Специална оферта 15%
Jaq Jaq Bird: Книга за оцветяване с тебешир върху страници тип дъска - Градове " Ню Йорк "
Jaq Jaq Bird: Книга за оцветяване с тебешир върху страници тип дъска - Градове " Ню Йорк " Jaq Jaq Bird: Книга за оцветяване с тебешир върху страници тип дъска - Градове " Ню Йорк " Jaq Jaq Bird: Книга за оцветяване с тебешир върху страници тип дъска - Градове " Ню Йорк " Jaq Jaq Bird: Книга за оцветяване с тебешир върху страници тип дъска - Градове " Ню Йорк " Jaq Jaq Bird: Книга за оцветяване с тебешир върху страници тип дъска - Градове " Ню Йорк " Jaq Jaq Bird: Книга за оцветяване с тебешир върху страници тип дъска - Градове " Ню Йорк " Jaq Jaq Bird: Книга за оцветяване с тебешир върху страници тип дъска - Градове " Ню Йорк " Jaq Jaq Bird: Книга за оцветяване с тебешир върху страници тип дъска - Градове " Ню Йорк " Jaq Jaq Bird: Книга за оцветяване с тебешир върху страници тип дъска - Градове " Ню Йорк "

Jaq Jaq Bird: Книга за оцветяване с тебешир върху страници тип дъска - Градове " Ню Йорк "


Стара цена: 54.90 Лева
46.66 Лева
Вие спестявате: 8.24 Лева (15%)
Доставка до 6-7 дни
 
JJB-COW-NEW
В наличност
+
Получете отстъпка при закупуване на повече бройки:
Количество 3+
Цена 49.40 Лева
 • Връщане или Замяна
 • НОВ КЛИЕНТ ЛИ СИ?

Запознайте се с Ню Йорк
 
Страхотен начин децата да опознаят Ню Йорк и неговите паметници, чрез книжката за рисуване на  Jaq Jaq Bird и когато го посетят, да се похвалят, че ги познават и са ги рисували.
По този начин детето се научава да се запознава с различни култури, но също така има възможност да създава свои собствени образи, пейзажи, картини.
Как ще се почувствате, ако му кажете, че може да построи цял град от нулата?
Разбира се и винаги със собствен уникален стил..Със собствено въображение. Негов собствен микрокосмос !!
 
 
  
Книжка с 10 страници, 5 от които с готови контури на известни паметници на всеки град, за да може малкият художник да нарисува своя версия и 5 празни страници за безкрайни картини, без прах  и петна . Кутията включва кутия с 4 меки  тебешири Butterstix®  в 4 цвята.
New_York_C_1_2048x.png (900 × 900)
Включва образователна карта с паметниците - Най-важните точки за посещение на града. 
 

 
Характеристики: 
- Лек, гъвкав и лесен за носене

- избърши и нарисувай отново, екологичен продукт

- Лесен за почистване с влажна кърпа
- Включва 4 тебешира ButterStix® нетоксични  
- Размери 20 x 20 см затворен
Подходящо от около 3+ години.
 
      

  

Няма намерени мнения

Напиши отзив
0.00 / 5
5 stars
0
4 stars
0
3 stars
0
2 stars
0
1 star
0
Напиши отзив

1. Защо JAQ JAQ са иновативни продукти ?
Продуктовата линия Baby essentials е насочена към малки деца, както и някои продукти за възрастни, като е направена изключително от оригиналния за Jaq jaq Bird водоустойчив материал PoetiCoat ™, които използват като покритие.


По този начин повърхностите на продуктите не избледняват или се напукват до ниво, при което това е очевидно. Одобрени от FDA, това са продукти издържливи на пране и миене в съдомиялна машина. Не се заблуждавайте от лекото им тегло. Те са трайни продукти с наистина висока издръжливост.


Тебеширите: Малените тебешири са патентовани и наистина уникални по рода си, тъй като освобождават нулев прах (Zero Dust). Те са продукти, подходящи за контакт с храна, така че можете спокойно да рисувате върху чинии, чаши и съдове, без да се страхувате от контакт  с вашата храна. Както тебеширите, така и маркери могат да се използват върху непорести повърхности като стъкла, чинии, стъкло, стена.


2. Мога ли да използвам обикновени тебешири върху продуктите на JAQ JAQ Bird?

Отговорът е Да! И разбира се можете да използвате собствените си тебешири. Просто внимавайте за тяхната твърдост и не ги използвайте настрани, за да не надраскате повърхността на книгите си. Знайте обаче, че след като опитате тебеширите ButterStix , няма да ги смените за нищо!


3. Помощ! Тебеширът ми ButterStixне може да се измие!

Тъй като тебеширът ButterStix® няма прах, той може да остави някои сенки при изтриване от повърхността, които идват от маслото, което съдържа в състава си. Не се безпокойте! Ще го махнете лесно, стига да покриете мястото с обикновена креда и щом изтриете със суха кърпа, то ще се върне. Нормално е това да се случва, особено на повърхности, които използвате отново и отново.


