Слънчеви очила KiETLA: 1-2 години Wazz Black
Слънчеви очила KiETLA: 1-2 години Wazz Black Слънчеви очила KiETLA: 1-2 години Wazz Black Слънчеви очила KiETLA: 1-2 години Wazz Black Слънчеви очила KiETLA: 1-2 години Wazz Black Слънчеви очила KiETLA: 1-2 години Wazz Black Слънчеви очила KiETLA: 1-2 години Wazz Black Слънчеви очила KiETLA: 1-2 години Wazz Black Слънчеви очила KiETLA: 1-2 години Wazz Black Слънчеви очила KiETLA: 1-2 години Wazz Black Слънчеви очила KiETLA: 1-2 години Wazz Black

Слънчеви очила KiETLA: 1-2 години Wazz Black

 

52.70 Лева
WA2SUNBLACK
В наличност
+
  • Връщане или Замяна
  • НОВ КЛИЕНТ ЛИ СИ?

Нечупливи, гъвкави и леки!

Те предлагат висока степен на защита от слънцето - 100% защита от UVA, UVB и UVC радиация !

WaZZ слънчеви очила с правоъгълна форма и атрактивна рамка ще зарадват малките изследователи, които искат да изглеждат като мама и тате! Стил за възрастни, 100% предназначен за деца!

Техните големи и ергономични стъкла от клас 3 гарантират висока защита, а филтърът против синя светлина служи за намаляване на отражението.

Bought this product
Страхотни очила! Наистина са нечупливи. Страхотна материя, която не дразни детето ми. Ние наистина ги обичаме. Препоръчвам ги с две ръце.
0
0
Reply
Купих си очилата преди 2 дена за моето 15 месечно дете. В началото тя не ги харесваше, носеше ги само за 1 минута и след това ги сваляше. Осъзнах че са ценни когато използвахме слънчевите очила на плажа. Очилата предпазваха не само от слънцето, но и от вятъра и пясъка . Знаете ли кое е най-хубавото слънчевите очила бяха напълно непокътнати!!! Пробвахме ги на скалите, на пясъка, във водата. Устойчиви, гъвкави, беше най-добрият избор на добра цена!!!
0
0
Reply
направо невероятни . Първият път когато ги пробвахме, дъщеря ми ги захвърли на улицата и една кола мина през тях и не се счупиха, нямаха дори малка драскотинка. Сега дъщерями не се разделя от очилата. Следващата година ще купим по-големия размер. Благодаря!
0
0
Reply
Напиши отзив
0.00 / 5
5 stars
3
4 stars
0
3 stars
0
2 stars
0
1 star
0
Напиши отзив

За да изберете правилните очила, можете да измерите ширината между слепоочията на вашето дете с метър. Ако е между два размера, ви препоръчваме да вземете по-големия. 

 

Разгледйте таблицата по-долу:

В срок от 14 дни след получаване на стоката клиентът има право да я върне или замени като са спазени следните условия:  

» Запазен добър търговски вид (стоката не е скъсана, надраскана, носена, прана, гладена)

» Не са налице повреди, причинени от неправилна употреба. Запазена оригинална опаковка, етикети, консумативи и аксесоари, в случай, че е имало включени такива.

» Запазена е касовата бележка(фискален бон).

» Попълнена бланка връщане/замяна, която може да намерите ТУК 

Как да върна или заменя продукт стъпка по стъпка?:

1. Попълнете бланката "ВРЪЩАНЕ ИЛИ ЗАМЯНА" ръчно или електронно. Ако попълвате бланката ръчно на хартиен носител трябва задълвително да я добавите към продукта/ите за връщане или замяна. Ако попълвате бланката електронно трябва задължително да я изпратите на имейл info@reia.bg със следното заглавие:

- Ако връщате продукт/и - ВРЪЩАНЕ + НОМЕР НА ПОРЪЧКА

- Ако заменяте продукт/и - ЗАМЯНА + НОМЕР НА ПОРЪЧКА

Пример: ВРЪЩАНЕ 521456

                 ЗАМЯНА 521456

Важно: Ако заглавието на имейлът се различава от гореспоменатото процесът по връщане или замяна може да отнеме повече време.

2. Продуктът/тите трябва да се:

Вариант 1: Предадат лично в нашия офис на адрес Благоевград, ул. Александър Стамболийски 1А, вх В, офис 3

Вариант 2:  Изпратят на адрес: Благоевград, ул. Александър Стамболийски 1А, вх В, офис 3. Придружен/и от попълнена и разписана бланка(в случай че попълвате таква ръчно) за връщане или замяна, която може да свалите от тук: БЛАНКА ЗА ВРЪЩАНЕ ИЛИ ЗАМЯНА .

При изпращане чрез куриерска фирма в полето съдържание трябва ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да пише :

- Ако връщате продукт/и - ВРЪЩАНЕ + НОМЕР НА ПОРЪЧКА

- Ако заменяте продукт/и - ЗАМЯНА + НОМЕР НА ПОРЪЧКА

Пример: ВРЪЩАНЕ 521456

                 ЗАМЯНА 521456

Важно: Ако надписа в поле съдържание се различава от гореспоменатото процесът по връщане или замяна може да отнеме повече време.

Номерът на вашата поръчка може да намерите в горния десен ъгъл на потвърждението, което ви е изпратено на имейл. В случай, че не знаете или не сте запазили номерът на поръчката ви, можете да се свържете с нас на 0888061779, за да ви дадем тази информация. 

» ТРАНСПОРТНИТЕ РАЗХОДИ ПО ЗАМЯНА ИЛИ ВРЪЩАНЕ НА ПРОДУКТИТЕ СА ИЗЦЯЛО ЗА СМЕТКА НА КЛИЕНТА !!!

» При връщане/замяна е необходимо да ни изпратите касовия бон придружаващ Вашата поръчка.

» Възстановяване на суми става чрез банков превод в срок от 15 работни дни и за целта е необходимо да ни предоставите банкови детайли на сметка (Титуляр на сметка и IBAN), по която да възстановим сумата. Тези данни се попълват в бланката "Връщане или замяна" 

» Възстановяването на сума при връщане на стока става в рамките на 15 работни дни.

» Рекламации относно размерите поместени в табличките под описанието, разлика в нюансите на цвета НЕ се приемат!!!

»   БЛАНКА ЗА ВРЪЩАНЕ ИЛИ ЗАМЯНА

» За допълнителна информация ни пишете на info@reia.bg   или се свържете с нас на телефон 0888061779

» Връщане или замяна се прави в срок от 15 работни дни.

ВНИМАНИЕ!!!!

Някои марки и продукти имат допълнителни условия за връщане или замяна, които са упоменати в описанието. Препоръчваме да се запознаете с цявлостната информация за продукта преди да направите своята поръчка

- Марката Toddlekind е една от тези, които имат допълнителни условия за връщане и замяна Тази марка може да се върне само и единствено, ако опаковката не е махната. Продукта коже да се види без да се премахва опаковката. Един път отворен няма да бъде приеман за връщане. При съмнения за дефект си важат стандартните условия упоменати в сайта.

Клиентът е длъжен да се запознае с описаната на сайта информация преди да премине към покупка. Генерирането на поръчка автоматично потвърждава, че клиентът се е запознал и съгласил с условията на сайта!

Добавете поздравителна картичка