ЗАЩИТНИ ОЧИЛА ЗА ЕКРАН

KiETLA Screen Glasses са предназначени за защита на очите пред екрана!
Те са тук  в 3 модела за деца от 6-12 години  и в 3 цвята. 
 
 
 
 Знаете ли, че децата прекарват средно 3 часа на ден пред екрана на мобилно устройство, таблет, лаптоп, телевизор, игрова конзола и т.н!?
Естествената синя светлина достига до нас чрез слънцето. Тя е от съществено значение за човешкия организъм. Дава ни  енергия и здраве!
Изкуствената синя светлина, излъчвана от плоски екрани (телевизия, компютър, мобилен телефон, таблет и др.), причинява умора, главоболия, лошо настроение и нарушения на съня.
 
 
 Точно поради тази причина  KiETLA създаде CraZyg-Zag очила за пред екран. Те ще защитят детските очи от облъчванията на различните екрани.
Очилата са леки и удобни за ежедневно носене. Също така са стилни и без проблем ще се превърнат в навик за децата.
 
 Очилата са предназначени за деца, постоянно намиращи се в движение, на пряка слънчева светлина. Изработени са от издръжливи и гъвкави материали, идеални за забързаното ежедневие на всички ни. Известните поликарбонатни лещи осигуряват 3-та степен Polaroid (идеален за 6 години и повече), със 100% защита срещу UVA и UVB лъчи. Очила са перфектната бариера между очите на вашите деца и слънцето! 
 
  Технически характериски:
  • Предпазват детските очи от всеки тип екран
  • Филтърът блокира 50% от синята светлина
  • Гъвкавите скоби Zig-ZAG са изключително пластични и позволяват движението на рамките във всяка посока
  • Голяма форма на стъклата, която перфектно покрива детските очи
  • Много леки и удобни за ежедневна употреба
  • Стилна опаковка
 
  Очилата са унисекс и се предлагат в 3 различни цвята, така че да изберете най-подходящия вариант за Вашето дете, а защо не и за Вас!? :)
 
Olivia Gavrili, нашата любима блогърка, е впечатлена от очилата на Kietla. Поради естеството си на работа, очите й се уморяват и не може да спи спокойно през нощта. С KiETLA, тя се избавила от този така мъчителен за нея проблем!