Слънчеви очила KiETLA - 6-9 години CraZyg-Zag SUN BuZZ - Black
Слънчеви очила KiETLA - 6-9 години CraZyg-Zag SUN BuZZ - Black Слънчеви очила KiETLA - 6-9 години CraZyg-Zag SUN BuZZ - Black Слънчеви очила KiETLA - 6-9 години CraZyg-Zag SUN BuZZ - Black Слънчеви очила KiETLA - 6-9 години CraZyg-Zag SUN BuZZ - Black Слънчеви очила KiETLA - 6-9 години CraZyg-Zag SUN BuZZ - Black Слънчеви очила KiETLA - 6-9 години CraZyg-Zag SUN BuZZ - Black Слънчеви очила KiETLA - 6-9 години CraZyg-Zag SUN BuZZ - Black Слънчеви очила KiETLA - 6-9 години CraZyg-Zag SUN BuZZ - Black

Слънчеви очила KiETLA - 6-9 години CraZyg-Zag SUN BuZZ - Black

64.50 Лева
BU5SUNBLACK
В наличност
+

Този продукт ще бъде наличен на 24/06/2024

  • Връщане или Замяна
  • НОВ КЛИЕНТ ЛИ СИ?
KiETLA уникални очила за световния пазар!
CraZyg-Zag Sun BuZZ  очила  за деца от 6-9 години 
 
 
Щастливи сме да Ви представим  последните иновации от KiETLA. Специалното при тях е така нареченото "интелигентно свързване" на рамката с гъвкавите, зигзагообразни рамене, които позволяват движение във всякакви посоки
 
  
 
Очилата са поларизирани и предназначени за деца, които постоянно са в движение и изложени на слънчева светлина. Издържливите и гъвкави материали, от които са изработени, правят очилата идеални за бързото темпо на палавниците. Добре познатите поликарбонатни лещи предоставят максимална 3-та категория на защита, която също е и най-добрата за възрастовата категория. Предоставят 100% защита от UVA и UVB лъчи. Очилата KiETLA са перфектната бариера между очите на вашето дете и слънцето!
 
 
 Oчилата KiETLA са с уникален унисекс дизайн, така че да прилягат перфектно както на момчета, така и на момичета. Изберете най-подходящите за Вашето дете!
 
 
 Технически характеристики:
  • Поларизирани с лещи, 3-та степен на защита
  • Филтър, който блокира синята светлина
  • 100% защита от UVA, UVB, UVC лъчи
  • Достатъчно големи стъкла, които покриват детските очи
  • Много леки и удобни за всекидневна употреба
  • Страхотна опаковка

Няма намерени мнения

Напиши отзив
0.00 / 5
5 stars
0
4 stars
0
3 stars
0
2 stars
0
1 star
0
Напиши отзив

В срок от 14 дни след получаване на стоката клиентът има право да я върне или замени като са спазени следните условия:  

» Запазен добър търговски вид (стоката не е скъсана, надраскана, носена, прана, гладена)

» Не са налице повреди, причинени от неправилна употреба. Запазена оригинална опаковка, етикети, консумативи и аксесоари, в случай, че е имало включени такива.

» Запазена е касовата бележка(фискален бон).

» Попълнена бланка връщане/замяна, която може да намерите ТУК 

Как да върна или заменя продукт стъпка по стъпка?:

1. Попълнете бланката "ВРЪЩАНЕ ИЛИ ЗАМЯНА" ръчно или електронно. Ако попълвате бланката ръчно на хартиен носител трябва задълвително да я добавите към продукта/ите за връщане или замяна. Ако попълвате бланката електронно трябва задължително да я изпратите на имейл info@reia.bg със следното заглавие:

- Ако връщате продукт/и - ВРЪЩАНЕ + НОМЕР НА ПОРЪЧКА

- Ако заменяте продукт/и - ЗАМЯНА + НОМЕР НА ПОРЪЧКА

Пример: ВРЪЩАНЕ 521456

                 ЗАМЯНА 521456

Важно: Ако заглавието на имейлът се различава от гореспоменатото процесът по връщане или замяна може да отнеме повече време.

2. Продуктът/тите трябва да се:

Вариант 1: Предадат лично в нашия офис на адрес Благоевград, ул. Александър Стамболийски 1А, вх В, офис 3

Вариант 2:  Изпратят на адрес: Благоевград, ул. Александър Стамболийски 1А, вх В, офис 3. Придружен/и от попълнена и разписана бланка(в случай че попълвате таква ръчно) за връщане или замяна, която може да свалите от тук: БЛАНКА ЗА ВРЪЩАНЕ ИЛИ ЗАМЯНА .

При изпращане чрез куриерска фирма в полето съдържание трябва ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да пише :

- Ако връщате продукт/и - ВРЪЩАНЕ + НОМЕР НА ПОРЪЧКА

- Ако заменяте продукт/и - ЗАМЯНА + НОМЕР НА ПОРЪЧКА

Пример: ВРЪЩАНЕ 521456

                 ЗАМЯНА 521456

Важно: Ако надписа в поле съдържание се различава от гореспоменатото процесът по връщане или замяна може да отнеме повече време.

Номерът на вашата поръчка може да намерите в горния десен ъгъл на потвърждението, което ви е изпратено на имейл. В случай, че не знаете или не сте запазили номерът на поръчката ви, можете да се свържете с нас на 0888061779, за да ви дадем тази информация. 

» ТРАНСПОРТНИТЕ РАЗХОДИ ПО ЗАМЯНА ИЛИ ВРЪЩАНЕ НА ПРОДУКТИТЕ СА ИЗЦЯЛО ЗА СМЕТКА НА КЛИЕНТА !!!

» При връщане/замяна е необходимо да ни изпратите касовия бон придружаващ Вашата поръчка.

» Възстановяване на суми става чрез банков превод в срок от 15 работни дни и за целта е необходимо да ни предоставите банкови детайли на сметка (Титуляр на сметка и IBAN), по която да възстановим сумата. Тези данни се попълват в бланката "Връщане или замяна" 

» Възстановяването на сума при връщане на стока става в рамките на 15 работни дни.

» Рекламации относно размерите поместени в табличките под описанието, разлика в нюансите на цвета НЕ се приемат!!!

»   БЛАНКА ЗА ВРЪЩАНЕ ИЛИ ЗАМЯНА

» За допълнителна информация ни пишете на info@reia.bg   или се свържете с нас на телефон 0888061779

» Връщане или замяна се прави в срок от 15 работни дни.

ВНИМАНИЕ!!!!

Някои марки и продукти имат допълнителни условия за връщане или замяна, които са упоменати в описанието. Препоръчваме да се запознаете с цявлостната информация за продукта преди да направите своята поръчка

- Марката Toddlekind е една от тези, които имат допълнителни условия за връщане и замяна Тази марка може да се върне само и единствено, ако опаковката не е махната. Продукта коже да се види без да се премахва опаковката. Един път отворен няма да бъде приеман за връщане. При съмнения за дефект си важат стандартните условия упоменати в сайта.

Клиентът е длъжен да се запознае с описаната на сайта информация преди да премине към покупка. Генерирането на поръчка автоматично потвърждава, че клиентът се е запознал и съгласил с условията на сайта!