AeroMoov/AeroSleep лесно и бързо разгъваща се кошара Blue Whale
AeroMoov/AeroSleep лесно и бързо разгъваща се кошара Blue Whale AeroMoov/AeroSleep лесно и бързо разгъваща се кошара Blue Whale AeroMoov/AeroSleep лесно и бързо разгъваща се кошара Blue Whale AeroMoov/AeroSleep лесно и бързо разгъваща се кошара Blue Whale AeroMoov/AeroSleep лесно и бързо разгъваща се кошара Blue Whale AeroMoov/AeroSleep лесно и бързо разгъваща се кошара Blue Whale AeroMoov/AeroSleep лесно и бързо разгъваща се кошара Blue Whale AeroMoov/AeroSleep лесно и бързо разгъваща се кошара Blue Whale AeroMoov/AeroSleep лесно и бързо разгъваща се кошара Blue Whale AeroMoov/AeroSleep лесно и бързо разгъваща се кошара Blue Whale AeroMoov/AeroSleep лесно и бързо разгъваща се кошара Blue Whale AeroMoov/AeroSleep лесно и бързо разгъваща се кошара Blue Whale

AeroMoov/AeroSleep лесно и бързо разгъваща се кошара Blue Whale

293.90 Лева
ATC11060-BW
В наличност
+
 • Връщане или Замяна
 • View all variations as list
 • НОВ КЛИЕНТ ЛИ СИ?
 Единствената кошара, която се разгъва за 2 секунди и тежи само 5 кг, перфектна да я носите навсякъде!
 
 
 
 Детската бързоразгъваща се кошара  AeroMoov е кошарата в която със сигурност ще се влюбите! Можете да я използвате ежедневно и навсякъде! Вашето бебе може да играе, но и да спи безопасно, където и да сте!

Идеална е за дома, бебето ви ще е до вас, когато си вършите работата, когато готвите, когато сте сами и искате да се изкъпете. Поставете го до леглото си, докато си почивате, в хотела и на плажа. Спокойно може да ползвате кошарата по време на семейни сбирки. Перфектен вариант за дрямка след игра или обяд. Имате градина или двор? Няма причина да не може да ползвате кошарата дори и там, като бебчо ще бъде защитен и в пълна безопастност.
 

Кошара на 2 нива

Първото ниво ви позволява да поставите бебето си по-високо, така че докато спи ще може, по-лесно, да го наблюдавате и повдигате без да натоварвате кръста си. Подходящ за новородени до 3 месеца.
Второто ниво е най-ниско, подходящо когато детето ви е по-голямо, то ще може да играе и да спи спокойно и безопасно.

Включва стилна и практична чанта, която ви позволява да я носите и съхранявате навсякъде, спестявайки място: у дома, в колата 
 
 
Малка, лека кошара, коятъо се разгъва за секунди!
Ако не ни вярвате попитайте вашите приятели, колко е важно да имате кошара, която да се разпъва бързо и лесно!
Кошарата AeroMoov е идеална за вкъщи - може да се мести лесно от стая в стая или в градината, за вашите пътувания, на гости при баба и дядо и дори за вашите еждневни дейности, като ходене на фитнес и правене на упражнения! Това е така, защото е достатъчно лека - тежи под 5 кг. и лесно се сгъва и разгъва, само за 2 секунди!
Върви заедно с стилна, практична и удобна чанта, в която може да я съхранявате. местите лесно. С нея кошарата заема много малко място и може да се поставя навсякъде: вкъщи в колата...
 
Матракът се регулира много лесно, има две положения, които 2-ро ниво
AeroMoov Instant Travel Cot има 2 нива: горното ниво, което е подходящо за новородени до 2 месец без да се навеждате ниско. Когато бебето ви порасне второто ниво е идеално за безопасни игри и спокоен сън.
 
 
Това е просто най-добрата кошара, която някога сте имали!
 
Създадена е за спокоен дълъг сън и весели игри!
 
 
Вижте видеото, а ако имате някакви въпроси не се колебайте да се свържете с нас 0888061779!
Нашата любима Константина от бебешкия блог Show Me With Konstantina и кошарата за сън и игра Aeromoov, на посещение при баба!
 
