EZPZ: 2 в 1 силиконова чинийка за храна и игра с вградена вакуумна подложка - Mini Play Mat Sage
EZPZ: 2 в 1 силиконова чинийка за храна и игра с вградена вакуумна подложка - Mini Play Mat Sage EZPZ: 2 в 1 силиконова чинийка за храна и игра с вградена вакуумна подложка - Mini Play Mat Sage EZPZ: 2 в 1 силиконова чинийка за храна и игра с вградена вакуумна подложка - Mini Play Mat Sage EZPZ: 2 в 1 силиконова чинийка за храна и игра с вградена вакуумна подложка - Mini Play Mat Sage

EZPZ: 2 в 1 силиконова чинийка за храна и игра с вградена вакуумна подложка - Mini Play Mat Sage

39.00 Лева
Доставка до 6-7 дни
 
MP-S5655U
В наличност
+
 • Връщане или Замяна
 • НОВ КЛИЕНТ ЛИ СИ?

Подложка, която е перфектна за лека закуска и захранване, но и в същото време е идеална за игра - рисуване, сортиране, низане на мъниста и др.!

Благодарение на своята патентованата технология за самозалепване на EZPZ, чинийката се залепва към всяка равна повърхност и затруднява мъничките ръчички да бутат своята храна или материали за игра. Изработена е от 100% хранителен силикон, който не съдържа BPA, BPS, PVC, латекс и фталат. Предназначен за бебета / малки деца над 9 месеца. Размери: 21.5cm*21.5cm *3.18см.

1. Подложка за разделно хранене:

Чинийка с вградена вакуумна подложка с форма на цвете, която можете да използвате за разделяне на храната, така че различните продукти да не се допират един до друг.


Детството е периодът на избор...и децата искат да опитат всичко. Предлагането на разнообразие от храни, както „лесни“, така и любими храни и научаването на нови, е чудесен начин да разширите избора на вашите деца. Ето защо ние имаме 2 в 1 силиконова чинийка за храна и игра с вградена вакуумна подложка

Освен това, децата обичат да комбинират вкусове, така че ако обичат да потапят храна в сосове, оставете ги да бъдат приключенски настроени и да експериментират!

2. Подложка за игра: 

 Боичики, размазани навсякъде и малки парчета хартиени и глинени материали, разпръснати по масата и пода? Ние имаме решение!


 

Силиконова чинийка за храна и игра с вградена вакуумна подложк във форма цвете Play Mat на Ezpz е "всичко в едно"! Тя залепва за масата чрез вакуум, позволявайки на децата да рисуват, да играят с мъниста, да събират всичките си материали на едно място. Чинийките са хипоалергични. По тях НЕ се задържат бактерии и мухъл и силикона не се износва. Изработени са БЕЗ вредните пластмаси BPA, BPS, PVC и фталати.

Чинийката буквално залепва за масата, чрез вакуумен ефект. Така можете да бъдете спокойни, че тя няма да се пързаля.

Външната част на цветето служи като подложка. Тя помага "бъркотията" след творческите занимания на децата да се събере върху нея и да се улесни пренасянето до мивката. 

Лесно се мие и е подходяща за съдомиялни машини.

Характеристики:

 - Вакуума затруднява малките ръчички да бутат чинийката и да разсипват храна или материали за творене

 - Стабилността на чинийката насърчава независимостта
 - Няколко разделения във фромата на цвете с размер подходящ да може малките пръстчета да си взимат храна или материали от там  + развиване на фината моторика
 - Вградената подложка е идеална за по-малко бъркотия, разсипаната вода, мъниста и други материали за изработка
 - Чинийката може да се използва както за игра, така и за храна (напр. мелба бар, храни за захранване, разделител за материали за картички и различни крафт дейности, за украса на бисквитки и др.)

- Опакована в силиконов плик за многократна употреба, в който може да я съхранявате когато я пренасяте

 - Лесна за съхранение  в шкафчета или на рафтове.

 - Изработена от висококачествен хранителен силикон, който не съдържа BPA, BPS, PVC, латекс и фталат 

 - Подходящо за деца от 9+ месеца

 - Размери:  21.5cm*21.5cm

 - Подходяща за съдомиялна машина, микровълнова печка и фурна (до 350 градуса)

 - Създаден устойчива (силиконът е огъваем и гъвкав и не избледнява, корозира или се поврежда)

Насърчава самостоятелността  

Стабилността на чинийката я прави
подходяща за рисуване, сортиране,
правене на бижута 
и други крафт
дейности 
Насърчава Самостоятелното
хранене


Перфектна за хапки и
като разделител 
(напр.
мелба бар, хапки за захранване,
разделител за материали за
картички иразлични крафт дейности,
за украса на бисквитки и др.)
 
Насърчава самостоятелното хранене и
развива фината моторика


Създадени устойчиви 

Изработени от висококачествен
силикон, който отговаря на най-строгите
стандарти за безопасност на храните.
Създадени да бъдат устойчиви
и да не избледняват и да не се износва
Може да се мият в съдомиялна     

Чинийките могат да се мият с
топла вода и препарат или да
се поставят в съдомиялна машина.
Силиконът е хипоалергенен и
не задържа мухъл или бактерии.


