Kiddimoto: Колело за балансиране SUPER JUNIOR BLACK
Kiddimoto: Колело за балансиране SUPER JUNIOR BLACK Kiddimoto: Колело за балансиране SUPER JUNIOR BLACK Kiddimoto: Колело за балансиране SUPER JUNIOR BLACK Kiddimoto: Колело за балансиране SUPER JUNIOR BLACK Kiddimoto: Колело за балансиране SUPER JUNIOR BLACK Kiddimoto: Колело за балансиране SUPER JUNIOR BLACK Kiddimoto: Колело за балансиране SUPER JUNIOR BLACK Kiddimoto: Колело за балансиране SUPER JUNIOR BLACK Kiddimoto: Колело за балансиране SUPER JUNIOR BLACK

Kiddimoto: Колело за балансиране SUPER JUNIOR BLACK

156.60 Лева
Доставка до 6-7 дни
 
SJ3
В наличност
+
 • Връщане или Замяна
 • НОВ КЛИЕНТ ЛИ СИ?

Искате ли детето ви да се научи правилно да кара колело? Балансиращото колело Super Junior е най-добрият избор да започнете първите си стъпки!

Отличен избор на марка велосипед, защото има метална рамка, много е леко, с регулируеми позиции и гуми, пълни с трайна EVA пяна. Подходящо е за деца от 18 месеца.

Велосипедите за баланс Kiddimoto са проектирани във Великобритания и имат важни отличия, като Кралската награда за иновации и високо качество на продукта.

Характеристики:

 • Тегло 3.3 кг идеално за деца, но също и лесно за носене
 • Метална рамка
 • Регулируема седалка с мека възглавница
 • Здрави гуми, трудни за пробиване
 • Гуми пълни с EVA пяна.
 • Подходящи за деца от 18 месеца до 5 години. 

Велосипедът за баланс е по същество тренировъчен велосипед без педали, който помага на детето да се научи да балансира и да завива.

Много по-ефективно е да се научите да карате колело така, отколкото със спомагателните колела, защото балансът е най-важен, но и най-полезен за физическото развитие на детето. Когато детето се научи да кара велосипед със помощните колела, то първо се научава да върти педала, а след това да балансира. Когато се учи с колело за баланс, първо се научава да балансира и след това научава педала.

Балансът е много по-труден за постигане и колкото по-голямо става детето, толкова по-трудно се чи да балансира.

Вижте видеото!

Проучвания показват, че децата, които карат колело за баланс по 20-30 минути, два пъти седмично, имат:

 • Значително подобрение на техния статичен и динамичен баланс
 • Значително подобрение в двустранната координация
 • Значително подобрение на тяхната самоувереност

Така че не е късно да започнете! Какво ще кажете? Да отидем на разходка!?

Bought this product
Страхотни сте! Колелото се хареса на малкия, навсякъде е с него
0
0
Reply
Bought this product
Cenata e super!
0
0
Reply
Bought this product
Препоръчваме, особено на тази цена..не може да се сравни с другите "висококачествени" боклуци, които се продават по сайтове..Супер сте РЕЯ
0
0
Reply
Bought this product
Колелото е супер и цената също!
0
0
Reply
Bought this product
взехме го за внучето, много му харесва
0
0
Reply
Bought this product
Бърза доставка - коректно отношение - колелото е супер
0
0
Reply
Напиши отзив
5.00 / 5
5 stars
6
4 stars
0
3 stars
0
2 stars
0
1 star
0
Напиши отзив

Децата, които се учат да карат колело с помощни гуми, известни още като колела за упражнения, първо се научават да въртят педали, но не и да балансират, защото допълнителните колела изпълняват тази роля и на тях не им се налага да го правят. Така, когато се премахнат помощните гуми, детето трябва да започне обучението си по каране на колело от етап 1. Причината за това е, че то то не умее да пази баланс, който е от съществено значение за спорта колоездене!
 
