Столчета за кола с технологията Softness® (0-18 кг, 9-36кг, 15-36кг)

Столчета за кола с патентована
Softness® технология на френската марка Renolux !!
Уникалната нова технология в столчетата за кола, освен несравним комфорт, гарантира и безопасността и това личи от оценките на седалките Olymp и Renofix!
 
Релакс и безопасност за децата!
Лесно инсталиране и употреба = спокойствие и безгрижност за родителите!

Първото нещо, което родителите търсим в столчето за кола, е безопасността, второто е да е лесно за използване и третото, но също толкова важно, комфортът, който предлага на децата, така че те да могат да се насладят на пътуването, без да хленчат.

 

1.Проектиран с принципите на аеронавтиката

За проектиране и създаване на технология SOFTNESS®, отделът за научноизследователска и за развитие дейност на Renolux се вдъхнови от проучванията на условията на живот на астронавтите, осигуряващи техния живот и безопасност. Допълнително са направени и  изследвания, проведени от автомобилния производител по отношение на пасивната безопасност и по-специално поглъщането на вибрациите.

 Новата патентована технология  SOFTNESS®  комбинира  здрава стоманена рамка с инжектирана полиуретанова пяна и по този начин гарантира най-високо ниво на сигурност по време на пътуването с кола.

2.Патентован комфорт "Made in France" (произведено във Франция)

Изследванията на безопасността и комфорта винаги са били и все още са един от приоритетите на иновациите на Renolux, които се фокусират върху благосъстоянието на децата. Патентованата технология SOFTNESS® от Renolux гарантира не само отличното прилягане и мекота на седалката, но и ергономичността, тъй като се адаптира към морфологията на децата, позволявайки им винаги да им е удобно. Качественото и внимателно довършване на столчетата за кола SOFTNESS® е гаранция за тяхната френска конструкция. 
 
3. Уважение към развитието на децата
Сънят е съществен фактор за развитието и растежа на децата. Нищо не бива да го безпокои, дори пътуването с кола. Благодарение на технологията SOFTNESS®, детето веднага усеща, че е в гнездо, което го защитава. По този начин пътуването става по-спокойно и цялото семейство са доволни.
В колекцията от седалки с технология SOFTNESS® ще намерите
OLYMP PASION QUICK + ROMEO  STEP MIDNIGHT 
 
Над 40 години опит в услуга на детския комфорт и благополучие. Ноу-хау на марката, което й позволява да мисли, да въвежда иновации и да контролира всяка стъпка от начина на производство на продукти за грижа за децата в нейното съоръжение в Лион, Франция.
 
 

Докато всички останали столчета за кола, изработени от традиционна пластмаса, RENOLUX разработи своя уникален патент: SOFTNESS ® TECHNOLOGY! Състои се от комбинация от закалена стоманена рамка и полиуретанова пяна с висока плътност, за да абсорбира вибрациите и енергията от всеки внезапен сблъсък по време на автомобилна катастрофа. SOFTNESS ® са най-меките и комфортни столчета за кола, в комбинация с висока защита, които можете да закупите за децата си!


Технологията SOFTNESS е резултат от желанието на Renolux да предложи столче за кола, което осигурява пълен комфорт на децата и родителите! Всяко едно от столчетата за кола SOFTNESS ®, преди да бъде пуснато на пазара, е преминало успешно статичните и динамичните тестове за катастрофа, определени от настоящите стандарти.
В същото време се извършват непрекъснати тестове за съответствие в независими лаборатории, които са винаги одобрени от френското правителство, за да се осигури още по-добро представяне.
И накрая, вместо да се ограничават до горните задължителни инспекции, екипите на Renolux работят с още водещите световни лаборатории за пасивна безопасност, за да проектират седалки, които са дори още по-безопасни.