Gro Swaddlebag 2в1- Спален чувал и пелена за повиване (0-3 месеца и 3-6 месеца)

Съществуват ситуации, в които бебето може да се наложи да държи ръцете си, не само в, но и извън спалния чувал по време на сън. Истината е, че новороденото не се чувства в безопасност с открити ръце. Израствайки обаче, то иска да се чувства комфортно в движенията си и да усеща ръчичките си.

Gro Swaddlebag ви позволява да отговорите на нуждите на вашето бебе и в двата случая! И с ръчички прибрани на топло, и открити извън чувалчето за сън.

Отличния дизайн на Gro Swaddlebag и задълбочените познания на Gro за нуждите на бебето и безопасния сън са идеалното решение за прехода на бебето от пелена за повиване към спален чувал.

   


Предимства:

- Повиването на ръцете на бебето означава, че то ще се чувства в безопасност, също както когато е било в утробата ви, също така ще намали естествените рефлекси, като махане, ритане, въртене.

- Формата на пясъчен часовник създава добро прилягане на пелената и предразполага бебешките крачета да стоят в естествено положение „жаба“ по време на сън. Това е много важно за правилното развитие на тазобедрената става.

Изработен от изключително мека и еластична памучна материя, Gro Swaddlebag създава удобна и нежна среда за сън и релакс, в която бебетата се влюбват!

- Двупосочният цип ви помага при смяна на памперса, особено през нощта, когато има опасност да събудите вашето бебе!

Не пропускайте да изгледате видеото с предимствата на Gro Swaddlebag:

Проверете кой тог (дебелината на спалния чувал) ще ви е необходим, в зависимост от температурата в стаята на детето:

- Спален чувал 0.2 Tog подходящ за 24°C+ / лято
- Спален чувал 1 Tog подходящ за 20-24°C / пролет - есен
- Спален чувал 2.5 Tog подходящ за 16-20°C / зима

и изберете размер от:

- Възраст 0 - 3 месеца, подходящи за бебета с тегло 3 - 6 кг (51-62 см)
- Възраст 3 - 6 месеца, подходящи за бебета с тегло 5,5 - 8,5 кг (62-68 см)

Ревюта

Няма записи

Напиши отзив