Edushape: Подов пъзел 26 части с букви ( латиница) 3+ години
Edushape: Подов пъзел 26 части с букви ( латиница) 3+ години Edushape: Подов пъзел 26 части с букви ( латиница) 3+ години Edushape: Подов пъзел 26 части с букви ( латиница) 3+ години Edushape: Подов пъзел 26 части с букви ( латиница) 3+ години

Edushape: Подов пъзел 26 части с букви ( латиница) 3+ години

123.30 Лева
Доставка до 6-7 дни
 
EDU-706150
В наличност
+
 • Връщане или Замяна
 • НОВ КЛИЕНТ ЛИ СИ?

На пазара има много подови пъзели, дори на много ниски цени. 

Но знаейки часовете, които едно дете или бебе все пак ще прекара на тази повърхност, играейки, пълзяйки, въртейки се, лежайки, ние препоръчваме пъзелите Edushape.

Edushape е компания, която стартира през 1983 г. с проектиране на продукти за използване от възпитатели в детски градини и ясли и в продължение на 40 години е на върха в своята категория, тъй като всеки продукт, който проектира, е резултат от проучвания и сътрудничество с педагози и специалисти по детско развитие.

Пъзелите за под Edushape изпъкват сред останалите заради:

 • Те са единствените пъзели с дебелина от 1.4 cm thick, което ги прави много по-удобни за игра и почивка. 
 • Материалът е от плътна пяна, което значи, че всяко парче има специлано тегло, пасва добре на пода, не се пързаля и е меко за бебешките крачета и колене.
 • Абсолютна увереност в безопасността на материала. Без вредни химикали и формалдехид. (със сигурност ако потърсите в интернет, ще видите, че някои детски пъзели са изтеглени поради тези прични). Edushape за първи път пусна пъзели от пяна през 1992 г и до ден днешен никога не е имал проблем с безопасността.


 • Сигурност
 • Лесни за почистване
 • Дълготрайни
 • С гаранцията на Edushape,
 • тази подови пъзели ще дадат на децата ви възможност да играят и творят 

Освен това постелките за под Edushape са истински пъзели. Имат парчета, които се махат и детето може да ги сглоби обратно. Ето защо те са образователна игра, която ще помогне на децата да научат цветове, форми и текстури!

Освен да го ползват като подова настилка, те могат да сглобят пъзела по свой уникален начин, да използват въображението си и да развият своите двигателни умения! Те също така са идеални за обучение на бебета да пълзят и постепенно да преминават към ходене в най-безопасните средства. 

Вижте видеото с отзиви за майки за стаи, декорирани с Edushape.

Edushape мек и цветен пъзел:

 • Те помагат на децата да получат контрол над по-малките мускули в тялото, които обикновено са в ръцете. (Например, държането на молив или силата и координацията, необходими за сглобяване на пъзела, е етап на непрекъснато развитие и подобряване на двигателните умения)
 • Помага за координиране на зрението и ръцете за изпълнение на задача.
 • Развиват наблюдение и разсъждение
 • Имат ярки цветове със страхотни цветови контрасти, идеални за развитие на зрението и фокуса.
 • Те повишават въображението и креативността.

Този пъзел включва 26 големи парчета с ярки цветове и английскат азбука. 

Въпреки това, можете да изберете още пъзели по желание : с 26 броя (с цифри) или 36 броя (с букви и цифри) и да облечете по-голямо пространство в дома си с този безопасен и прекрасен материал 

Всяка част е с размери 30.5 cm Х 30.5 см и дебелина от 1.4 см. 

Те се мият и може да бъдат сгложени дори навън!

За ига са подходящи за деца над 3+ години,а за подова настилка е подходяща дори за новородени. 

Символи отразяващи какви умения развива играчката - Разгледайте таблицата поместена в раздел "Edushape: Таблица с развития и умения", за да се запознаете по-подробно със символите.  

Няма намерени мнения

Напиши отзив
0.00 / 5
5 stars
0
4 stars
0
3 stars
0
2 stars
0
1 star
0
Напиши отзив

В срок от 14 дни след получаване на стоката клиентът има право да я върне или замени като са спазени следните условия:  

» Запазен добър търговски вид (стоката не е скъсана, надраскана, носена, прана, гладена)

» Не са налице повреди, причинени от неправилна употреба. Запазена оригинална опаковка, етикети, консумативи и аксесоари, в случай, че е имало включени такива.

