Поръчайте сега: 0888 06 17 79

Специална оферта 20%
Bobux iWalk Port: Детски кожени обувки - Caramel
Bobux iWalk Port: Детски кожени обувки - Caramel Bobux iWalk Port: Детски кожени обувки - Caramel

Bobux iWalk Port: Детски кожени обувки - Caramel


Пазарна цена: 146.80 Лева  

117.40 Лева

Вие спестявате: 29.40 Лева (20%)
Доставка до 6-7 дни
 
632702
+

ДОСТАВКА ДО 5 РАБОТНИ ДНИ

В Bobux си имат фраза: "Етап, не възраст" и серията обувки iWalk следват, точно тази философия. Те отговарят на нуждите на децата в първите им стъпки, докато не започнат да вървят сами и уверено. 

Преходът от бебе до прохождането е голямо събитие в живота на детето, както и абсолютното овладяване на ходенето. Bobux l-Walk са специално проектирани за този етап от детското развитие.

Познавайки промените, които настъпват в краката на бебето на този етап, Bobux създават специални форми, отливки и дизайнерски обувки, които подпомагат здравословното развитие на детския крак.

Класически дизайн с каишки с двойно велкро за лесно прилягане на крачето.

Стилно метално лого доукрасява закопчалката от велкро и допълнителна "яка" на петата за повече комфорт.

Благодарение на голямата си адаптивност, PORT е подходящ за повечето типове крака.

Регулируемите велкро закопчалки правят обуването лесно, а отличителният стил на Bobux придава нежно докосване на всеки чифт от серията.

Характеристики на Bobux iWalk:

  • Две каишки с велкро закопчаване за по-добро прилягане на крака;
  • Кожен език за по-лесно обуване;
  • 100% естествена кожа външна част на обувката, за да може крачетата да дишат;
  • Дълготрайна TPR подметка, която предлага гъвкавост.

От това, което им се струва, че усещат, движейки се, има много неща, които децата могат да научат за краката си, независимо дали боси или с обувки. Тези забавни дейности ще им помогнат много в това начинание. Все пак ще носят обувки  през целия си живот и един ден ще стигнат до същото заключение като на екипа на Bobux - краката са много важни!

1. Експериментирайте с различни повърхности и текстури.
Много от нас носят обувки през по-голямата част от деня. Свикнали сме да носим и усещаме чорапите по краката си и подметките под тях, докато усещането за стъпване бос по трева ни кара да чувстваме странно! Много е важно босите крака на децата да бъдат излагани на различни повърхности, така че техните сензорни нерви да растат възможно най-добре и да се развиват. Намерете различни повърхности за малките си, по които  да тестват краката си. Това могат да бъдат дървени подове, килими, трева, камъчета или почва. Помолете ги да опишат как усещат всеки материал: Твърдо ли е или меко? Топло или студено? Краката им могат да им дадат много информация за света около тях - те се нуждаят само от свободата да го направят!

2. Помислете за всички начини, по които могат да движат краката си!

Със свободата на босите крака, децата могат да научат всички важни неща, които могат да правят с тях. Попитайте ги: По колко различни начина могат да движат краката си? Могат ли да свият пръстите си? Докъде могат да огънат краката си? Могат ли да протягат пръстите си или да ги повдигат нагоре? Направете го като игра и след това опитайте същото, докато носят обувките си. Правилните обувки трябва да позволят на крака да се огъне, да се съберат и изпънат пръстите колкото е възможно повече.

3. Направете очертанията на краката им.
Накарайте децата си да стъпят на лист хартия и ги помолете да очертаят контурите на краката си с молив, колкото може по-прецизно. Нека ги опишат: Дълги ли са или къси? Пълни или тънки? Пръстите им с по-квадратна или с по-обла форма са? След това вземете любимата им обувка и направете очертанията й на друг лист. Нека децата поставят и петте си пръста в очертанията на обувката и да поставят един върху друг листата. Ако имате настроение за игра, можете да използвате цветове и да създадете "произведения на изкуството" със своите ръце, крака и стар чифт обувки.

Преподаването на децата Ви за краката им е чудесен начин да им покажете колко мощни, умни и уникални са те и заслужават цялата им любов и грижа!

Ние може и да не знаем, но краката на децата са страхотни. В кратък период от време, те преминават през комплексен процес на развитие, който никога не трябва да бъде ограничаван от неподходящи обувки. Bobux е предназначен за уникалните нужди на децата и подпомага тяхното здравословно развитие. Вижте колекцията Bobux

Тези хитри упражнения ще насърчат децата да мислят за връзката между краката и обувките им. Така че, когато носят обувки, те ще мислят за краката и пръстите си и ще искат да се чувстват комфортно в тях.

За да разберете правилната форма на краката на детето Ви, първо направете отпечатък на крака му както е показано на ввидото по-долу:

После сравнете с тази таблица, за да олучите точния рзмер на крачето на Вашето дете: