Super Petit - Силиконова подложка за рисуване и оцветяване "Остров Корсика"
Super Petit - Силиконова подложка за рисуване и оцветяване "Остров Корсика" Super Petit - Силиконова подложка за рисуване и оцветяване "Остров Корсика" Super Petit - Силиконова подложка за рисуване и оцветяване "Остров Корсика" Super Petit - Силиконова подложка за рисуване и оцветяване "Остров Корсика" Super Petit - Силиконова подложка за рисуване и оцветяване "Остров Корсика"

Super Petit - Силиконова подложка за рисуване и оцветяване "Остров Корсика"

39.00 Лева
Доставка до 6-7 дни
 
SMATMINICORSE01
В наличност
+
  • Връщане или Замяна
  • НОВ КЛИЕНТ ЛИ СИ?

Направете времето за хранене супер вълнуващо с 100% меките, силиконови подложки за рисуване за многократна употреба. Те пристигат с 5 броя, абсолютно безопасни за децата, маркери, които се изтриват с лекота!!!

Вашето дете искрено ще се забавлява по време на обяд (и не само!) Със Super Petit, то ще рисува и ще трие отново и отново. Малчо може да носи със себе си Super Petit, където и да иде, защото той е изключително лек и компактен!

Вашият малък художник може да практикува живопис и в същото време да помага на природата - пестейки хартия.

От едната си страна, Super Petit, е предназначен за оцветяване по предварително отпечатан дизайн, който можете да изберете по свой вкус. А ако обърнете подложката наобратно ще откриете чисто бяло поле, което малчо може да обрисува, както пожелае.

Всеки комплект е "завързан" с цветна силиконова гривна с лика на маска, която ще придружава Вашия малък герой Super Petit при всяко негово хранене.
 
Силиконовите подложки Super Petit са еластични и не залепват за повърхностите. Също така могат да се използват за тяхната защита от износване при всички артистични дейности и занаяти, които се извършват върху тях. Те са забавна и практична идея за подарък!
 
Характеристики:
Размери: 30 x 20 cm
Материал: 100% непорест силикон, БЕЗ BPA и Фталати
5 маркера за сухо изтриване: зелено - жълто - синьо - червено
Стандарти: ASTM / EN71-1 / En71-2 / En71-3

Попитай за отстъпка при закупуване на 3+ количества

 
Как да почистим? Изтрийте с мокра кърпичка, изплакнете с топла вода или  поставете на горния рафт на съдомиялната машина
 


Bought this product
Много занимателна и лесна за почистване. А маркерите са просто страхотни!
0
0
Reply
Напиши отзив
5.00 / 5
5 stars
1
4 stars
0
3 stars
0
2 stars
0
1 star
0
Напиши отзив

В срок от 14 дни след получаване на стоката клиентът има право да я върне или замени като са спазени следните условия:  

» Запазен добър търговски вид (стоката не е скъсана, надраскана, носена, прана, гладена)

» Не са налице повреди, причинени от неправилна употреба. Запазена оригинална опаковка, етикети, консумативи и аксесоари, в случай, че е имало включени такива.

» Запазена е касовата бележка(фискален бон).

» Попълнена бланка връщане/замяна, която може да намерите ТУК 

Как да върна или заменя продукт стъпка по стъпка?:

1. Попълнете бланката "ВРЪЩАНЕ ИЛИ ЗАМЯНА" ръчно или електронно. Ако попълвате бланката ръчно на хартиен носител трябва задълвително да я добавите към продукта/ите за връщане или замяна. Ако попълвате бланката електронно трябва задължително да я изпратите на имейл info@reia.bg със следното заглавие:

- Ако връщате продукт/и - ВРЪЩАНЕ + НОМЕР НА ПОРЪЧКА

- Ако заменяте продукт/и - ЗАМЯНА + НОМЕР НА ПОРЪЧКА

Пример: ВРЪЩАНЕ 521456

                 ЗАМЯНА 521456

Важно: Ако заглавието на имейлът се различава от гореспоменатото процесът по връщане или замяна може да отнеме повече време.

2. Продуктът/тите трябва да се:

Вариант 1: Предадат лично в нашия офис на адрес Благоевград, ул. Александър Стамболийски 1А, вх В, офис 3

Вариант 2:  Изпратят на адрес: Благоевград, ул. Александър Стамболийски 1А, вх В, офис 3. Придружен/и от попълнена и разписана бланка(в случай че попълвате таква ръчно) за връщане или замяна, която може да свалите от тук: БЛАНКА ЗА ВРЪЩАНЕ ИЛИ ЗАМЯНА .

При изпращане чрез куриерска фирма в полето съдържание трябва ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да пише :

- Ако връщате продукт/и - ВРЪЩАНЕ + НОМЕР НА ПОРЪЧКА

- Ако заменяте продукт/и - ЗАМЯНА + НОМЕР НА ПОРЪЧКА

Пример: ВРЪЩАНЕ 521456

                 ЗАМЯНА 521456

Важно: Ако надписа в поле съдържание се различава от гореспоменатото процесът по връщане или замяна може да отнеме повече време.

Номерът на вашата поръчка може да намерите в горния десен ъгъл на потвърждението, което ви е изпратено на имейл. В случай, че не знаете или не сте запазили номерът на поръчката ви, можете да се свържете с нас на 0888061779, за да ви дадем тази информация. 

» ТРАНСПОРТНИТЕ РАЗХОДИ ПО ЗАМЯНА ИЛИ ВРЪЩАНЕ НА ПРОДУКТИТЕ СА ИЗЦЯЛО ЗА СМЕТКА НА КЛИЕНТА !!!

» При връщане/замяна е необходимо да ни изпратите касовия бон придружаващ Вашата поръчка.

» Възстановяване на суми става чрез банков превод в срок от 15 работни дни и за целта е необходимо да ни предоставите банкови детайли на сметка (Титуляр на сметка и IBAN), по която да възстановим сумата. Тези данни се попълват в бланката "Връщане или замяна" 

» Възстановяването на сума при връщане на стока става в рамките на 15 работни дни.

» Рекламации относно размерите поместени в табличките под описанието, разлика в нюансите на цвета НЕ се приемат!!!

»   БЛАНКА ЗА ВРЪЩАНЕ ИЛИ ЗАМЯНА

» За допълнителна информация ни пишете на info@reia.bg   или се свържете с нас на телефон 0888061779

» Връщане или замяна се прави в срок от 15 работни дни.

ВНИМАНИЕ!!!!

Някои марки и продукти имат допълнителни условия за връщане или замяна, които са упоменати в описанието. Препоръчваме да се запознаете с цявлостната информация за продукта преди да направите своята поръчка

- Марката Toddlekind е една от тези, които имат допълнителни условия за връщане и замяна Тази марка може да се върне само и единствено, ако опаковката не е махната. Продукта коже да се види без да се премахва опаковката. Един път отворен няма да бъде приеман за връщане. При съмнения за дефект си важат стандартните условия упоменати в сайта.

Клиентът е длъжен да се запознае с описаната на сайта информация преди да премине към покупка. Генерирането на поръчка автоматично потвърждава, че клиентът се е запознал и съгласил с условията на сайта!

Сходни продукти