Toddlekind Луксозен пъзел за под Sandy lines Seashell
Toddlekind Луксозен пъзел за под Sandy lines Seashell Toddlekind Луксозен пъзел за под Sandy lines Seashell Toddlekind Луксозен пъзел за под Sandy lines Seashell Toddlekind Луксозен пъзел за под Sandy lines Seashell Toddlekind Луксозен пъзел за под Sandy lines Seashell Toddlekind Луксозен пъзел за под Sandy lines Seashell Toddlekind Луксозен пъзел за под Sandy lines Seashell Toddlekind Луксозен пъзел за под Sandy lines Seashell Toddlekind Луксозен пъзел за под Sandy lines Seashell Toddlekind Луксозен пъзел за под Sandy lines Seashell Toddlekind Луксозен пъзел за под Sandy lines Seashell

Toddlekind Луксозен пъзел за под Sandy lines Seashell

244.80 Лева
Доставка до 6-7 дни
 
TDK-306-SEASHELL
В наличност
+
 • Връщане или Замяна
 • View all variations as list
 • НОВ КЛИЕНТ ЛИ СИ?
* Тъй като това е обемен продукт не се предлага опция изпращане с цялостно заплащане чрез наложен платеж, покупката трябва да се гарантира, чрез заплащане с карта или превод на депозит по банков път.*
Поради големия размер на продукта, не можем да предоставим подаръчна опаковка.

 

Никога досега подовите пъзели не са били толкова луксозни и елегантни както тези от марката Toddlekind !


Като родители правим много компромиси за децата си, но декорирането на дома ни може да не е едно от тях, тъй като вече е в България прекрасният и луксозен пъзел Toddlekind, който създава уютно място за игра и бъркотия, а в същото време предпазва вашето мъниче от произшествия.

Той ще превърне всяка част от дома ви в елегантно и създадено с вкус пространство. Повечето меки подови пъзели за деца са с много и искрящи цветове, които не се вписват никъде.

С настилката на Toddlekind децата ще бъдат защитени при падане, като същевременно ще се радвате на вашия дом.

Те се вписват във всички пространства и можете да обедините толкова парчета, колкото искате, за да покриете по-големи повърхности.

Те могат да се използват не само в детската стая, но и в хола, спалнята и където пожелаете.


Характеристики:

 • Висококачествен, нетоксичен материал EVA с тънък принт на повърхността.  Както принта, така и материала са тествани спрямо високите европейски и американски стандарти в отношение безопасност на материала. Не съдържат формалдехид, никакви тежки метали, без фталати. Със сертификат CE.
 • Пакетът включва 6 парчета 60x60 см. и 12 скоби, за да не изглежда, като пъзел когато се сглоби, а да придава вид на нормален килим.
 • Размерите на сглобения пъзел са 120x180см. Можете да сглобявате парченцата спрямо вашите нужди или да добавяте колкото са ви необходими пакети.
 • Дебелината на килима е 1.2 см, достатъчно дебел и удобен за колената.
 • Почистване:  Повърхността трябва нежно да се почиства с влажно, сапунено (но не прекалено мокро) парцалче. Това не е продукт, който издържа на абразивни и силни препарати!!! Не трябва да се почиства с парцал за под, моп. Може да се почиства с прахосмукачка. 
 • Не е желателно и подходящо да се слагат мебели върху него. Ще нарани повърността.
 • Контакт с животни: Не се препоръчва, може да се надраска
 • Избягвайте излагането му на директна и продължителна слънчева светлина 
 • Подходящи и за подово отопление 
 • Внимание! Веднъж разопакован, този продукт не може да се върне, тъй като ще бъде нарушена оригиналната му опакова, която го предпазва от нараняване и замърсяване. Имайте предвид, че тя е прозрачна и вие ще може да прецените качеството, цвета и размера на продукта и в неразопаковано състояние и дали ще искате да го задържите.

РАЗМЕРИ:

СТАНДАРТ
120 X180CM (1X пъзел)

СРЕДЕН
180 X 240CM (2X пъзел) 

ГОЛЯМ
180 X 360CM (3X пъзел) 

ЗА ИГРАЛНА СТАЯ
240 X 360 CM (4X пъзел) 

Включва 6 парчета 60x60cм.
и 12 скоби
Включва 12 парчета 60x60cм.
и 24 скоби
Включва 18 парчета 60x60cм.
и 36 скоби
Включва 24 парчета 60x60cм.
и 48 скоби

 

 

Няма намерени мнения

Напиши отзив
0.00 / 5
5 stars
0
4 stars
0
3 stars
0
2 stars
0
1 star
0
Напиши отзив

В срок от 14 дни след получаване на стоката клиентът има право да я върне или замени като са спазени следните условия:  

» Запазен добър търговски вид (стоката не е скъсана, надраскана, носена, прана, гладена)

» Не са налице повреди, причинени от неправилна употреба. Запазена оригинална опаковка, етикети, консумативи и аксесоари, в случай, че е имало включени такива.