» Запазена е касовата бележка(фискален бон).

» Попълнена бланка връщане/замяна, която може да намерите ТУК 

Как да върна или заменя продукт стъпка по стъпка?:

1. Попълнете бланката "ВРЪЩАНЕ ИЛИ ЗАМЯНА" ръчно или електронно. Ако попълвате бланката ръчно на хартиен носител трябва задълвително да я добавите към продукта/ите за връщане или замяна. Ако попълвате бланката електронно трябва задължително да я изпратите на имейл info@reia.bg със следното заглавие:

- Ако връщате продукт/и - ВРЪЩАНЕ + НОМЕР НА ПОРЪЧКА

- Ако заменяте продукт/и - ЗАМЯНА + НОМЕР НА ПОРЪЧКА

Пример: ВРЪЩАНЕ 521456

                 ЗАМЯНА 521456

Важно: Ако заглавието на имейлът се различава от гореспоменатото процесът по връщане или замяна може да отнеме повече време.

2. Продуктът/тите трябва да се:

Вариант 1: Предадат лично в нашия офис на адрес Благоевград, ул. Александър Стамболийски 1А, вх В, офис 3

Вариант 2:  Изпратят на адрес: Благоевград, ул. Александър Стамболийски 1А, вх В, офис 3. Придружен/и от попълнена и разписана бланка(в случай че попълвате таква ръчно) за връщане или замяна, която може да свалите от тук: БЛАНКА ЗА ВРЪЩАНЕ ИЛИ ЗАМЯНА .

При изпращане чрез куриерска фирма в полето съдържание трябва ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да пише :

- Ако връщате продукт/и - ВРЪЩАНЕ + НОМЕР НА ПОРЪЧКА

- Ако заменяте продукт/и - ЗАМЯНА + НОМЕР НА ПОРЪЧКА

Пример: ВРЪЩАНЕ 521456

                 ЗАМЯНА 521456

Важно: Ако надписа в поле съдържание се различава от гореспоменатото процесът по връщане или замяна може да отнеме повече време.

Номерът на вашата поръчка може да намерите в горния десен ъгъл на потвърждението, което ви е изпратено на имейл. В случай, че не знаете или не сте запазили номерът на поръчката ви, можете да се свържете с нас на 0888061779, за да ви дадем тази информация. 

» ТРАНСПОРТНИТЕ РАЗХОДИ ПО ЗАМЯНА ИЛИ ВРЪЩАНЕ НА ПРОДУКТИТЕ СА ИЗЦЯЛО ЗА СМЕТКА НА КЛИЕНТА !!!

» При връщане/замяна е необходимо да ни изпратите касовия бон придружаващ Вашата поръчка.

» Възстановяване на суми става чрез банков превод в срок от 15 работни дни и за целта е необходимо да ни предоставите банкови детайли на сметка (Титуляр на сметка и IBAN), по която да възстановим сумата. Тези данни се попълват в бланката "Връщане или замяна" 

» Възстановяването на сума при връщане на стока става в рамките на 15 работни дни.

» Рекламации относно размерите поместени в табличките под описанието, разлика в нюансите на цвета НЕ се приемат!!!

»   БЛАНКА ЗА ВРЪЩАНЕ ИЛИ ЗАМЯНА

» За допълнителна информация ни пишете на info@reia.bg   или се свържете с нас на телефон 0888061779

» Връщане или замяна се прави в срок от 15 работни дни.

ВНИМАНИЕ!!!!

Някои марки и продукти имат допълнителни условия за връщане или замяна, които са упоменати в описанието. Препоръчваме да се запознаете с цявлостната информация за продукта преди да направите своята поръчка

- Марката Toddlekind е една от тези, които имат допълнителни условия за връщане и замяна Тази марка може да се върне само и единствено, ако опаковката не е махната. Продукта коже да се види без да се премахва опаковката. Един път отворен няма да бъде приеман за връщане. При съмнения за дефект си важат стандартните условия упоменати в сайта.

Клиентът е длъжен да се запознае с описаната на сайта информация преди да премине към покупка. Генерирането на поръчка автоматично потвърждава, че клиентът се е запознал и съгласил с условията на сайта!

Сходни продукти