Trybike Винтидж Триколка, която се превръща в колело за баланс Винтидж Синьо
Trybike Винтидж Триколка, която се превръща в колело за баланс Винтидж Синьо Trybike Винтидж Триколка, която се превръща в колело за баланс Винтидж Синьо Trybike Винтидж Триколка, която се превръща в колело за баланс Винтидж Синьо Trybike Винтидж Триколка, която се превръща в колело за баланс Винтидж Синьо Trybike Винтидж Триколка, която се превръща в колело за баланс Винтидж Синьо Trybike Винтидж Триколка, която се превръща в колело за баланс Винтидж Синьо Trybike Винтидж Триколка, която се превръща в колело за баланс Винтидж Синьо Trybike Винтидж Триколка, която се превръща в колело за баланс Винтидж Синьо Trybike Винтидж Триколка, която се превръща в колело за баланс Винтидж Синьо

Trybike Винтидж Триколка, която се превръща в колело за баланс Винтидж Синьо

313.40 Лева
TBS-2-BLU-VIN+TBS-KIT-V
В наличност
+
 • Връщане или Замяна
 • НОВ КЛИЕНТ ЛИ СИ?

Триколка, която се превръща в колело за балансиране (Balance Bike)! Тя идва при нас от страната на велосипедите - Холандия!

Тъй като за повечето малки деца е трудно да се качват и да контролират велосипед, ние препоръчваме да ги подготвите за това с  триколка и едва когато свикнат с нея, просто да я превърнете във велосипед без педали.

Така в началото, когато детето е на около една годинка, то ще започне обучението си с триколка, която ще му помогне да овладее седналото положение, контролирането на кормилото в права позиция и да упрвлява велосипеда, отблъсквайки го с краката си.

И в един слънчев ден, когато родителя и детето се почувстват достатъчно подготвени...Детето ще започне да балансира само със същата седалка и същия велосипед.
Това дава възможност на детето от ранна възраст да се научи да кара колело, без да се страхува от него!
Също така да укрепи краката си и да постигне равновеие на възраст около 3 годинки!Характеристики:
  • Материал: Астеличен скелет 
  • Смяна на височина на седлото от 30 см до 45 см
  • Малък радиус на завиване
  • Нисък центърна гравитация за по-голяма стабилност
  • Широки пневматични гуми с висок коефициент на сцепление върху всякакви настилки
  • Уникален контролен диск за нуждите на всяко дете
  • Плавно въртане на гумите, благодарение на висококачествените лагери, удароустойчивите найлонови втулки и твърди оси
  • Възможност за две различни височини на колелата
  • Лесно сглобяване на гумите
  • Страхотна поставка за краката за постигане на по-добър баланс
  • Стикери, които придават индивидуалност на колелото.

Възраст: от 15 месеца до 6 години.

Тегло:  6.3кг на триколката; 5.2кг на колелото.

 

Снимки от наши клиенти

Bought this product
Колелото е страхотно! Една от най-добрите покупки за сина ми. Имаме го от м.сепември, когато той беше на 1г.и 9 месеца. Имах притеснения дали няма да му е тежко да го кара,но не. Колелото е изключително маневрено и много лесно за каране и управление. Тежко е, ако трябва да се носи на ръце, ако детето не иска да го кара. Няколко пъти се пукаха гумите, което си беше кофти за чисто ново колело, но решихме, че няма да връщаме стоката, а ще си ги поправим ние. Мисля, че е чудесен подарък за всяко малко детенце, което обича да кара триколка.
0
0
Reply
Bought this product
Най-чудесните колела!!! Препоръчвам!
0
0
Reply
Bought this product customer since 2 years 9 months, 3 orders
Здравейте!
Онзи ден пристигна тази триколка. Със сина ми (1г 5м) нямахме търпение тати да се прибере и да я сглобим… УНИКАЛНА! Ние се влюбихме в нея, а да не говорим за сина ни! Очите му светнаха като се качи на нея. По време на процеса по сглобяване не спря да я дърпа и да иска да я ползва вече.
Изключително качество! Нямам думи!
По принцип не пиша ревюта на продукти, но щеше да е грехота да не споделя тук за прекрасната емоция!
Благодаря!!!
0
0
Reply
Напиши отзив
5.00 / 5
5 stars
3
4 stars
0
3 stars
0
2 stars
0
1 star
0
Напиши отзив

КОНЦЕПЦИЯТА 2-В-1
На Trybike Steel Ви предлага колело 2 в 1. 

