MOONIE ORGANIC: Приятелче за спокоен сън от органичен памук с нощна лампа и успокояващи звуци  - МЕЧО "CAPPUCCINO NATUR"
MOONIE ORGANIC: Приятелче за спокоен сън от органичен памук с нощна лампа и успокояващи звуци  - МЕЧО "CAPPUCCINO NATUR" MOONIE ORGANIC: Приятелче за спокоен сън от органичен памук с нощна лампа и успокояващи звуци  - МЕЧО "CAPPUCCINO NATUR"

MOONIE ORGANIC: Приятелче за спокоен сън от органичен памук с нощна лампа и успокояващи звуци - МЕЧО "CAPPUCCINO NATUR"

127.20 Лева
M-CAN
В наличност
+
  • Връщане или Замяна
  • НОВ КЛИЕНТ ЛИ СИ?

  

За спокоен сън и нежна утеха, меки прегръдки и сладки моменти!

Мечо от колекцията MOONIE ORGANIC е професионален помощник за приспиване на бебета, изработено от сертифициран органичен памук. Благодарение на безвредниите, естествени звуци, които възпроизвежда, той помага на бебето или детето да се успокои и да заспи по-бързо. И това не е всичко! MOONIE също е нощна лампа, която може да свети в 7 различни цвята, има сензор за плач и се зарежда чрез USB. Красиво опакован, идеален за подарък! 

MOONIE е приятелче за спокоен сън възпроизвеждащо възможно най-висококачествен естествен розов шум, който не е компютърно генериран. Тъй като звукът "сърдечен ритъм", който възпроизвежда играчката е реален запис от вътрешността на корема на майката, бебето може да се успокои и да се почувства в безопасност с вече добре познатия звук. Шумът на морските вълни е записан от Балтийско море, а звуците на горски поток в Тарах.

MOONIE има вградена лампа, която помага за нощните грижи на бебето, а когато бебето порастне, му помага да преодолее страха от тъмното.

MOONIE  се зарежда с USB кабел (включен в играчката)

Плюшените мечета от колекцията MOONIE ORGANIC са направени от органичен памук притежаващ сертификат  GOTS.

Moonie са приятелчета за спокоен, които имат естествен розов шум, нощна лампа, сензор за плач, презареждане с USB, серия от органичен памук, произведено в Европа.

Как действа сензорът за плач и каква е продължителността на мелодиите?

Когато включите устройството да произвежда звук, то ще свири в продължение на 60минути след, което ще спре и автоматично ще премине в 3-часов режим на готовност, по време на който се активира интелигентният сензор за плач. Активираната функция на интелигентния сензор за плач осигурява спокоен сън на бебето. Ако бебето се събуди и започне да плаче, сензора за плач ще улови плача и безопасно ще активира, избрания звук, за да успокои бебето. Плачът на бебето задейства последното избрания звук за още 60 минути, след което цикълът се повтаря.

Характеристики:

- 5 успокояващи естествени звуци - розов шум, сърцебиене(утроба), горско поточе, дъжд, морски вълни

- Нощна лампа със 7 различни цвята

- Интелигентен сензор за плач

- Органичен памук притежаващ сертификат GOTS

- Презареждане чрез USB, включен USB кабел

- Произведено в Европа

Наръчник на потребителя и инструкции за безопасност.

В срок от 14 дни след получаване на стоката клиентът има право да я върне или замени като са спазени следните условия:  

» Запазен добър търговски вид (стоката не е скъсана, надраскана, носена, прана, гладена)

» Не са налице повреди, причинени от неправилна употреба. Запазена оригинална опаковка, етикети, консумативи и аксесоари, в случай, че е имало включени такива.

» Запазена е касовата бележка(фискален бон).

