Филтър

Цена

Лева  –  Лева

  • 30Лева
  • 160Лева

Kiddimoto - №1 производител на баланс велосипеди

Kiddimoto е №1 производител на велосипеди за баланс!
 
Те са най-добрите баланс-колела на пазара и свидетелство за това са многобройните им награди за иновация и ергономичност!
 
 
Балансиращите велосипеди са най-добрият начин детето да се научи да кара колело!

Когато то започне обучението си по колоездене, чрез велосипед за баланс, без да се налага да върти педали, детето започва да балансира само, а всички знаем колко трудна задача е това понякога, дори за възрастните. Чрез велосипедите децата се научават да контролират тялото си дори когато не карат колело.
 
Те се чувстват сигурни, овладявайки баланса и стават по-силни. Самата мисъл да направят нещо, което преди ги е плашело, ги кара да се чувстват по-уверени.
 
 
 
Децата се нуждаят от родителските ви съвети и напътствия, но също така искат сами да успеят в трудното начинание и вие трябва да им го позволите.
 
В началото обикновено те държат колелото за седалката и само го бутат, докато го опознаят и усетят как работи то. Постепенно започват да седят на седалката и да подбутват колелото с краката си, докато не се осмелят да ги вдигнат във въздуха и смело да се возят.
 
Дете, което от ранна възраст започне да овладява равновесието си, също така упражнява ума си. Когато започне да контролира тялото си, то укрепва духовно и физически
 
 
 
Британската легенда в колоезденето, Крис Хой, казва: "Винаги съм казвал, че помощните гуми не са в помощ на децата. С тях, те не се учат да балансират, а един от най-важните уроци, на които учи велосипеда е именно баланса. На балансиращите колела, децата се чувстват в безопасност, защото те сами трябва да ги карат да се движат, избутвайки краката си от земята. "
  
Вижте видеото за баланс колелата:
 
НАГРАДИ:
  
 
 
 
 
 
Kiddimoto произвежда също така и тротинетки, награждавани не веднъж за иновации!

В допълнение към баланс-колелата, Kiddimoto произвежда и най-безопасните каски и ръкавици за защита на ръцете и главата на Вашето дете.

*** Оферта! Ако закупите колело и каска Kiddimoto, ние ви подаряваме чифт предпазни ръкавици!
 
51.00 Лева 35.70 Лева
156.60 Лева

Този продукт ще бъде наличен на 03/04/2023

78.20 Лева
Размер: Medium (53-58cm) 5+ години
156.60 Лева

Този продукт ще бъде наличен на 03/04/2023

78.20 Лева

Този продукт ще бъде наличен на 03/04/2023

78.20 Лева

Този продукт ще бъде наличен на 03/04/2023

Ревюта

Напиши отзив