Представете си дете на колело с помощни гуми, наклонено в противоположна на завоя посока защото иска да завие. Има вероятност то да падне, накланяйки се. За да не се случи инцидент, то просто не се накланя. Сега си представете човек, който опитно кара велосипед. За да завие наляво или надясно, той трябва да направи наклон с тялото си в тази посока, за да успее и всичко опира до... баланса му, за да се задържи на колелото си. Използването на баланс велосипеди учи децата на правилната техника от самото начало.

Стартирайки обучението си с балансиращи велосипеди, децата развиват умения да пазят баланс на седлото, без да се налага да педалират (да въртят педали). След това, когато най-накрая са готови да карат колело с педали, всичко, което трябва да направят, е да научат как се въртят педалите и да осъзнаят, че те им създават инерцията за движение.

Идеята е, че малкият колоездач седи на седлото и използва краката си, за да балансира тялото си. Докато се движи (когато е готов за това), той вдига двата си крака от земята, за да бъде движението му свободно. За да се случи това, те балансират, затова и този тип велосипеди се наричат "баланс". Някои велосипеди за баланс имат спирачка на задното колело, така че малките колоездачи да могат да я използват, за да намалят скоростта си по-лесно.

Британската легенда в колоезденетоКрис Хой, казва: "Винаги съм казвал, че помощните гуми не са в помощ на децата. С тях, те не се учат да балансират, а един от най-важните уроци, на които учи велосипеда е именно баланса. На балансиращите колела, децата се чувстват в безопасност, защото те сами трябва да ги карат да се движат, избутвайки краката си от земята. "
 
Един от най-известните колоездачи и олимпийски златен медалист - Крейг Маклеан, в дискусия, какви велосипеди трябва да изберат родителите за първо колело на децата си: "Бих казал, че най-добрия избор е велосипед за баланс, без съмнение", казва той. "Можете да се научите да въртите педалите на всяка възраст. Това е лесната част. Но колкото по-рано овладеете баланса си, толкова по-добре."
 
Карл Бургард от музея "Pedalling History Bicycle Museum" в Ню Йорк „се подиграва“ с използването на помощни колела като „патерици“. "Те не учат нищо", казва той. "Всичко, което правят, е да удължат тревожността и отлагането на детето от това да се научи да кара колело."
 
Вижте сами колко е лесно!
 

Научете детето си първо да кара колело за баланс и след това преминете към стандартно с педали (без помощни гуми). Много по-бързо и с по-малко притеснения ще се случи това, отколкото си мислите!
Защо да изберем велосипед за баланс?
Това, което знаехме до преди няколко години, беше, че за да се научи едно дете да кара колело, то първо трябва да се научи с помощни гуми. Когато се появиха велосипедите за баланс на пазара, група родители решили да експериментират и закупили такива. Резултатите били толкова впечатляващи, че те бързо започнали да разпространяват своите грандиозни резултати от уста на уста с други родители. Днес все повече и повече родители са запознати с този ефективен метод за обучение по каране на колело и предпочитат балансиращи велосипеди за децата си.

Какво е Balance Bike? 
 
На пръв поглед балансиращият велосипед е подобен на другите. Има колела, волан и седло. но му липсват два основни на колелата елемента - педалите!

Причината за това е, че най-важното за детето е да се научи първо да балансира, а след това да върти педалите. С колелата за баланс децата се фокусират и се научават да използват телата си в координирани движения, за да балансират, да завиват и да спират. Балансът и въртенето на педалите са две команди, които идват от различни части на мозъка, така че научаването им една по една е много по-лесно и по-ефективно за детето.
 
 
6 причини да закупите балансиращ велосипед, вместо колело с помощни гуми:

1. СИГУРНОСТ - Колелата за баланс са по-безопасни от триколките и велосипедите с помощни гуми, които са бавни, неудобни за маневриране и лесно се преобръщат върху неравномерни повърхности. Детето, управляващо колело за баланс се фокусира върху баланса, не бива изненадано от загуба на равновесие и има по-малка вероятност да падне.

