Tiny Collection

Готови ли сте да започнете обучението по хранене с прибори и пиене от чаша?

Новата колекция на Ezpz "Tiny Collection" предлага точно това, от което се нуждаете за едно безопасно и сигурно хранене!

Обучителна чаша Tiny Collection: първата чаша на бебето, която насърчава консумацията на течности. Проектирана да пасва иделано на малките ръце и уста. Нейната неплъзгаща се повърхност помага на децата да развият своите кинетични умения и да координират движенията си, посредством причина и следствие! 

Обучителна лъжица Tiny Collection: Изработена от мек силикон, който предпазва, растящите зъби на бебето и му помага да се храни безопасно. Лъжицата е проктирана с лек наклон, който помага на детето лесно да се загребе от паничката си.  А благодарение на тесния си размер, хапката идеално се побира в устата на бебето. Късата, дебела, неплъзгаща се дръжка, помага на бебето да държи лъжичката си лесно.

Подложка за хранене с вградена малка купа:  Предназначена е за по-малки столове за хранене и е подходяща за първите ястия на бебето. Тя е предназначен да направи детското хранене по-лесно, по-малко разхвърляно и по-забавно! Изработена е от 100% силикон, подходящ за храна, като гарантира, че подложката ще остане стабилна на масата, без да се хлъза.

Изгледайте видеото и се убедете колко страхотни са те: 

Ревюта

Няма записи

Напиши отзив