» Запазена е касовата бележка(фискален бон).

» Попълнена бланка връщане/замяна, която може да намерите ТУК 

Как да върна или заменя продукт стъпка по стъпка?:

1. Попълнете бланката "ВРЪЩАНЕ ИЛИ ЗАМЯНА" ръчно или електронно. Ако попълвате бланката ръчно на хартиен носител трябва задълвително да я добавите към продукта/ите за връщане или замяна. Ако попълвате бланката електронно трябва задължително да я изпратите на имейл info@reia.bg със следното заглавие:

- Ако връщате продукт/и - ВРЪЩАНЕ + НОМЕР НА ПОРЪЧКА

- Ако заменяте продукт/и - ЗАМЯНА + НОМЕР НА ПОРЪЧКА

Пример: ВРЪЩАНЕ 521456

                 ЗАМЯНА 521456

Важно: Ако заглавието на имейлът се различава от гореспоменатото процесът по връщане или замяна може да отнеме повече време.

2. Продуктът/тите трябва да се:

Вариант 1: Предадат лично в нашия офис на адрес Благоевград, ул. Александър Стамболийски 1А, вх В, офис 3

Вариант 2:  Изпратят на адрес: Благоевград, ул. Александър Стамболийски 1А, вх В, офис 3. Придружен/и от попълнена и разписана бланка(в случай че попълвате таква ръчно) за връщане или замяна, която може да свалите от тук: БЛАНКА ЗА ВРЪЩАНЕ ИЛИ ЗАМЯНА .

При изпращане чрез куриерска фирма в полето съдържание трябва ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да пише :

- Ако връщате продукт/и - ВРЪЩАНЕ + НОМЕР НА ПОРЪЧКА

- Ако заменяте продукт/и - ЗАМЯНА + НОМЕР НА ПОРЪЧКА

Пример: ВРЪЩАНЕ 521456

                 ЗАМЯНА 521456

Важно: Ако надписа в поле съдържание се различава от гореспоменатото процесът по връщане или замяна може да отнеме повече време.

Номерът на вашата поръчка може да намерите в горния десен ъгъл на потвърждението, което ви е изпратено на имейл. В случай, че не знаете или не сте запазили номерът на поръчката ви, можете да се свържете с нас на 0888061779, за да ви дадем тази информация. 

» ТРАНСПОРТНИТЕ РАЗХОДИ ПО ЗАМЯНА ИЛИ ВРЪЩАНЕ НА ПРОДУКТИТЕ СА ИЗЦЯЛО ЗА СМЕТКА НА КЛИЕНТА !!!

» При връщане/замяна е необходимо да ни изпратите касовия бон придружаващ Вашата поръчка.

» Възстановяване на суми става чрез банков превод в срок от 15 работни дни и за целта е необходимо да ни предоставите банкови детайли на сметка (Титуляр на сметка и IBAN), по която да възстановим сумата. Тези данни се попълват в бланката "Връщане или замяна" 

» Възстановяването на сума при връщане на стока става в рамките на 15 работни дни.

» Рекламации относно размерите поместени в табличките под описанието, разлика в нюансите на цвета НЕ се приемат!!!

»   БЛАНКА ЗА ВРЪЩАНЕ ИЛИ ЗАМЯНА

» За допълнителна информация ни пишете на info@reia.bg   или се свържете с нас на телефон 0888061779

» Връщане или замяна се прави в срок от 15 работни дни.

ВНИМАНИЕ!!!!

Някои марки и продукти имат допълнителни условия за връщане или замяна, които са упоменати в описанието. Препоръчваме да се запознаете с цявлостната информация за продукта преди да направите своята поръчка

- Марката Toddlekind е една от тези, които имат допълнителни условия за връщане и замяна Тази марка може да се върне само и единствено, ако опаковката не е махната. Продукта коже да се види без да се премахва опаковката. Един път отворен няма да бъде приеман за връщане. При съмнения за дефект си важат стандартните условия упоменати в сайта.

Клиентът е длъжен да се запознае с описаната на сайта информация преди да премине към покупка. Генерирането на поръчка автоматично потвърждава, че клиентът се е запознал и съгласил с условията на сайта!

Сходни продукти