Слънчеви очила

С уникален френски дизайн, слънчевите очила KiETLA осигуряват 100%защита на всеки етап от развитието на детето!

 От ранна детска възраст е необходимо нашите деца да носят подходящи слънчеви очила!
Очните лещи на бебето до 6 месеца не са образували естествени защитни филтри, в резултат на което те остават напълно изложени на слънцето и ултравиолетовите лъчи A и B.
 
Съществува опасност от излагане на слънце по всяко време на годината и особено през лятото.

Тъканта на ретината съзрява след първите 2 години и се развива напълно със зрението на вашето дете на 6-годишна възраст.

На плажа, и водата и пясъкът отразяват повече от 20% от UV лъчението, създавайки интензивно дразнене в очите на малките деца, които не са разработили естествената защита, необходима за слънчевите лъчи.
 

KIETLA слънчеви очила са нашият избор, тъй като включват: 

  • Максимална защита на лещата, подходяща за бебета - клас 4 и 100% филтрация на вредните UVA и UVB лъчи.
  • Максимална здравина, предоставена от гъвкавата рамка, която дори изпъвана в хоризонтална позиция НЕ СЕ ЧУПИ и стъкла, които  СА УТОЙЧИВИ НА НАДРАСКВАНЕ.
  • Меки и еластични рамки за максимален комфорт, които не притискат зоната при ушите и не оставят следи.
  •  Хипоалергичен еластомер, който помага очилата да не падат от главата на децата и не дразни кожата.
  • Те се предлагат в различни размери,  които осигуряват безопасно и сигурно приложение на всеки етап от развитието на детето. Тяхното приложение е разработено след специално проучване на анатомията на детето за пълна сигурност на детската ретина и очи като цяло.
  • Те се предлагат в красиви цветове  и ще станат любимите аксесоари за Вас и Вашите деца.  

Вижте по-долу подкатегориите за деца и бебета, както и за по-големи деца 6-9г и очилата от 9+, които са подходящи от подрастващи до възрастни: 

Научете повече подробно  от  публикацията на г-жа Константина Куфалион, офталмолог и президент на Гръцката асоциация за вътреочни импланти и рефрактивна хирургия.