 
            
 


Bought this product Желаете ли да добавите чаршаф?: Не благодаря!
Прекрасна кошара , много лека и удобна , както за пътуване така и у дома. Имам и друга кошара за път,но в сравнение с тази е твърде тежка и трудна за сгъване . Аз лично купих две,една за вкъщи и една за майка ми и на нея и много удобно, защото когато детето не й гостува тя я сгъва и я прибира в гардероба , понеже заема много малко място . Горещо препоръчвам !
0
0
Reply
Доволна съм
0
0
Reply
Често пътуваме защото мъжът ми работи в сферата на хотелиерството, с първото дете имахме обикновена кошара, но разпъването и не беше чак толкова лесно или поне на мен ми беше трудно. Решихме да пробваме тази. Върши ми страхотна работа лесно я местя разпъвам и е идеална и за място за игра. Първоначално бях малко скептична настроена по повод стабилността и, но в последствие разбрах, че както и да се катери каката по нея няма как да се обърне или счупи. Благодаря ви!
0
0
Reply
Купихме кошарата преди 3 месеца, когато нашето дете беше едва на 4 месеца. От тогава насам, няма ден в който да не я използваме! Много е лека, отваря се и се затваря толкова лесно, че си я нося като дамска чанта, когато тръгнем на някъде.
0
0
Reply
Кошарата на Aeromoov е перфектна за нашето дете. Обичаме да пътуваме и го правим често, а детето ни разбира се е винаги с нас. С кошарата се чувствам спокойна за съня и играта на детето ни!
0
0
Reply
Получихме я като подарък от кумовете. Първоначално мислехме да я върнем или сменим с нещо друго, тъй като вече имахме една кошара, но постоянно отлагахме. В един момент се наложи да я използваме и тогава разбрахме колко удобна и практична е всъщност. От този момент нататък не сме използвали друга кошара. Много се радвам, че не я върнахме.
0
0
Reply
Bought this product
Купихме кошарата, защото ни се налага да пътуваме с автобус и самолет. Много е леко, но същевременно голяма и удобна за детето. Не успяхме да използваме горното ниво, защото е за малки бебета. Нашият син, който е на 1 годинка спи спокойно в нея, защото матракът е удобен. Малко е скъпа, но е изключително лека и тъй като ние много пътуваме за нас е много удобна и си заслужава парите.
0
0
Reply
Bought this product
Много съм доволна!
0
0
Reply
Bought this product
Определено си заслужава парите.
0
0
Reply
Bought this product
Преди да закупя тази кошара когато ми трябваше кошара взимах на заем от една приятелка и освен, че тежеше повече сгъването и разгъването наистина отнемаше много време. Тази кошара наистина се сгъва и разгъва много по- бързо и е много по-лека. На мен ми върши страхотна работа.
0
0
Reply
Напиши отзив
5.00 / 5
5 stars
13
4 stars
0
3 stars
0
2 stars
0
1 star
0
Напиши отзив

 

Характеристики:

 • Сгъва се и се разгъва бързо: само за 2 секунди!
 • Малка и лека тежи по-малко от 5 кг!
 • Второ ниво подходящо за новородени бебета до 2 месеца 
 • Основното ниво е подходящо за деца до 86 см/15 килограма. 
 • Висококачествен комфротен матрак с дебелина 3 см.
 • Може да се използва навсякъде!
 • Създаден спрямо Европейските стандарти EN716-1-2008 и A1-2013
 • Размери : 130х92х63 см, 
  • на второто ниво за бебета: 80х60 см
  • на основата 110 x 60 см
  • на чантата 71 x 72 x 12 см

Бебешката кошара Aeromoov Instant Travel Cot се разгъва и сгъва толкова лесно, че дори и малко дете може да се справи с нея. Сгъва се и разгъва за секунди! Много е лека и компактна и лесно може да я вземете със себе си навсякъде. Отговаря на всички стриктни стандарти за безопасност!
Чудите се колко усточива е и до колко килограма издържа. Ето и видео материал с тест за стабилност. Може да издържи и един възрастен.
Ето и тест за издръжливост на горното ниво.
Дори и ние я тествахме  
Бебешката кошара Aeromoov Instant Travel Cot се разгъва и сгъва изключително лесно- само за секунди! Много е лека и компактна и лесно може да я вземете със себе си навсякъде. Отговаря на всички стриктни стандарти за безопасност!

В срок от 14 дни след получаване на стоката клиентът има право да я върне или замени като са спазени следните условия:  

» Запазен добър търговски вид (стоката не е скъсана, надраскана, носена, прана, гладена)

» Не са налице повреди, причинени от неправилна употреба. Запазена оригинална опаковка, етикети, консумативи и аксесоари, в случай, че е имало включени такива.