Перфектни колела за всеки етап от възрастта на детето Ви.


КАЧЕСТВО

Trybike e проектиран след дълги проучвания в Холандия от Co & Co. Приложихме нашия опит и избрахме най-добрите материали за създаване на траен велосипед с красиви детайли и безупречно завършване


МАЛЪК ОБРЪЩАШ РАДИУС

Едно от най-големите погрешни схващания за балансиращите колела е, че колелата трябва да имат малък ъгъл на завиване и затова имат огромен завой на кормилото. Това означава, че децата не могат да се справят с кормилото в затворени завои. Минимизирали сме радиуса на въртене, нещо много безопасно за ранните етапи на детето.

 
УМЕН КОНТРОЛЕН ДИСК

Друга голяма характеристика на Trybike Steel е дискът за управление на задните колела.
По този начин можете да регулирате височината на детската седалка, както и да увеличавате или намалявате колесната основа.
Просто създайте идеалната настройка според уменията на детето си.


УНИКАЛНА ПОДДРЪЖКА ЗА ПО-ДОБЪР БАЛАНС

Trybike Steel притежава уникална опора за крака, която изкарва равновесието на следващото ниво.


УНИКАЛЕН ДОСТЪП НА УЧЕНЕ ЗА ПО-ДОБРО БАЛАНСИРАНЕ

Trybike Steel притежава уникална опора за крака, която балансира до следващото ниво. Когато детето Ви е в състояние да балансира чрез запазване на краката си от земята за известно време, е възможно да направите следващата стъпка към колелото с педали. Единственото нещо, което трябва да научат сега, е да натискат педалите и да спират.
Не поставяйте тренировъчните колела повече. Повечето деца ще могат да карат колело с педали в рамките на 1 или 2 часа, когато са преживели емоцията с Trybike.


СЪЗДАЙТЕ ВАШИЯТ TRYBIKE С ИНДИВИДУАЛНА ВИЗИЯ

Всяко колело се доставя със стикери с много дизайни, от които да избирате, за да персонализирате Вашето стоманено Trybike според личния си вкус. Нашите стикери са изработени от устойчив винил с UV ламинат, което предпазва всеки стикер от дъжд, вятър и слънчева светлина.

ПОЗИЦИОНИРАНЕ СПРЯМО ПАЗАРА

Понастоящем на пазара има няколко вида колела за балансиране, но никой от тях няма правилните размери и пропорции. Малките евтини велосипеди за баланс имат 8 или 10 инчови колела, които са толкова малки, че ще продължат само от 3 до 6 месеца, преди детето Ви да ги преодолее. Други големи велосипеди с три колела имат неправилни пропорции, така че децата ще ударят петите си срещу дългата задна ос.


ОСНОВЕН ДИЗАЙН

Когато проектирахме Trybike, ние направихме умишлено велосипеда възможно най-опростен. Предните и задните оси са идентични и основни, без прекалено много пръстени, тръби и други ненужни части. Дългата задна ос също е много проста, но е направена от най-здрава стомана.
Накратко: опростени и затова са издръжливи и здрави.


ГОДИНИ ОПИТ

В Co&Co имаме над 10 години опит с балансиращи колела като дистрибутори. Въпреки това не бяхме доволни от цялостното качество, функционалност и ценообразуване на повечето велосипеди, затова решихме да създадем свое собствено колело. Приложихме опита си и създадохме Trybike, перфектното колело.


УСТОЙЧИВОСТ

Trybike е интелигентен и има траен дизайн. Методите на производство и избора на използваните материали са интелигентни и устойчиви. Също така всяка отделна част е отделно достъпна, така че Trybike винаги може да бъде поправена, ако частите се загубят или счупят. Това е, което прави Trybike наистина устойчиво.

В срок от 14 дни след получаване на стоката клиентът има право да я върне или замени като са спазени следните условия:  

» Запазен добър търговски вид (стоката не е скъсана, надраскана, носена, прана, гладена)

» Не са налице повреди, причинени от неправилна употреба. Запазена оригинална опаковка, етикети, консумативи и аксесоари, в случай, че е имало включени такива.