2. САМОИНИЦИАТИВА - Вместо да молите детето си да излезе и да си играе, то ще ви помоли да го направите. Децата обичат независимостта и усещането за постиженията, които правят, карайки своите баланс колела. Хората ги гледат, а те карат около тях, за да бъдат забелязани и бързо осъзнават колко хубаво е да караш велосипед за баланс. Те искат да бъдат част от това действие, защото то ги кара да се чувстват сигурни, можещи и уверени.

3. ФИНАНСОВА - Много родители не са склонни да зяакупят баланс велосипед, защото го намират за скъп. Реалността обаче е, че балансиращият велосипед може да замени триколката или велосипеда с помощни гуми. Детето може да го използва от 2 до 3 години, докато не стане готово за прехода с велосипед, без помощни гуми.

4. СИЛА И КООРДИНАЦИЯ - Овладяването на баланс велосипедите не учи детето само да балансира. Той е предназначен да насърчава децата да използват ръцете си, да повдигат краката си при движение и по този начин да укрепват мускулите си, да подобряват двигателните си умения, стойката си и да бъдат по-пъргави.

5. ПО-ЗДРАВИ СЕМЕЙНИ ОТНОШЕНИЯВелосипедът за баланс е малък, лек и лесно се транспортира, където и да отидете. Децата могат да се движат по тротоарите или по велоалеитe с умерена скорост и да придружават родителите си на всяка тяхна разходка. Заедно те се забавляват извън дома и това е като да преоткриват света на града или провинцията ежедневно.

6. УВЕРЕНОСТ - Децата, които карат велосипед за баланс имат повече увереност и стават по-бързи. Обичайно  тези деца могат лесно да управляват велосипед с педали от 5 или 6-годишна възраст. Просто им дайте колело, без да се налага да ги държите, да тичате до тях или се чувствате уплашени, и ги гледайте как препускат с увереност и сигурност.

Защо "НЕ" на помощните колела!?

Да, повечето от нас са се научили да карат колело с помощни гуми. Въпреки това този метод има няколко недостатъка. Детето, което се научи да кара колело с помощни гуми, първо се научава да педалира (да върти педали), а след това да балансира. С велосипедите за балансиране, то първо се научава да балансира и след това да педалира. Балансът е по-труден за овладяване с нарастването на възрастта. 

Децата не се учат да завиват правилно с помощните гуми. Когато детето иска да се завие с велосипед с помощни средства, вместо да се научи да използва и позиционира правилно тялото си в завоите, то се научава да се завива с помощта на волана и да се накланя в обратна посока, за да не се преобърне в завоите. Когато премахнете помощните гуми, детето ще трябва да забрави какво знае (освен въртенето на педалите) и да започне обучението си отначало.

На каква възраст може да започнем с баланс велосипедите?

 

Велосипедите за баланс са предназначени за деца на 2+ години. Дете, което е овладяло ходенето, бягането и като цяло се е научило да контролира тялото си достатъчно, може да се научи да използва и велосипеда за баланс. Важно е седлото да е на правилната височина (2,5 см по-ниска от чатала на детето), така че то да опира добре краката си в земята. Децата обичат усещането за независимост, което придобиват на велосипеда за баланс и започват лека полека да повдигат краката си от земята още от първия ден. Така те  стигат  все по-близо и по-близо до постигането на баланс. Колкото по-малко е детето, толкова по-лесно е да балансира и колкото по-голямо е, толкова по-трудно става. Също така колоезденето е много добро упражнение и колкото по-малко се научи детето, толкова по-голяма е вероятността то да придобие навик да спортува като цяло в живота си.

Ние избрахме да Ви предоставим най-добрите за децата велосипеди за баланс - Kiddimoto. Kiddimoto е производител №1 на баланс велосипеди и е награждаван многократно за своята ергономичност и иновации.

В срок от 14 дни след получаване на стоката клиентът има право да я върне или замени като са спазени следните условия:  

» Запазен добър търговски вид (стоката не е скъсана, надраскана, носена, прана, гладена)

» Не са налице повреди, причинени от неправилна употреба. Запазена оригинална опаковка, етикети, консумативи и аксесоари, в случай, че е имало включени такива.

» Запазена е касовата бележка(фискален бон).

» Попълнена бланка връщане/замяна, която може да намерите ТУК 

Как да върна или заменя продукт стъпка по стъпка?:

1. Попълнете бланката "ВРЪЩАНЕ ИЛИ ЗАМЯНА" ръчно или електронно. Ако попълвате бланката ръчно на хартиен носител трябва задълвително да я добавите към продукта/ите за връщане или замяна. Ако попълвате бланката електронно трябва задължително да я изпратите на имейл info@reia.bg със следното заглавие:

- Ако връщате продукт/и - ВРЪЩАНЕ + НОМЕР НА ПОРЪЧКА

- Ако заменяте продукт/и - ЗАМЯНА + НОМЕР НА ПОРЪЧКА

Пример: ВРЪЩАНЕ 521456

                 ЗАМЯНА 521456

Важно: Ако заглавието на имейлът се различава от гореспоменатото процесът по връщане или замяна може да отнеме повече време.

2. Продуктът/тите трябва да се:

Вариант 1: Предадат лично в нашия офис на адрес Благоевград, ул. Александър Стамболийски 1А, вх В, офис 3

Вариант 2:  Изпратят на адрес: Благоевград, ул. Александър Стамболийски 1А, вх В, офис 3. Придружен/и от попълнена и разписана бланка(в случай че попълвате таква ръчно) за връщане или замяна, която може да свалите от тук: БЛАНКА ЗА ВРЪЩАНЕ ИЛИ ЗАМЯНА .

При изпращане чрез куриерска фирма в полето съдържание трябва ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да пише :

- Ако връщате продукт/и - ВРЪЩАНЕ + НОМЕР НА ПОРЪЧКА

- Ако заменяте продукт/и - ЗАМЯНА + НОМЕР НА ПОРЪЧКА

Пример: ВРЪЩАНЕ 521456

                 ЗАМЯНА 521456

Важно: Ако надписа в поле съдържание се различава от гореспоменатото процесът по връщане или замяна може да отнеме повече време.

Номерът на вашата поръчка може да намерите в горния десен ъгъл на потвърждението, което ви е изпратено на имейл. В случай, че не знаете или не сте запазили номерът на поръчката ви, можете да се свържете с нас на 0888061779, за да ви дадем тази информация. 

» ТРАНСПОРТНИТЕ РАЗХОДИ ПО ЗАМЯНА ИЛИ ВРЪЩАНЕ НА ПРОДУКТИТЕ СА ИЗЦЯЛО ЗА СМЕТКА НА КЛИЕНТА !!!

» При връщане/замяна е необходимо да ни изпратите касовия бон придружаващ Вашата поръчка.

» Възстановяване на суми става чрез банков превод в срок от 15 работни дни и за целта е необходимо да ни предоставите банкови детайли на сметка (Титуляр на сметка и IBAN), по която да възстановим сумата. Тези данни се попълват в бланката "Връщане или замяна" 

» Възстановяването на сума при връщане на стока става в рамките на 15 работни дни.

» Рекламации относно размерите поместени в табличките под описанието, разлика в нюансите на цвета НЕ се приемат!!!

»   БЛАНКА ЗА ВРЪЩАНЕ ИЛИ ЗАМЯНА

» За допълнителна информация ни пишете на info@reia.bg   или се свържете с нас на телефон 0888061779

» Връщане или замяна се прави в срок от 15 работни дни.

ВНИМАНИЕ!!!!

Някои марки и продукти имат допълнителни условия за връщане или замяна, които са упоменати в описанието. Препоръчваме да се запознаете с цявлостната информация за продукта преди да направите своята поръчка

- Марката Toddlekind е една от тези, които имат допълнителни условия за връщане и замяна Тази марка може да се върне само и единствено, ако опаковката не е махната. Продукта коже да се види без да се премахва опаковката. Един път отворен няма да бъде приеман за връщане. При съмнения за дефект си важат стандартните условия упоменати в сайта.

Клиентът е длъжен да се запознае с описаната на сайта информация преди да премине към покупка. Генерирането на поръчка автоматично потвърждава, че клиентът се е запознал и съгласил с условията на сайта!

Сходни продукти