Няма намерени мнения

Напиши отзив
0.00 / 5
5 stars
0
4 stars
0
3 stars
0
2 stars
0
1 star
0
Напиши отзив
Микровълнова: 
Всички артикули са направени от100% силикон и са подходящи за микровълни (1000 вата при висока температура в продължение на пет минути ).
 
Фурна:  
- За всички подложки  (Tiny bowl, Mini bowl, Mini mat, Happy mat, Peppa) са направени изследвания и тестове, които могат да издържат на фурната с максимална температура от 175 градуса по Целзий.
 

- Чашите и лъжичките не са тествани при толкова високи температури. Можете да ги поставите при по-ниски температури, ако е необходимо.

 

 

 

 

 

Tърсите някои творчески идеи за това как да използвате Ezpz Playmat?

Предлагаме ви някои и ще се радваме да видим и вашите

Рисуване

Започвайки с очевидното, Playmat е идеален за рисуване. Има място за вода и 5 места (венчелистчета) за цветовете. Външният ръб помага за улавяне на всякакви течове. Повърхността е достатъчно голяма, за да побере хартия с нормален размер и има място за четки. Също така е много добре за пастели.

 

Играчки лего и малки играчки

 

Уморени ли сте от малките парченца, които са разпръснати навсякъде и искате да ги държите заедно? Подредете всичко в Playmat, намирайки най-лесното решение!

Декорация за сладки и бисквити

За нашите малки готвачи, които не само обичат сладкиши, но искат да ги приготвят сами! Напълнете всяко венчелистче с бонбони, блатове, шоколадови чипсове или каквото можете да си представите. Можете да оформите тестото, да използвате резци или глазура, без да цапате навсякъде, а  Playmat ще  организира бъркотията.

Креативно опаковане

Поставете сладкиши, бонбони, пресни нарязани плодове, семена, ядки или каквото ви харесва в венчелистчетата и оставетете детето да може да направи свои красиви творения. Има ли по-"вкусни" пакетчета?

Игра с мъниста

Перфектни бижута! Разделете мънистата си на венчелистчета, залепете кончето на Playmat, нанижете мънистата вътре и направете невероятни бижута.

Да правим пица и да се учим да боравим с храна

Търсите начин да направите вечерята интерактивна и забавна? Ако предпочитате пица, можете да я приготвите в Playmat, като поставите съставките си в листенцата, преди да я сложите за печене! Playmat се залепва на масата и може да се превърне в солидна режеща основа, когато по-големите деца се научат да режат зеленчуци и да приготвят ястия сами.

Домашен майстор и офис

 

Кой каза, че Playmat е само за деца? Вие сами ли правите подобрения в дома си? Венчелистчетата на playmat ще съхраняват малките предмети, от които се нуждаете винтове, гайки и т.н. Дори може да подреди бюрото ви  ... с най-атрактивното решение в хаоса на чекмеджетата за кламери, щифтове и всякакви други дребни предмети. Playmat също така защитава повърхността под него и можете да оставите кафето, чая, телефона или бележките си върху повърхността, които искате да защитите.

Покажет ени как вие използвате Ezpz Playmat ?

В срок от 14 дни след получаване на стоката клиентът има право да я върне или замени като са спазени следните условия:  

» Запазен добър търговски вид (стоката не е скъсана, надраскана, носена, прана, гладена)

» Не са налице повреди, причинени от неправилна употреба. Запазена оригинална опаковка, етикети, консумативи и аксесоари, в случай, че е имало включени такива.

» Запазена е касовата бележка(фискален бон).

» Попълнена бланка връщане/замяна, която може да намерите ТУК 

Как да върна или заменя продукт стъпка по стъпка?:

1. Попълнете бланката "ВРЪЩАНЕ ИЛИ ЗАМЯНА" ръчно или електронно. Ако попълвате бланката ръчно на хартиен носител трябва задълвително да я добавите към продукта/ите за връщане или замяна. Ако попълвате бланката електронно трябва задължително да я изпратите на имейл info@reia.bg със следното заглавие:

- Ако връщате продукт/и - ВРЪЩАНЕ + НОМЕР НА ПОРЪЧКА

- Ако заменяте продукт/и - ЗАМЯНА + НОМЕР НА ПОРЪЧКА

Пример: ВРЪЩАНЕ 521456

                 ЗАМЯНА 521456

Важно: Ако заглавието на имейлът се различава от гореспоменатото процесът по връщане или замяна може да отнеме повече време.

2. Продуктът/тите трябва да се:

Вариант 1: Предадат лично в нашия офис на адрес Благоевград, ул. Александър Стамболийски 1А, вх В, офис 3

Вариант 2:  Изпратят на адрес: Благоевград, ул. Александър Стамболийски 1А, вх В, офис 3. Придружен/и от попълнена и разписана бланка(в случай че попълвате таква ръчно) за връщане или замяна, която може да свалите от тук: БЛАНКА ЗА ВРЪЩАНЕ ИЛИ ЗАМЯНА .