» Запазена е касовата бележка(фискален бон).

» Попълнена бланка връщане/замяна, която може да намерите ТУК 

Как да върна или заменя продукт стъпка по стъпка?:

1. Попълнете бланката "ВРЪЩАНЕ ИЛИ ЗАМЯНА" ръчно или електронно. Ако попълвате бланката ръчно на хартиен носител трябва задълвително да я добавите към продукта/ите за връщане или замяна. Ако попълвате бланката електронно трябва задължително да я изпратите на имейл info@reia.bg със следното заглавие:

- Ако връщате продукт/и - ВРЪЩАНЕ + НОМЕР НА ПОРЪЧКА

- Ако заменяте продукт/и - ЗАМЯНА + НОМЕР НА ПОРЪЧКА

Пример: ВРЪЩАНЕ 521456

                 ЗАМЯНА 521456

Важно: Ако заглавието на имейлът се различава от гореспоменатото процесът по връщане или замяна може да отнеме повече време.

2. Продуктът/тите трябва да се:

Вариант 1: Предадат лично в нашия офис на адрес Благоевград, ул. Александър Стамболийски 1А, вх В, офис 3

Вариант 2:  Изпратят на адрес: Благоевград, ул. Александър Стамболийски 1А, вх В, офис 3. Придружен/и от попълнена и разписана бланка(в случай че попълвате таква ръчно) за връщане или замяна, която може да свалите от тук: БЛАНКА ЗА ВРЪЩАНЕ ИЛИ ЗАМЯНА .

При изпращане чрез куриерска фирма в полето съдържание трябва ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да пише :

- Ако връщате продукт/и - ВРЪЩАНЕ + НОМЕР НА ПОРЪЧКА

- Ако заменяте продукт/и - ЗАМЯНА + НОМЕР НА ПОРЪЧКА

Пример: ВРЪЩАНЕ 521456

                 ЗАМЯНА 521456

Важно: Ако надписа в поле съдържание се различава от гореспоменатото процесът по връщане или замяна може да отнеме повече време.

Номерът на вашата поръчка може да намерите в горния десен ъгъл на потвърждението, което ви е изпратено на имейл. В случай, че не знаете или не сте запазили номерът на поръчката ви, можете да се свържете с нас на 0888061779, за да ви дадем тази информация. 

» ТРАНСПОРТНИТЕ РАЗХОДИ ПО ЗАМЯНА ИЛИ ВРЪЩАНЕ НА ПРОДУКТИТЕ СА ИЗЦЯЛО ЗА СМЕТКА НА КЛИЕНТА !!!

» При връщане/замяна е необходимо да ни изпратите касовия бон придружаващ Вашата поръчка.

» Възстановяване на суми става чрез банков превод в срок от 15 работни дни и за целта е необходимо да ни предоставите банкови детайли на сметка (Титуляр на сметка и IBAN), по която да възстановим сумата. Тези данни се попълват в бланката "Връщане или замяна" 

» Възстановяването на сума при връщане на стока става в рамките на 15 работни дни.

» Рекламации относно размерите поместени в табличките под описанието, разлика в нюансите на цвета НЕ се приемат!!!

»   БЛАНКА ЗА ВРЪЩАНЕ ИЛИ ЗАМЯНА

» За допълнителна информация ни пишете на info@reia.bg   или се свържете с нас на телефон 0888061779

» Връщане или замяна се прави в срок от 15 работни дни.

ВНИМАНИЕ!!!!

Някои марки и продукти имат допълнителни условия за връщане или замяна, които са упоменати в описанието. Препоръчваме да се запознаете с цявлостната информация за продукта преди да направите своята поръчка

- Марката Toddlekind е една от тези, които имат допълнителни условия за връщане и замяна Тази марка може да се върне само и единствено, ако опаковката не е махната. Продукта коже да се види без да се премахва опаковката. Един път отворен няма да бъде приеман за връщане. При съмнения за дефект си важат стандартните условия упоменати в сайта.

Клиентът е длъжен да се запознае с описаната на сайта информация преди да премине към покупка. Генерирането на поръчка автоматично потвърждава, че клиентът се е запознал и съгласил с условията на сайта!