Babylonia Tricot-Click комбинирана ергономична раница - Черна
Babylonia Tricot-Click комбинирана ергономична раница - Черна Babylonia Tricot-Click комбинирана ергономична раница - Черна Babylonia Tricot-Click комбинирана ергономична раница - Черна Babylonia Tricot-Click комбинирана ергономична раница - Черна Babylonia Tricot-Click комбинирана ергономична раница - Черна Babylonia Tricot-Click комбинирана ергономична раница - Черна Babylonia Tricot-Click комбинирана ергономична раница - Черна Babylonia Tricot-Click комбинирана ергономична раница - Черна Babylonia Tricot-Click комбинирана ергономична раница - Черна Babylonia Tricot-Click комбинирана ергономична раница - Черна

Babylonia Tricot-Click комбинирана ергономична раница - Черна

196.00 Лева
BDDCLICK
В наличност
+
  • Връщане или Замяна
  • НОВ КЛИЕНТ ЛИ СИ?

Това е най-ергономичната раница, която някога сте носили! Ако веднъж я сложите на себе си, няма да я замените с никоя друга!

Tricot-Click придава невероятно усещане за текстура на материята и стабилност! Той съчетава функционалността и лекотата на използване на ергономичните раници Flexia с комфорта, мекотата и еластичността на материята на нашите Tricot-Slen слингове!

Раниците Tricot-Click имат подсилени презрамки и широк колан на талията, които улесняват правилното бебеносене и разпределят тежестта по тялото, така че гърбът, талията и раменете да не Ви болят!

Основната част на слинга, където седи бебето, е изработена от 3 слоя, 100% органична памучна трикотажна тъкан! Тя е изключително мека, гъвкава и леко еластична, така че да може да се увие перфектно около тялото на Вашето бебе, без да прилага натиск върху гръбнака му. Материята се увива плътно около бебето и се адаптира към формата на тялото му, спазвайки естественото положение на гръбнака и бедрата, без да се създава точка за натиск!

Тази функция на Tricot-Click го прави УНИКАЛНА ергономична раница!

В Tricot-Click Вашето бебе седи в "М" позиция, като "жабка" и е обърнато към вас, което е правилната поза за тялото и гръбнака му. 

Ширината на седалката е лесно регулируема, благодарение на 2те каишки, които лесно можете да издърпате нагоре или надолу и да настроите раницата да пасне идеално на размера на бебчето Ви.

Tricot-Click е идеален за новородени, тъй като е много мек и гъвкав и може да поддържа до 15 кг.
Подходящ е за носене според Вашите желания: отпред, отстрани или отзад, регулирайки каишките!

Bought this product
Много съм доволна. Даваха ми първо втора употреба, които бяха неудобни, неизпрани добре и какво ли не, накрая се прежалих да си купя и цената много ме спираше, но наистина си заслужава!! Въобще не е мръднала и знам, че ще я ползвам и за второ дете най-малко
0
0
Reply
Напиши отзив
5.00 / 5
5 stars
1
4 stars
0
3 stars
0
2 stars
0
1 star
0
Напиши отзив

В срок от 14 дни след получаване на стоката клиентът има право да я върне или замени като са спазени следните условия:  

» Запазен добър търговски вид (стоката не е скъсана, надраскана, носена, прана, гладена)

» Не са налице повреди, причинени от неправилна употреба. Запазена оригинална опаковка, етикети, консумативи и аксесоари, в случай, че е имало включени такива.

» Запазена е касовата бележка(фискален бон).

» Попълнена бланка връщане/замяна, която може да намерите ТУК 

Как да върна или заменя продукт стъпка по стъпка?:

1. Попълнете бланката "ВРЪЩАНЕ ИЛИ ЗАМЯНА" ръчно или електронно. Ако попълвате бланката ръчно на хартиен носител трябва задълвително да я добавите към продукта/ите за връщане или замяна. Ако попълвате бланката електронно трябва задължително да я изпратите на имейл info@reia.bg със следното заглавие:

- Ако връщате продукт/и - ВРЪЩАНЕ + НОМЕР НА ПОРЪЧКА

- Ако заменяте продукт/и - ЗАМЯНА + НОМЕР НА ПОРЪЧКА

Пример: ВРЪЩАНЕ 521456

                 ЗАМЯНА 521456

Важно: Ако заглавието на имейлът се различава от гореспоменатото процесът по връщане или замяна може да отнеме повече време.

2. Продуктът/тите трябва да се:

Вариант 1: Предадат лично в нашия офис на адрес Благоевград, ул. Александър Стамболийски 1А, вх В, офис 3

Вариант 2:  Изпратят на адрес: Благоевград, ул. Александър Стамболийски 1А, вх В, офис 3. Придружен/и от попълнена и разписана бланка(в случай че попълвате таква ръчно) за връщане или замяна, която може да свалите от тук: БЛАНКА ЗА ВРЪЩАНЕ ИЛИ ЗАМЯНА .

При изпращане чрез куриерска фирма в полето съдържание трябва ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да пише :

- Ако връщате продукт/и - ВРЪЩАНЕ + НОМЕР НА ПОРЪЧКА

- Ако заменяте продукт/и - ЗАМЯНА + НОМЕР НА ПОРЪЧКА

Пример: ВРЪЩАНЕ 521456

                 ЗАМЯНА 521456

Важно: Ако надписа в поле съдържание се различава от гореспоменатото процесът по връщане или замяна може да отнеме повече време.

Номерът на вашата поръчка може да намерите в горния десен ъгъл на потвърждението, което ви е изпратено на имейл. В случай, че не знаете или не сте запазили номерът на поръчката ви, можете да се свържете с нас на 0888061779, за да ви дадем тази информация. 

» ТРАНСПОРТНИТЕ РАЗХОДИ ПО ЗАМЯНА ИЛИ ВРЪЩАНЕ НА ПРОДУКТИТЕ СА ИЗЦЯЛО ЗА СМЕТКА НА КЛИЕНТА !!!

» При връщане/замяна е необходимо да ни изпратите касовия бон придружаващ Вашата поръчка.

» Възстановяване на суми става чрез банков превод в срок от 15 работни дни и за целта е необходимо да ни предоставите банкови детайли на сметка (Титуляр на сметка и IBAN), по която да възстановим сумата. Тези данни се попълват в бланката "Връщане или замяна" 

» Възстановяването на сума при връщане на стока става в рамките на 15 работни дни.

» Рекламации относно размерите поместени в табличките под описанието, разлика в нюансите на цвета НЕ се приемат!!!

»   БЛАНКА ЗА ВРЪЩАНЕ ИЛИ ЗАМЯНА

» За допълнителна информация ни пишете на info@reia.bg   или се свържете с нас на телефон 0888061779

» Връщане или замяна се прави в срок от 15 работни дни.

ВНИМАНИЕ!!!!

Някои марки и продукти имат допълнителни условия за връщане или замяна, които са упоменати в описанието. Препоръчваме да се запознаете с цявлостната информация за продукта преди да направите своята поръчка

- Марката Toddlekind е една от тези, които имат допълнителни условия за връщане и замяна Тази марка може да се върне само и единствено, ако опаковката не е махната. Продукта коже да се види без да се премахва опаковката. Един път отворен няма да бъде приеман за връщане. При съмнения за дефект си важат стандартните условия упоменати в сайта.

Клиентът е длъжен да се запознае с описаната на сайта информация преди да премине към покупка. Генерирането на поръчка автоматично потвърждава, че клиентът се е запознал и съгласил с условията на сайта!

Сходни продукти