*Aerosleep сет за безопасен сън 2в1- матрак + протектор 60*120 см Evolution Pack
*Aerosleep сет за безопасен сън 2в1- матрак + протектор 60*120 см Evolution Pack *Aerosleep сет за безопасен сън 2в1- матрак + протектор 60*120 см Evolution Pack *Aerosleep сет за безопасен сън 2в1- матрак + протектор 60*120 см Evolution Pack *Aerosleep сет за безопасен сън 2в1- матрак + протектор 60*120 см Evolution Pack *Aerosleep сет за безопасен сън 2в1- матрак + протектор 60*120 см Evolution Pack *Aerosleep сет за безопасен сън 2в1- матрак + протектор 60*120 см Evolution Pack *Aerosleep сет за безопасен сън 2в1- матрак + протектор 60*120 см Evolution Pack *Aerosleep сет за безопасен сън 2в1- матрак + протектор 60*120 см Evolution Pack

*Aerosleep сет за безопасен сън 2в1- матрак + протектор 60*120 см Evolution Pack

407.40 Лева
AM-EVO120+AC-120-060-W
В наличност
+
  • Връщане или Замяна
  • View all variations as list
  • НОВ КЛИЕНТ ЛИ СИ?

Комплектът от матрак и топ матрак Aerosleep Evolution е иновация в областта на безопасността и комфорта по време на сън. Оптималната опора на гърба и кръста (лумбална опора), свободното дишане и безупречната хигиена, помагат на Вашето ангелче да спи комфортно през цялата нощ. Калъфът на матрака е подвижен и може да се пере в перална машина на 60°С! Перфектната комбинация за безопасен, блажен и луксозно комфортен сън.
 

  Матрак със свалящ се калъф, който се пере машинно на 60°C.
  
Оптимална лумбална опора, благодарение на дебелата сърцевина на матрака, изработена от висококачествена студена пяна.
  
Гарантирана безопасност на дишане, когато се използва с чаршаф Aerosleep, регулация на температурата и абсорбция на течности, благодарение на 3D технологията на топ матрака
  
3D структурата осигурява хигиенични и сухи условия по всяко време.
  Протекторът на матрака може да се пере в пералня при 60°C и предпазва вашето бебе от бактерии и алергени.
  Използвайте AeroSleep чаршафите за оптимална пропускливост на въздуха

  Комплекта Aerosleep Evolution Pack се състои от матрак и протектор за матрак за интензивна употреба! Матракът осигурява оптимална лумбална опора за Вашето бебе, а протекторът пази детето по време на сън!
 

  • Основен матрак:

 Дебелина на матрака: 10см.
 Предлага плътност от 35 кг/м³ (плътността представлява устойчивостта и издържливостта на матрака!) 
 Калъфът е мек на допир и се пере в пералня машина на 60°C
 Модела осигурява оптимална стабилност на кръста (лумбална защита)!
 Сърцевината на матрака е произведена от висококачествена хибридна пяна 
 Мек и нежен калъф на матрака, изработен от 100% PES
 Размер 60*120 см

  • Протектор за матрак Aerosleep:

Изработен е по специална 3D технология със структура тип "пчелна пита". Тя създава въздушен слой между матрака и бебето, благодарение на който, то може да диша свободно, дори когато спи с лице към матрака. Благодарение на непрекъснатата циркулация на въздуха, вероятността детето да прегрее е в пъти по-малка.  

Второто ниво абсорбира всякакъв вид течност. Така че, ако бебето ви се намокри, абсорбиращото ниво ще попие течността и ще изсъхне бързо, а благодарение на въздушния слой, то ще спи отново на сухо, без кожата му да влиза в контакт с влага. 

В допълнение, водоустойчивият, трети слой, предпазва вашия матрак от течности, които могат да преминат през абсорбиращото ниво. По този начин матракът на вашето дете е напълно защитен не само от петна, но и от бактерии и гъбички, които могат да намерят подслон във всеки матрак.     

Състав на топ матрака: 

- 3D структурата (пчелната пита) се състои от 100% PES
- Aбсорбиращият слой - 80% памук и 20% PES
- Водоустойчивият слой - 100% полиуретан

Топ матракът Aerosleep спокойно може да се пере в перална машина при 60°С. Това е много важно, защото при 60°С се умъртвяват и по-устойчивите микроби! Така се неутрализира шансът им да стигнат до основния матрак! Aerosleep осигурява както спокоен и безопасен сън, така и една среда за сън, която е перфектна от хигиенна гледна точка.   Знаете ли, че бактериите и микроорганизмите НЕ могат да оцелеят на температура над 57°C? С продуктите на Aerosleep ще сте сигурни, че те остават 100% чисти!    

Сертификати, които покрива продукта:

   

Вижте как точно работи топ матрака Aerosleep, поставен върху основния матрак:

Aerosleep произвежда продукти за сън, които осигуряват на децата спокоен сън, хигиена и безопасност. Тяхната иновативна технология е научно изследвана и тествана и гарантира здравословен и удобен сън.