» Запазена е касовата бележка(фискален бон).

» Попълнена бланка връщане/замяна, която може да намерите ТУК 

Как да върна или заменя продукт стъпка по стъпка?:

1. Попълнете бланката "ВРЪЩАНЕ ИЛИ ЗАМЯНА" ръчно или електронно. Ако попълвате бланката ръчно на хартиен носител трябва задълвително да я добавите към продукта/ите за връщане или замяна. Ако попълвате бланката електронно трябва задължително да я изпратите на имейл info@reia.bg със следното заглавие:

- Ако връщате продукт/и - ВРЪЩАНЕ + НОМЕР НА ПОРЪЧКА

- Ако заменяте продукт/и - ЗАМЯНА + НОМЕР НА ПОРЪЧКА

Пример: ВРЪЩАНЕ 521456

                 ЗАМЯНА 521456

Важно: Ако заглавието на имейлът се различава от гореспоменатото процесът по връщане или замяна може да отнеме повече време.

2. Продуктът/тите трябва да се:

Вариант 1: Предадат лично в нашия офис на адрес Благоевград, ул. Александър Стамболийски 1А, вх В, офис 3

Вариант 2:  Изпратят на адрес: Благоевград, ул. Александър Стамболийски 1А, вх В, офис 3. Придружен/и от попълнена и разписана бланка(в случай че попълвате таква ръчно) за връщане или замяна, която може да свалите от тук: БЛАНКА ЗА ВРЪЩАНЕ ИЛИ ЗАМЯНА .

При изпращане чрез куриерска фирма в полето съдържание трябва ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да пише :

- Ако връщате продукт/и - ВРЪЩАНЕ + НОМЕР НА ПОРЪЧКА

- Ако заменяте продукт/и - ЗАМЯНА + НОМЕР НА ПОРЪЧКА

Пример: ВРЪЩАНЕ 521456

                 ЗАМЯНА 521456

Важно: Ако надписа в поле съдържание се различава от гореспоменатото процесът по връщане или замяна може да отнеме повече време.

Номерът на вашата поръчка може да намерите в горния десен ъгъл на потвърждението, което ви е изпратено на имейл. В случай, че не знаете или не сте запазили номерът на поръчката ви, можете да се свържете с нас на 0888061779, за да ви дадем тази информация. 

» ТРАНСПОРТНИТЕ РАЗХОДИ ПО ЗАМЯНА ИЛИ ВРЪЩАНЕ НА ПРОДУКТИТЕ СА ИЗЦЯЛО ЗА СМЕТКА НА КЛИЕНТА !!!

» При връщане/замяна е необходимо да ни изпратите касовия бон придружаващ Вашата поръчка.

» Възстановяване на суми става чрез банков превод в срок от 15 работни дни и за целта е необходимо да ни предоставите банкови детайли на сметка (Титуляр на сметка и IBAN), по която да възстановим сумата. Тези данни се попълват в бланката "Връщане или замяна" 

» Възстановяването на сума при връщане на стока става в рамките на 15 работни дни.

» Рекламации относно размерите поместени в табличките под описанието, разлика в нюансите на цвета НЕ се приемат!!!

»   БЛАНКА ЗА ВРЪЩАНЕ ИЛИ ЗАМЯНА

» За допълнителна информация ни пишете на info@reia.bg   или се свържете с нас на телефон 0888061779, 073/582239

» Връщане или замяна се прави в срок от 15 работни дни.

ВНИМАНИЕ!!!!

Някои марки и продукти имат допълнителни условия за връщане или замяна, които са упоменати в описанието. Препоръчваме да се запознаете с цявлостната информация за продукта преди да направите своята поръчка

- Марката Toddlekind е една от тези, които имат допълнителни условия за връщане и замяна Тази марка може да се върне само и единствено, ако опаковката не е махната. Продукта коже да се види без да се премахва опаковката. Един път отворен няма да бъде приеман за връщане. При съмнения за дефект си важат стандартните условия упоменати в сайта.

Клиентът е длъжен да се запознае с описаната на сайта информация преди да премине към покупка. Генерирането на поръчка автоматично потвърждава, че клиентът се е запознал и съгласил с условията на сайта!

Сходни продукти

Добавете поздравителна картичка с плик