A little lovely company: Комплект кутии за храна - Dinosaurs
A little lovely company: Комплект кутии за храна - Dinosaurs A little lovely company: Комплект кутии за храна - Dinosaurs A little lovely company: Комплект кутии за храна - Dinosaurs A little lovely company: Комплект кутии за храна - Dinosaurs A little lovely company: Комплект кутии за храна - Dinosaurs A little lovely company: Комплект кутии за храна - Dinosaurs

A little lovely company: Комплект кутии за храна - Dinosaurs

25.40 Лева
SBSEDI38
В наличност
+
  • Връщане или Замяна
  • НОВ КЛИЕНТ ЛИ СИ?

Запазете храната си свежа в този комплект кутии с тема " Динозаври". Плодове, зеленчуци, бисквитки, бонбони, сандвичи.. Всички те лесно могат да се поберат в една от тези кутии. Този сладък комплект за храна включва четири броя кутии с различен размер с уникален дизайн. Страхотни за училищни обеди и закуски в движение, например разходка в планината.

 

Комплектът е направен от полиетилен с 0% съдържание на BPA и фталати.

Материала не е препоръчителен за миене в съдомиялна или използване в микровълнова печка. Препоръчваме Ви също да измиете всички съдове с топла сапунена вода преди първата им употреба.

Спецификации:

  • Размери кутия за обяд: 15,8 x 14 x 7 cm
  • Размери голяма кутия за закуски: 12 x 12 x 5.5 cm
  • Размери средна кутия за закуски: 10,5 x 10,5 x 5 cm
  • Размери малка кутия за закуски: 9 x 9 x 4,5 cm
  • Материал: полиетилен - PE
  • 100% свободно от BPA и фталати
  • Този комплект за обяд и закуски не е препоръчителен за употреба в съдомиялна и микровълнова печка.

Няма намерени мнения

Напиши отзив
0.00 / 5
5 stars
0
4 stars
0
3 stars
0
2 stars
0
1 star
0
Напиши отзив

В срок от 14 дни след получаване на стоката клиентът има право да я върне или замени като са спазени следните условия:  

» Запазен добър търговски вид (стоката не е скъсана, надраскана, носена, прана, гладена)

» Не са налице повреди, причинени от неправилна употреба. Запазена оригинална опаковка, етикети, консумативи и аксесоари, в случай, че е имало включени такива.

» Запазена е касовата бележка(фискален бон).

» Попълнена бланка връщане/замяна, която може да намерите ТУК 

Как да върна или заменя продукт стъпка по стъпка?:

1. Попълнете бланката "ВРЪЩАНЕ ИЛИ ЗАМЯНА" ръчно или електронно. Ако попълвате бланката ръчно на хартиен носител трябва задълвително да я добавите към продукта/ите за връщане или замяна. Ако попълвате бланката електронно трябва задължително да я изпратите на имейл info@reia.bg със следното заглавие:

- Ако връщате продукт/и - ВРЪЩАНЕ + НОМЕР НА ПОРЪЧКА

- Ако заменяте продукт/и - ЗАМЯНА + НОМЕР НА ПОРЪЧКА

Пример: ВРЪЩАНЕ 521456

                 ЗАМЯНА 521456

Важно: Ако заглавието на имейлът се различава от гореспоменатото процесът по връщане или замяна може да отнеме повече време.

2. Продуктът/тите трябва да се:

Вариант 1: Предадат лично в нашия офис на адрес Благоевград, ул. Александър Стамболийски 1А, вх В, офис 3

Вариант 2:  Изпратят на адрес: Благоевград, ул. Александър Стамболийски 1А, вх В, офис 3. Придружен/и от попълнена и разписана бланка(в случай че попълвате таква ръчно) за връщане или замяна, която може да свалите от тук: БЛАНКА ЗА ВРЪЩАНЕ ИЛИ ЗАМЯНА .

