Поръчайте сега: 0888 06 17 79

Kiddimoto - №1 производител на баланс велосипеди

 
Kiddimoto е №1 производител на велосипеди за баланс!
Те са най-добрите баланс-колела на пазара и свидетелство за това са многобройните им награди за иновация и ергономичност!
 
Балансиращите велосипеди са най-добрият начин детето да се научи да кара колело!
Когато то започне обучението си по колоездене, чрез велосипед за баланс, без да се налага да върти педали, детето започва да балансира само, а всички знаем колко трудна задача е това понякога, дори за възрастните. Чрез велосипедите децата се научават да контролират тялото си дори когато не карат колело.
 
 
Те се чувстват сигурни, овладявайки баланса и стават по-силни. Самата мисъл да направят нещо, което преди ги е плашело, ги кара да се чувстват по-уверени.
Децата се нуждаят от родителските ви съвети и напътствия, но също така искат сами да успеят в трудното начинание и вие трябва да им го позволите.
 
В началото обикновено те държат колелото за седалката и само го бутат, докато го опознаят и усетят как работи то. Постепенно започват да седят на седалката и да подбутват колелото с краката си, докато не се осмелят да ги вдигнат във въздуха и смело да се возят.
Дете, което от ранна възраст започне да овладява равновесието си, също така упражнява ума си. Когато започне да контролира тялото си, то укрепва духовно и физически. 
 
 
Британската легенда в колоезденето, Крис Хой, казва: "Винаги съм казвал, че помощните гуми не са в помощ на децата. С тях, те не се учат да балансират, а един от най-важните уроци, на които учи велосипеда е именно баланса. На балансиращите колела, децата се чувстват в безопасност, защото те сами трябва да ги карат да се движат, избутвайки краката си от земята. "
 
 
Велосипедите за баланс на Kiddimoto се разделят в следните категории:
 
Super Junior - метална рамка, много леко, регулируема позиция, гуми с въздух, които не се пробиват лесно
Super Junior Max - спирачка за задно колело за по-голяма безопасност, метална рамка, олекотено, с дръжка на гърба на седалката в помощ на детето, колелата с въздух.
Kurve - скелет, изработен от дърво - бреза, регулируема позиция и колела с въздух.
BMX - Планински колела - Много безопасно колело със стоманена рамка, леко, регулируемо, пневматични колела. Различно от другите колела в класа!
Superbike - Изработен от истинско дърво, безопасен за шофиране и с уникален дизайн. Не просто мотор, а първият му мотор!
Гледайте видеоклипа за велосипедите за балансиране:
 
Kiddimoto произвежда също така и тротинетки, награждавани не веднъж за иновации!

В допълнение към баланс-колелата, Kiddimoto произвежда и най-безопасните каски и ръкавици за защита на ръцете и главата на Вашето дете.

*** Оферта! Ако закупите колело и каска Kiddimoto, ние ви подаряваме чифт предпазни ръкавици!
 
Не е наличен
  117.40 Лева
Не е наличен
  117.40 Лева
Не е наличен
  117.40 Лева
Специална оферта
- 34%
Не е наличен
194.00 Лева   127.40 Лева
Не е наличен
  21.60 Лева
Специална оферта
- 20%
352.60 Лева   280.70 Лева
Специална оферта
- 30%
Специална оферта
- 30%
51.00 Лева   35.70 Лева
Специална оферта
- 30%

Ревюта

Няма намерени мнения