. Придружен/и от попълнена и разписана бланка(в случай че попълвате таква ръчно) за връщане или замяна, която може да свалите от тук: БЛАНКА ЗА ВРЪЩАНЕ ИЛИ ЗАМЯНА .

При изпращане чрез куриерска фирма в полето съдържание трябва ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да пише :

- Ако връщате продукт/и - ВРЪЩАНЕ + НОМЕР НА ПОРЪЧКА

- Ако заменяте продукт/и - ЗАМЯНА + НОМЕР НА ПОРЪЧКА

Пример: ВРЪЩАНЕ 521456

                 ЗАМЯНА 521456

Важно: Ако надписа в поле съдържание се различава от гореспоменатото процесът по връщане или замяна може да отнеме повече време.

Номерът на вашата поръчка може да намерите в горния десен ъгъл на потвърждението, което ви е изпратено на имейл. В случай, че не знаете или не сте запазили номерът на поръчката ви, можете да се свържете с нас на 0888061779, за да ви дадем тази информация. 

» ТРАНСПОРТНИТЕ РАЗХОДИ ПО ЗАМЯНА ИЛИ ВРЪЩАНЕ НА ПРОДУКТИТЕ СА ИЗЦЯЛО ЗА СМЕТКА НА КЛИЕНТА !!!

» При връщане/замяна е необходимо да ни изпратите касовия бон придружаващ Вашата поръчка.

» Възстановяване на суми става чрез банков превод в срок от 15 работни дни и за целта е необходимо да ни предоставите банкови детайли на сметка (Титуляр на сметка и IBAN), по която да възстановим сумата. Тези данни се попълват в бланката "Връщане или замяна" 

» Възстановяването на сума при връщане на стока става в рамките на 15 работни дни.

» Рекламации относно размерите поместени в табличките под описанието, разлика в нюансите на цвета НЕ се приемат!!!

»   БЛАНКА ЗА ВРЪЩАНЕ ИЛИ ЗАМЯНА

» За допълнителна информация ни пишете на info@reia.bg   или се свържете с нас на телефон 0888061779, 073/582239

» Връщане или замяна се прави в срок от 15 работни дни.

ВНИМАНИЕ!!!!

Някои марки и продукти имат допълнителни условия за връщане или замяна, които са упоменати в описанието. Препоръчваме да се запознаете с цявлостната информация за продукта преди да направите своята поръчка

- Марката Toddlekind е една от тези, които имат допълнителни условия за връщане и замяна Тази марка може да се върне само и единствено, ако опаковката не е махната. Продукта коже да се види без да се премахва опаковката. Един път отворен няма да бъде приеман за връщане. При съмнения за дефект си важат стандартните условия упоменати в сайта.

Клиентът е длъжен да се запознае с описаната на сайта информация преди да премине към покупка. Генерирането на поръчка автоматично потвърждава, че клиентът се е запознал и съгласил с условията на сайта!