Aerosleep структурата на продуктите с 3D технология:

  • Въздушен слой: Отворена, подсилена, 3-измерна структура, осигурява необходимата циркулация на въздуха
  • Абсорбиращ слой: Задържа влагата далеч от бебето 
  • Водоустойчив слой: предпазва матракът сух

 

В срок от 14 дни след получаване на стоката клиентът има право да я върне или замени като са спазени следните условия:  

» Запазен добър търговски вид (стоката не е скъсана, надраскана, носена, прана, гладена)

» Не са налице повреди, причинени от неправилна употреба. Запазена оригинална опаковка, етикети, консумативи и аксесоари, в случай, че е имало включени такива.

» Запазена е касовата бележка(фискален бон).

» Попълнена бланка връщане/замяна, която може да намерите ТУК 

Как да върна или заменя продукт стъпка по стъпка?:

1. Попълнете бланката "ВРЪЩАНЕ ИЛИ ЗАМЯНА" ръчно или електронно. Ако попълвате бланката ръчно на хартиен носител трябва задълвително да я добавите към продукта/ите за връщане или замяна. Ако попълвате бланката електронно трябва задължително да я изпратите на имейл info@reia.bg със следното заглавие:

- Ако връщате продукт/и - ВРЪЩАНЕ + НОМЕР НА ПОРЪЧКА

- Ако заменяте продукт/и - ЗАМЯНА + НОМЕР НА ПОРЪЧКА

Пример: ВРЪЩАНЕ 521456

                 ЗАМЯНА 521456

Важно: Ако заглавието на имейлът се различава от гореспоменатото процесът по връщане или замяна може да отнеме повече време.

2. Продуктът/тите трябва да се:

Вариант 1: Предадат лично в нашия офис на адрес Благоевград, ул. Александър Стамболийски 1А, вх В, офис 3

Вариант 2:  Изпратят на адрес: Благоевград, ул. Александър Стамболийски 1А, вх В, офис 3. Придружен/и от попълнена и разписана бланка(в случай че попълвате таква ръчно) за връщане или замяна, която може да свалите от тук: БЛАНКА ЗА ВРЪЩАНЕ ИЛИ ЗАМЯНА .

При изпращане чрез куриерска фирма в полето съдържание трябва ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да пише :

- Ако връщате продукт/и - ВРЪЩАНЕ + НОМЕР НА ПОРЪЧКА

- Ако заменяте продукт/и - ЗАМЯНА + НОМЕР НА ПОРЪЧКА

Пример: ВРЪЩАНЕ 521456

                 ЗАМЯНА 521456

Важно: Ако надписа в поле съдържание се различава от гореспоменатото процесът по връщане или замяна може да отнеме повече време.

Номерът на вашата поръчка може да намерите в горния десен ъгъл на потвърждението, което ви е изпратено на имейл. В случай, че не знаете или не сте запазили номерът на поръчката ви, можете да се свържете с нас на 0888061779, за да ви дадем тази информация. 

» ТРАНСПОРТНИТЕ РАЗХОДИ ПО ЗАМЯНА ИЛИ ВРЪЩАНЕ НА ПРОДУКТИТЕ СА ИЗЦЯЛО ЗА СМЕТКА НА КЛИЕНТА !!!

» При връщане/замяна е необходимо да ни изпратите касовия бон придружаващ Вашата поръчка.

» Възстановяване на суми става чрез банков превод в срок от 15 работни дни и за целта е необходимо да ни предоставите банкови детайли на сметка (Титуляр на сметка и IBAN), по която да възстановим сумата. Тези данни се попълват в бланката "Връщане или замяна" 

» Възстановяването на сума при връщане на стока става в рамките на 15 работни дни.

» Рекламации относно размерите поместени в табличките под описанието, разлика в нюансите на цвета НЕ се приемат!!!

»   БЛАНКА ЗА ВРЪЩАНЕ ИЛИ ЗАМЯНА

» За допълнителна информация ни пишете на info@reia.bg   или се свържете с нас на телефон 0888061779

» Връщане или замяна се прави в срок от 15 работни дни.

ВНИМАНИЕ!!!!

Някои марки и продукти имат допълнителни условия за връщане или замяна, които са упоменати в описанието. Препоръчваме да се запознаете с цявлостната информация за продукта преди да направите своята поръчка

- Марката Toddlekind е една от тези, които имат допълнителни условия за връщане и замяна Тази марка може да се върне само и единствено, ако опаковката не е махната. Продукта коже да се види без да се премахва опаковката. Един път отворен няма да бъде приеман за връщане. При съмнения за дефект си важат стандартните условия упоменати в сайта.

Клиентът е длъжен да се запознае с описаната на сайта информация преди да премине към покупка. Генерирането на поръчка автоматично потвърждава, че клиентът се е запознал и съгласил с условията на сайта!