Jet Passion Booster- седалка за автомобил от колекцията Softness

SOFTNESS® BOOSTER

JET PASSION
GROUP 2/3 • 15→36 KG

 
Технологията Softness® на френската марка Renolux за столчета за кола освен за несравнимия си компфорт е наградена и с награди за  за защита и предпазване « GUT » в ADAC и ЧЕТИРИ ЗВЕЗДИ в EUROTEST TCS! 
БЕЗОПАСНОСТ
JET отговаря на настоящите изисквания за безопасност и е одобрен R44-04.
Трябва да се използва със стандартния 3-точков колан за безопасност на автомобила. За добрата безопасност на детето се уверете, че двете ленти на предпазния колан не са усукани и ги прокарайте под подлакътниците. Проверете дали хоризонталната лента е поставена правилно върху горната част на бедрата (а не върху корема) на детето.
 
 КОМФОРТ
JET се възползва от изключителната технология SOFTNESS®. Тази уникална технология, патентована от RENOLUX, съчетава най-доброто от комфорта и безопасността. Състои се от комбинацията от високоякостна стоманена рамка, покрита с полиуретанова пяна с висока плътност.
Пяната гарантира несравнимо ниво на комфорт и улеснява съня по време на дълги пътувания, което е обещанието за здраво събуждане за детето.
Стоманената рамка на седалката има уникални деформационни характеристики, които осигуряват оптимална безопасност в случай на катастрофа.
Също така ще оцените изящното покритие на калъфа и качеството на меката и устойчива материя с шевове, което предлага още по-меко усещане.
Калъфът се сваля и може да се пере на 30 °.
Седалката е широка и удобна.