Поръчайте сега: 0888 06 17 79

Почти проходили / Проходили (№18-22)

BOBUX XPLORER: Най-добрите обувки за бебета и подрастващи

Компанията Bobux, която е специализирана в  изработването на детски обувки, използвайки най-новите технологии създава XPLORER, перфектните обувки за подрастващи, които тичат, скачат и изследват света за първи път.

Вижте как всеки един елемент от XPLORER се грижи за краката на вашето дете.

1. Велкро лепенка с каучук от вътре

Обичайно на родителите им е трудно да обуят обувки на детето, защото то си събира пръстите и рита с крачета. Като допълнение повечето деца свалят обувките си понякога може едната обувка да се загуби. Велкро лепенките на Bobux кобинирани с мек плат може да отваряте обувката широко и идеално да поставите обувките на крачетата на детето ви. Обувката ще обгърне перфектно крака, позволявайки му да бъде гъвкав.

2) Подобрена предна част за пръстите

При XPLORER  предната част на обувката е гъвкава и подсилена и позволява на мъничките пръстчета да се събират, разтварят, свиват в обувката и така ще се развиват свободно. Подсиленият, устойчив на триене плат пази пръстите защитени.

2) Мека и гъвкава подметка

А) ЛЕКИ

Най-леките подметки, които помагат на малките крачета да се движат без ограничения

Б) ГЪВКАВОСТ 360 °

Позволява на малките крачета да се движат свободно във всяка посока осгурявайки им здравословно израстване

В) ЗАЩИТА

Нежни на допир, но с изключително здрава подметка, която защитава краката на бебето от камъни и твърди повърхности като цимент.

Г) АНАТОМИЧЕН ДИЗАЙН 

Нежни извивки, които следват формата на крака докато израства

Д) Мек слой с релефни точки, който нежно прилепва към гладки повърхности.

Най-иновативната част от обувките XPLORER е подметката. Технологията Flyform ™ EVA се използва за да направи вътрешната част на подметката тънка и гъвкава, подходяща за босо ходене и също така устойчива и защитаваща краката на бебето.  Помните ли, че ходенето бос е най-доброто, защо да караме детето да ходи върху твърда повърхност с твърда подметка? 

4) Отлични материали

Bobux винаги подбира най-добрите материали . Обувките Xplorer са изцяло кожени. За по добра дишаемост отвътре имат памучна подплата. За първи път тази година Bobux създаде обувки Xplorer  базирани на Мерино, Новозеландска вълна, която е дишаща и абсорбира влагата на крака. Това означава, че краката на детето няма да бъдат потни и ще им бъде топло в студеното време и прохладно в горещото!

Разгледайте видеото, което представя всички качества на Xplorer най-добрите изчистени обувки, които детето ви може да носи.

Децата на холивудските зведи също носят Bobux!
Специална оферта
- 20%
Специална оферта
- 20%
Специална оферта
- 20%
Специална оферта
- 20%
Специална оферта
- 20%
Специална оферта
- 20%