При изпращане чрез куриерска фирма в полето съдържание трябва ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да пише :

- Ако връщате продукт/и - ВРЪЩАНЕ + НОМЕР НА ПОРЪЧКА

- Ако заменяте продукт/и - ЗАМЯНА + НОМЕР НА ПОРЪЧКА

Пример: ВРЪЩАНЕ 521456

                 ЗАМЯНА 521456

Важно: Ако надписа в поле съдържание се различава от гореспоменатото процесът по връщане или замяна може да отнеме повече време.

Номерът на вашата поръчка може да намерите в горния десен ъгъл на потвърждението, което ви е изпратено на имейл. В случай, че не знаете или не сте запазили номерът на поръчката ви, можете да се свържете с нас на 0888061779, за да ви дадем тази информация. 

» ТРАНСПОРТНИТЕ РАЗХОДИ ПО ЗАМЯНА ИЛИ ВРЪЩАНЕ НА ПРОДУКТИТЕ СА ИЗЦЯЛО ЗА СМЕТКА НА КЛИЕНТА !!!

» При връщане/замяна е необходимо да ни изпратите касовия бон придружаващ Вашата поръчка.

» Възстановяване на суми става чрез банков превод в срок от 15 работни дни и за целта е необходимо да ни предоставите банкови детайли на сметка (Титуляр на сметка и IBAN), по която да възстановим сумата. Тези данни се попълват в бланката "Връщане или замяна" 

» Възстановяването на сума при връщане на стока става в рамките на 15 работни дни.

» Рекламации относно размерите поместени в табличките под описанието, разлика в нюансите на цвета НЕ се приемат!!!

»   БЛАНКА ЗА ВРЪЩАНЕ ИЛИ ЗАМЯНА

» За допълнителна информация ни пишете на info@reia.bg   или се свържете с нас на телефон 0888061779

» Връщане или замяна се прави в срок от 15 работни дни.

ВНИМАНИЕ!!!!

Някои марки и продукти имат допълнителни условия за връщане или замяна, които са упоменати в описанието. Препоръчваме да се запознаете с цявлостната информация за продукта преди да направите своята поръчка

- Марката Toddlekind е една от тези, които имат допълнителни условия за връщане и замяна Тази марка може да се върне само и единствено, ако опаковката не е махната. Продукта коже да се види без да се премахва опаковката. Един път отворен няма да бъде приеман за връщане. При съмнения за дефект си важат стандартните условия упоменати в сайта.

Клиентът е длъжен да се запознае с описаната на сайта информация преди да премине към покупка. Генерирането на поръчка автоматично потвърждава, че клиентът се е запознал и съгласил с условията на сайта!

Всичко започва от бъркотия ...

През 2014 г. Линдзи и съпругът й имайки три момчета на възраст под три години били твърде уморени, за да губят време в почистване на кухнята всеки път след вечеря. И те си помислили: „Трябва ни чиния, която момчетата да не могат да хвърлят или разливат!“

Така е създаден първият прибор Ezpz Happy Mat! 

 
Защо да изберете Ezpz? 
 
Култивира независимост за вас и вашите деца ! Ezpz предлага на родителите инструментите и знанията, от които се нуждаят, за да научат своите бебета и малки деца да се хранят самостоятелно. Всички продукти са проектирани с мисълта за безопасността и развитието на вашето дете, за да можете да се съсредоточите върху най-важното в храненето - развиването на семейни връзки.
 
 
За децата
 • Ezpz  правят храненето безопасно и забавно за тях.
 • Характеризиращите се със стабилна основа продукти ги правят безопасни и идеални за самостоятелно хранене.
 • Направени от 100% нетоксичен силикон.
 • Забавните дизайни вдъхват позитивизъм и нагласа към опитването на нова храна. 
 
 
 
 
 
За родителите
 • Ezpz правят постоянно проучвания за това как да помогнат на родителите в захранването на децата. 
 • Помага на родителите да не претоварват детето с повече храна, отколкото би трябвало, като по този начин дават правилните и проучени количества храна
 • Продуктите са внимателно проектирани с детски диетолог.
 • Продуктите помагат на бебетата и малките деца да постигнат важни етапи в развитието. 

 

 

За света: 
 • Ezpz се старае да направи промяна!
 • Продуктите са тествани и одобрени от майки и терапевти, за да се гарантира, че децата с всякакви способности могат да използват продуктите на Ezpz

 • Продуктите са направени да бъдат издържливи и екологични.

 • По-малко хаос и стрес укрепват семейните връзки по време на хранене.

 • Това е безопасно, здравословно "пътуване", което има дългосрочни ползи.

След първото пускане на пазара на Ezpz на Kickstarter през 2014 г., той продължава да печели много награди в международен план!

Продължава и да революционизира храненето, като проектира пълна линия за хранене, която да помогне на бебетата и малките деца да се научат да се хранят сами и безопасно.

 

 

През изминалата година EzPz бяха наградени на Mother and Baby Awards 2022 в Гърция , като спечели сребърна награда в категорията „Продукт насърчаващ самостоятелното хранене водено от бебето“ за своите Образователни комплекти за хранене 4+ месеца

Сходни продукти