Когато използвате тебешири ButterStix® върху дъски или повърхности наподобяващи дъски  предлагани в търговската мрежа, имайте предвид, че може да остави трайна сянка дори след почистване. Това се дължи на състава и материалите на този тип тебешир.

 

 

В срок от 14 дни след получаване на стоката клиентът има право да я върне или замени като са спазени следните условия:  

» Запазен добър търговски вид (стоката не е скъсана, надраскана, носена, прана, гладена)

» Не са налице повреди, причинени от неправилна употреба. Запазена оригинална опаковка, етикети, консумативи и аксесоари, в случай, че е имало включени такива.

» Запазена е касовата бележка(фискален бон).

» Попълнена бланка връщане/замяна, която може да намерите ТУК 

Как да върна или заменя продукт стъпка по стъпка?:

1. Попълнете бланката "ВРЪЩАНЕ ИЛИ ЗАМЯНА" ръчно или електронно. Ако попълвате бланката ръчно на хартиен носител трябва задълвително да я добавите към продукта/ите за връщане или замяна. Ако попълвате бланката електронно трябва задължително да я изпратите на имейл info@reia.bg със следното заглавие:

- Ако връщате продукт/и - ВРЪЩАНЕ + НОМЕР НА ПОРЪЧКА

- Ако заменяте продукт/и - ЗАМЯНА + НОМЕР НА ПОРЪЧКА

Пример: ВРЪЩАНЕ 521456

                 ЗАМЯНА 521456

Важно: Ако заглавието на имейлът се различава от гореспоменатото процесът по връщане или замяна може да отнеме повече време.

2. Продуктът/тите трябва да се:

Вариант 1: Предадат лично в нашия офис на адрес Благоевград, ул. Александър Стамболийски 1А, вх В, офис 3

Вариант 2:  Изпратят на адрес: Благоевград, ул. Александър Стамболийски 1А, вх В, офис 3. Придружен/и от попълнена и разписана бланка(в случай че попълвате таква ръчно) за връщане или замяна, която може да свалите от тук: БЛАНКА ЗА ВРЪЩАНЕ ИЛИ ЗАМЯНА .

При изпращане чрез куриерска фирма в полето съдържание трябва ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да пише :

- Ако връщате продукт/и - ВРЪЩАНЕ + НОМЕР НА ПОРЪЧКА

- Ако заменяте продукт/и - ЗАМЯНА + НОМЕР НА ПОРЪЧКА

Пример: ВРЪЩАНЕ 521456

                 ЗАМЯНА 521456

Важно: Ако надписа в поле съдържание се различава от гореспоменатото процесът по връщане или замяна може да отнеме повече време.

Номерът на вашата поръчка може да намерите в горния десен ъгъл на потвърждението, което ви е изпратено на имейл. В случай, че не знаете или не сте запазили номерът на поръчката ви, можете да се свържете с нас на 0888061779, за да ви дадем тази информация. 

» ТРАНСПОРТНИТЕ РАЗХОДИ ПО ЗАМЯНА ИЛИ ВРЪЩАНЕ НА ПРОДУКТИТЕ СА ИЗЦЯЛО ЗА СМЕТКА НА КЛИЕНТА !!!

» При връщане/замяна е необходимо да ни изпратите касовия бон придружаващ Вашата поръчка.

» Възстановяване на суми става чрез банков превод в срок от 15 работни дни и за целта е необходимо да ни предоставите банкови детайли на сметка (Титуляр на сметка и IBAN), по която да възстановим сумата. Тези данни се попълват в бланката "Връщане или замяна" 

» Възстановяването на сума при връщане на стока става в рамките на 15 работни дни.

» Рекламации относно размерите поместени в табличките под описанието, разлика в нюансите на цвета НЕ се приемат!!!

»   БЛАНКА ЗА ВРЪЩАНЕ ИЛИ ЗАМЯНА

» За допълнителна информация ни пишете на info@reia.bg   или се свържете с нас на телефон 0888061779

» Връщане или замяна се прави в срок от 15 работни дни.

ВНИМАНИЕ!!!!

Някои марки и продукти имат допълнителни условия за връщане или замяна, които са упоменати в описанието. Препоръчваме да се запознаете с цявлостната информация за продукта преди да направите своята поръчка

- Марката Toddlekind е една от тези, които имат допълнителни условия за връщане и замяна Тази марка може да се върне само и единствено, ако опаковката не е махната. Продукта коже да се види без да се премахва опаковката. Един път отворен няма да бъде приеман за връщане. При съмнения за дефект си важат стандартните условия упоменати в сайта.

Клиентът е длъжен да се запознае с описаната на сайта информация преди да премине към покупка. Генерирането на поръчка автоматично потвърждава, че клиентът се е запознал и съгласил с условията на сайта!

Сходни продукти