Super Petit - Силиконова подложка за рисуване и оцветяване Happy Mama
Super Petit - Силиконова подложка за рисуване и оцветяване Happy Mama Super Petit - Силиконова подложка за рисуване и оцветяване Happy Mama Super Petit - Силиконова подложка за рисуване и оцветяване Happy Mama Super Petit - Силиконова подложка за рисуване и оцветяване Happy Mama

Super Petit - Силиконова подложка за рисуване и оцветяване Happy Mama

58.60 Лева
Доставка до 6-7 дни
 
SMATFAMILYMUM005
В наличност
+
  • Връщане или Замяна
  • НОВ КЛИЕНТ ЛИ СИ?

СУПЕР БЕЛЕЖКИ СЪС SUPER PETIT!

ОТБЕЛЕЖИ - НАПИШИ- ИЗТРИЙ И ПОЧНИ ОТ НАЧАЛО
Super Petit ви дава идеалния начин да водите собствените си бележки! Новият Happy Mama е точно това, от което се нуждаете, за да запишете плановете си, целите си, да организирате бележките си с всички членове на вашето семейство!

И най-доброто: Можете лесно да го изтриете с влажна кърпа и да започнете отново отначало... Защото вдъхновението няма граници и Super Petit знае колко е важно да изразявате и записвате мислите си! 

Новият комплект Super Petit -  Happy Mama е

ПРАКТИЧЕН: Подложката Super Petit е идеална да запишете идеите си, да рисувате и оставяте въображението си да се развихри и извежда на показ художника, който криете вътре. Освен това можете да го носите навсякъде със себе си, независимо дали сте в кола, на път, или в училище !

ЛЕСНО:  С подложката Super Petit слагаме край на безкрайните хартии, които се озовават в кошчето, докато най-хубавото е, че с влажна кърпа се почиства лесно и можете да преработите каквото искате от самото начало! Неговият мек силиконов дизайн ви позволява да го носите навсякъде със себе си!

ЦЯЛОТО СЕМЕЙСТВО ЗАЕДНО: Новият комплект Super Mom насърчава всички членове на семейството да се забавляват заедно, да участват в моменти за споделяне и да създават уникални спомени заедно!

ДИЗАЙН: Невероятни дизайни и цветове, които ще стимулират въображението ви и ще ви вдъхновят!

БЕЗОПАСНО: Изработен е от 100% мек силикон за храна .

Забавна и креативна идея за подарък! 
Те ще го харесат!

Характеристики:

Размери: 40 x 30 cm
Материал: 100% непорест хранителен силикон, БЕЗ BPA и Фталати
Включва син маркер
Стандарти: ASTM / EN71-1 / En71-2 / En71-3

За деца 3+ години

 Попитай за отстъпка при закупуване на 3+ количества
Как да почистим? Изтрийте с мокра кърпичка, изплакнете с топла вода или  поставете на горния рафт на съдомиялната машина


Няма намерени мнения

Напиши отзив
0.00 / 5
5 stars
0
4 stars
0
3 stars
0
2 stars
0
1 star
0
Напиши отзив

В срок от 14 дни след получаване на стоката клиентът има право да я върне или замени като са спазени следните условия:  

» Запазен добър търговски вид (стоката не е скъсана, надраскана, носена, прана, гладена)

» Не са налице повреди, причинени от неправилна употреба. Запазена оригинална опаковка, етикети, консумативи и аксесоари, в случай, че е имало включени такива.

» Запазена е касовата бележка(фискален бон).

» Попълнена бланка връщане/замяна, която може да намерите ТУК 

Как да върна или заменя продукт стъпка по стъпка?:

1. Попълнете бланката "ВРЪЩАНЕ ИЛИ ЗАМЯНА" ръчно или електронно. Ако попълвате бланката ръчно на хартиен носител трябва задълвително да я добавите към продукта/ите за връщане или замяна. Ако попълвате бланката електронно трябва задължително да я изпратите на имейл info@reia.bg със следното заглавие:

- Ако връщате продукт/и - ВРЪЩАНЕ + НОМЕР НА ПОРЪЧКА

- Ако заменяте продукт/и - ЗАМЯНА + НОМЕР НА ПОРЪЧКА

Пример: ВРЪЩАНЕ 521456

                 ЗАМЯНА 521456

Важно: Ако заглавието на имейлът се различава от гореспоменатото процесът по връщане или замяна може да отнеме повече време.

2. Продуктът/тите трябва да се:

Вариант 1: Предадат лично в нашия офис на адрес Благоевград, ул. Александър Стамболийски 1А, вх В, офис 3

Вариант 2:  Изпратят на адрес: Благоевград, ул. Александър Стамболийски 1А, вх В, офис 3. Придружен/и от попълнена и разписана бланка(в случай че попълвате таква ръчно) за връщане или замяна, която може да свалите от тук: БЛАНКА ЗА ВРЪЩАНЕ ИЛИ ЗАМЯНА .

При изпращане чрез куриерска фирма в полето съдържание трябва ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да пише :

- Ако връщате продукт/и - ВРЪЩАНЕ + НОМЕР НА ПОРЪЧКА

- Ако заменяте продукт/и - ЗАМЯНА + НОМЕР НА ПОРЪЧКА

Пример: ВРЪЩАНЕ 521456

                 ЗАМЯНА 521456

Важно: Ако надписа в поле съдържание се различава от гореспоменатото процесът по връщане или замяна може да отнеме повече време.

Номерът на вашата поръчка може да намерите в горния десен ъгъл на потвърждението, което ви е изпратено на имейл. В случай, че не знаете или не сте запазили номерът на поръчката ви, можете да се свържете с нас на 0888061779, за да ви дадем тази информация. 

» ТРАНСПОРТНИТЕ РАЗХОДИ ПО ЗАМЯНА ИЛИ ВРЪЩАНЕ НА ПРОДУКТИТЕ СА ИЗЦЯЛО ЗА СМЕТКА НА КЛИЕНТА !!!

» При връщане/замяна е необходимо да ни изпратите касовия бон придружаващ Вашата поръчка.

» Възстановяване на суми става чрез банков превод в срок от 15 работни дни и за целта е необходимо да ни предоставите банкови детайли на сметка (Титуляр на сметка и IBAN), по която да възстановим сумата. Тези данни се попълват в бланката "Връщане или замяна" 

» Възстановяването на сума при връщане на стока става в рамките на 15 работни дни.

» Рекламации относно размерите поместени в табличките под описанието, разлика в нюансите на цвета НЕ се приемат!!!

»   БЛАНКА ЗА ВРЪЩАНЕ ИЛИ ЗАМЯНА

» За допълнителна информация ни пишете на info@reia.bg   или се свържете с нас на телефон 0888061779

» Връщане или замяна се прави в срок от 15 работни дни.

ВНИМАНИЕ!!!!

Някои марки и продукти имат допълнителни условия за връщане или замяна, които са упоменати в описанието. Препоръчваме да се запознаете с цявлостната информация за продукта преди да направите своята поръчка

- Марката Toddlekind е една от тези, които имат допълнителни условия за връщане и замяна Тази марка може да се върне само и единствено, ако опаковката не е махната. Продукта коже да се види без да се премахва опаковката. Един път отворен няма да бъде приеман за връщане. При съмнения за дефект си важат стандартните условия упоменати в сайта.

Клиентът е длъжен да се запознае с описаната на сайта информация преди да премине към покупка. Генерирането на поръчка автоматично потвърждава, че клиентът се е запознал и съгласил с условията на сайта!

Сходни продукти