При изпращане чрез куриерска фирма в полето съдържание трябва ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да пише :

- Ако връщате продукт/и - ВРЪЩАНЕ + НОМЕР НА ПОРЪЧКА

- Ако заменяте продукт/и - ЗАМЯНА + НОМЕР НА ПОРЪЧКА

Пример: ВРЪЩАНЕ 521456

                 ЗАМЯНА 521456

Важно: Ако надписа в поле съдържание се различава от гореспоменатото процесът по връщане или замяна може да отнеме повече време.

Номерът на вашата поръчка може да намерите в горния десен ъгъл на потвърждението, което ви е изпратено на имейл. В случай, че не знаете или не сте запазили номерът на поръчката ви, можете да се свържете с нас на 0888061779, за да ви дадем тази информация. 

» ТРАНСПОРТНИТЕ РАЗХОДИ ПО ЗАМЯНА ИЛИ ВРЪЩАНЕ НА ПРОДУКТИТЕ СА ИЗЦЯЛО ЗА СМЕТКА НА КЛИЕНТА !!!

» При връщане/замяна е необходимо да ни изпратите касовия бон придружаващ Вашата поръчка.

» Възстановяване на суми става чрез банков превод в срок от 15 работни дни и за целта е необходимо да ни предоставите банкови детайли на сметка (Титуляр на сметка и IBAN), по която да възстановим сумата. Тези данни се попълват в бланката "Връщане или замяна" 

» Възстановяването на сума при връщане на стока става в рамките на 15 работни дни.

» Рекламации относно размерите поместени в табличките под описанието, разлика в нюансите на цвета НЕ се приемат!!!

»   БЛАНКА ЗА ВРЪЩАНЕ ИЛИ ЗАМЯНА

» За допълнителна информация ни пишете на info@reia.bg   или се свържете с нас на телефон 0888061779

» Връщане или замяна се прави в срок от 15 работни дни.

ВНИМАНИЕ!!!!

Някои марки и продукти имат допълнителни условия за връщане или замяна, които са упоменати в описанието. Препоръчваме да се запознаете с цявлостната информация за продукта преди да направите своята поръчка

- Марката Toddlekind е една от тези, които имат допълнителни условия за връщане и замяна Тази марка може да се върне само и единствено, ако опаковката не е махната. Продукта коже да се види без да се премахва опаковката. Един път отворен няма да бъде приеман за връщане. При съмнения за дефект си важат стандартните условия упоменати в сайта.

Клиентът е длъжен да се запознае с описаната на сайта информация преди да премине към покупка. Генерирането на поръчка автоматично потвърждава, че клиентът се е запознал и съгласил с условията на сайта!

Всеки път, когато избирате залъгалка, шишета или други продукти за вашето мъниче, проверявате ли дали не съдържа BPA? Това трябва да е едно от първите неща, които трябва да разгледате, преди да направите своя избор!

Какво е BPA?

BPA  е Бисфенол A на български, е вещество, което се използва (от 1960-те!) с голяма честота в производството на пластмаси, тъй като тези пластмаси са особено устойчиви на високи температури и са твърди.

Carespot.

В продължение на няколко години BPA се смяташе за „безопасен“, но през 2010 г. Американската администрация по храните и лекарствата (FDA) призна, че има рискове за човешкото здраве от BPA и следователно през май 2011 г. употребата му беше забранена в бутилките за храна, а след това и забраната им за внасянето на такива в Европейския съюз!

Ето защо трябва да търсим етикета „без BPA“ или „0% BPA“ върху пластмасите, които купуваме. Като алтернатива потърсете етикета PP, което означава, че са направени от висококачествен пропилен без BPA.

Датската фирма A Little Lovely създава впечатляващи колекции, която се отличават със своето качество и със своите приказни дизайни!

Всички продукти са без BPA, като в същото време може да намерите голям избор от кутии и контейнери за храна, бутилки и термо чанти!

Сходни продукти