Филтър

Цена

Лева  –  Лева

  • 190Лева
  • 200Лева

Tricot Click/ Комбинирани раници за бебеносене

Tricot-Click - Иновация 

в ергономичните раници!

 Подходяща за употреба от 0 месеца до 15кг.
 Възможност за бебеносене към гърдите или на гърба
 Произведена от 100% органичен памук Мекота и комфорт в зоната на бебето
Подплатен, регулируем колан за кръста с обезопасена катарама за закопчаване Допълнителна подплата при отворите за крачетата
Ергономична раница и слинг в едно
Машинно пране в пералня


Tricot Click съчетава функционалността и лекотата на използване на добре познатите Ви ергономични раници Flexia и комфорта и мекотата на материята на слинговете Tricot-Slen!

Тежестта на детето се разпределя равномерно върху тялото на родителя и в следствие на това гърбът, кръста и раменете не се натоварват и не болят.

Зоната, в която седи детето, е изработена от 3 слоя трикотажна материя от 100% органичен памук. Характеризира се с изключителна мекота, гъвкавост и лека еластичност

Благодарение на това носилката поема всички форми на тялото на детето и го обгръща, спазвайки естественото положение на гръбнака и бедрата, без да се създава точка на натиск!


Tricot-Click е регулируема на широчина и височина, така че да расте заедно с бебето. Това гарантира, че то винаги ще седи в здравословната и ергономична "M" позиция на крачетата (като "жабче"), обърнато с лице към вас, което е и правилната поза за тялото и гръбнака му.