» Попълнена бланка връщане/замяна, която може да намерите ТУК 

Как да върна или заменя продукт стъпка по стъпка?:

1. Попълнете бланката "ВРЪЩАНЕ ИЛИ ЗАМЯНА" ръчно или електронно. Ако попълвате бланката ръчно на хартиен носител трябва задълвително да я добавите към продукта/ите за връщане или замяна. Ако попълвате бланката електронно трябва задължително да я изпратите на имейл info@reia.bg със следното заглавие:

- Ако връщате продукт/и - ВРЪЩАНЕ + НОМЕР НА ПОРЪЧКА

- Ако заменяте продукт/и - ЗАМЯНА + НОМЕР НА ПОРЪЧКА

Пример: ВРЪЩАНЕ 521456

                 ЗАМЯНА 521456

Важно: Ако заглавието на имейлът се различава от гореспоменатото процесът по връщане или замяна може да отнеме повече време.

2. Продуктът/тите трябва да се:

Вариант 1: Предадат лично в нашия офис на адрес Благоевград, ул. Александър Стамболийски 1А, вх В, офис 3

Вариант 2:  Изпратят на адрес: Благоевград, ул. Александър Стамболийски 1А, вх В, офис 3. Придружен/и от попълнена и разписана бланка(в случай че попълвате таква ръчно) за връщане или замяна, която може да свалите от тук: БЛАНКА ЗА ВРЪЩАНЕ ИЛИ ЗАМЯНА .

При изпращане чрез куриерска фирма в полето съдържание трябва ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да пише :

- Ако връщате продукт/и - ВРЪЩАНЕ + НОМЕР НА ПОРЪЧКА

- Ако заменяте продукт/и - ЗАМЯНА + НОМЕР НА ПОРЪЧКА

Пример: ВРЪЩАНЕ 521456

                 ЗАМЯНА 521456

Важно: Ако надписа в поле съдържание се различава от гореспоменатото процесът по връщане или замяна може да отнеме повече време.

Номерът на вашата поръчка може да намерите в горния десен ъгъл на потвърждението, което ви е изпратено на имейл. В случай, че не знаете или не сте запазили номерът на поръчката ви, можете да се свържете с нас на 0888061779, за да ви дадем тази информация. 

» ТРАНСПОРТНИТЕ РАЗХОДИ ПО ЗАМЯНА ИЛИ ВРЪЩАНЕ НА ПРОДУКТИТЕ СА ИЗЦЯЛО ЗА СМЕТКА НА КЛИЕНТА !!!

» При връщане/замяна е необходимо да ни изпратите касовия бон придружаващ Вашата поръчка.

» Възстановяване на суми става чрез банков превод в срок от 15 работни дни и за целта е необходимо да ни предоставите банкови детайли на сметка (Титуляр на сметка и IBAN), по която да възстановим сумата. Тези данни се попълват в бланката "Връщане или замяна" 

» Възстановяването на сума при връщане на стока става в рамките на 15 работни дни.

» Рекламации относно размерите поместени в табличките под описанието, разлика в нюансите на цвета НЕ се приемат!!!

»   БЛАНКА ЗА ВРЪЩАНЕ ИЛИ ЗАМЯНА

» За допълнителна информация ни пишете на info@reia.bg   или се свържете с нас на телефон 0888061779

» Връщане или замяна се прави в срок от 15 работни дни.

ВНИМАНИЕ!!!!

Някои марки и продукти имат допълнителни условия за връщане или замяна, които са упоменати в описанието. Препоръчваме да се запознаете с цявлостната информация за продукта преди да направите своята поръчка

- Марката Toddlekind е една от тези, които имат допълнителни условия за връщане и замяна Тази марка може да се върне само и единствено, ако опаковката не е махната. Продукта коже да се види без да се премахва опаковката. Един път отворен няма да бъде приеман за връщане. При съмнения за дефект си важат стандартните условия упоменати в сайта.

Клиентът е длъжен да се запознае с описаната на сайта информация преди да премине към покупка. Генерирането на поръчка автоматично потвърждава, че клиентът се е запознал и съгласил с условията на сайта!

Сходни продукти